Pastro filtrat
1000 Receta Gatimi- Evgjeni Harizi
10.00 
222 Receta të Thjeshta- Akademia Barilla
25.00 
3 mollë në ditë, një mundësi për të humbur yndyrnat- Tammi Flynn
5.00 
administrim i karrieres dhe aftesite ne sipermarrje – veli hasameni
administrimi i karrieres & aftesite ne sipermarrje – veli hasanmemi
administrimi i karrieres dhe aftesite nesipermarrje -veli hasanmema
aftesim ne sipermarrje & administrim i karrieres – dr. klotilda marku
analizat e mbetjeve ne ushqime -aida shkurti
analizat e ushqimit -migena hoxha
analizat fizike te ushqimeve -anila kopali
analizat kimike te ushqimeve – ariola devolli, mariola kodra
Analizat Laboratorike të Drithërave, Miellrave, Brumërave dhe Produkteve të Pjekjes- Abdyl Sinani, Gafur Xhabiri
15.00 
Analizat Laboratorike te Dritherave, Miellrave, Produkteve te Pjekjes e Konditoreve – Prof. Dr. Abdyl Sinani, Dr. Gafurr Xhabiri
15.00 
Analizat Mikrobiologjike te Ushqimeve – Prof. As. Dr. Rozeta Hasalliu
15.00 
analizat mikrobiologjike te ushqimeve -rozeta hasalliu, lindita molla
Antipasta
7.00 
Arti I Kuzhines. Kuzhina e Peshkatarit- Kosta Koçi
7.00 
Arti I Kuzhines. Kuzhina Familjare-  Kosta Koçi
8.00 
Arti i Pasticerisë – Kosta Koçi
10.00 
Bazat e Transmetimit në Proçeset e Teknologjisë Agroushqimore-  Anila Kopali
12.00 
Biodiversiteti dhe Burimet Natyrore & Ushqimore – Prof. Dr. Spase Shumka
12.00 
Biokimia e Ushqimit dhe te Ushqyerit e Njeriut -Vlash Mara
Bioteknologjia e Fermentimeve (Mikrobiologjia Industriale) – Prof. Dr. Kristaq Sini
15.00 
Bioteknologjia e Mikroorganizmave me Interes Ushqimor – Prof. Ass. Dr. Rozeta Hasalliu
13.00 
Bioteknologjia Ushqimore – Prof. Dr. Kristaq Sini
15.00 
Bukë
7.00 
cilesia e produkteve blegtorale & siguria e te ushqyerit – prof.dr. myqerem tafaj
Dëshirat e Ëmbla- Sadije Berisha
20.00 
Dieta  1 G-  Rick Gallop
7.00 
Drejtimi i Cilesise ne Industrine Agroushqimore – Prof. As. Renata Kongoli
15.00 
Ëmbëlsira
7.00 
ëmbëlsirat- Herman Havari
3.00 
Ëmbëlsirat- Herman Havari
3.00 
Emocionet në Kuzhinë- Erion Fejzaj
13.00 
English for students of food technology – Elsa Zela, Arjan Shumeli
12.00 
enologjia, teknologjia e pijeve alkolike -klotilda marku
Enzimologji Ushqimore -Vlash Mara
Fizika – Prof. Dr. Spiro Grazhdani
15.00 
Gatimi Sot
3.00 
Inxhinieria e proceseve biokimike te ushqimeve -Dr.Anisa Peculi
Kimi Analitike – Ariola Devolli, Edlira Shahinasi
Kimi e produkteve natyrore -Prof.Dr.Valentina Arapi
Kimi Organike – Prof. As. Dr. Valentina Arapi, Dr. Shpresa Cela
12.00 
Kimia e Pergjithshme dhe Inorganike – Prof. Dr. Vasil Kashuta, Prof. As. Dr. Mira Karajani, S. Karanxha
15.00 
kimia e produkteve natyrore -valentina arapi
kimia fizike e ushqimeve -anila kopali
kimia ushqimore -ilir lloha, sanije zejnelhoxha
Koleksioni i Majave Industriale Katalogu i Kulturave – Prof. Dr. Rustem Zenelaj, Elvira Caushi
8.00 
kontrolli & gjurmueshmeria e ushqimeve me teknikat e biologjise molekulare – dr. enkeleda berberi
Kontrolli Analitik i Ushqimit – Dr. Migena Hoxha
Kontrolli dhe sigurimi i cilesise ne laboratoret e analizave te ushqimit – Dr. Luziana Hoxha
kontrolli dhe sigurimi i cilesise ne laboratoret e analizave te ushqimit – renata kongoli
kontrolli dhe sigurimi i cilesise ne laboratoret e analizave te ushqimit -renata kongoli
Kontrolli dhe Sigurimi i Cilesise ne Laboratorin e Analizave te Ushqimit – Dr. Luziana Hoxha
18.00 
kontrolli i ushqimeve ne zinxhirin e prodhimit -kapllan sulaj
Kuzhina Dietike- Kosta Koçi
6.00 
Kuzhina e Gjahtarit- Kosta Koci
7.00 
Kuzhina e Shpejtë
20.00 
Kuzhina Italiane . Receta të Zgjedhura- Academia Barilla
30.00 
Kuzhina Shqiptare e  Tradites1- Kosta Koçi
8.00 
Kuzhina Shqiptare,Embelsira dhe Brumera- Haki Beluli
8.00 
Kuzhina Sot Per Çdo Familje
20.00 
Kuzhinë Mesdhetare – Katerina Gremo
20.00 
legjislacioni ushqimor -ilir lloha
lendet e para me origjine bimore – endrit kullaj
lendet e para me origjine bimore – prof.as. endrit kullaj
Libri i artë i Çokollatës
30.00 
Libri I Dietave
8.00 
Libri I gatimit- Alba Janaqi
6.00 
Manual i Praktikave Laboratorike dhe Seminareve ne Biologji – Prof. Dr. Spase Shumka, Prof. Asoc. Dr. Enkeleda Nikleka, Dr. Enkeleda Berberi
8.00 
Manual per Perpunimin e Qumeshtit
30.00 
mbetjet ne industrine ushqimore -aida shkurti
mbrojtja produkteve ushqimore -erjon mamoci
metodat instrumentale te analizes kimike -migena hoxha, dhurata feta
metodologjia e kerkimit shkencor -ariola morina, renata kongoli
MIA / analiza sensoriale e ushqimeve – ariola morina
MIA / analiza sensoriale e ushqimeve – ariola morina
Mikrobiologjia dhe Bioteknologjia e Veres – Prof. As. Rozeta Hasalliu
15.00 
Mikrobiologjia e Verës – Prof. As. Dr. Kristaq Sini
6.00 
Mikrobiologjia Ushqimore dhe Higjiena – Prof. Dr. Kristaq Sini
15.00 
Mikroorganizmat e Prishjes se Ushqimeve – Prof. As. Dr. Rozeta Hasalliu
13.00 
Mirëqenie Globale- Alkeida Topi
6.00 
Mykotoksinat – Magdalena Cara
6.00 
Në Kuzhinë me Katerinën- Katerina Gremo
15.00 
Njohuri te Hollesishme dhe Bashkekohore per Trajtimin dhe Industrializimin e Qumeshtit – Fatlum Dibra
30.00 
Pasta
7.00 
Perpunimi i Frutave dhe Perimeve – Prof. Dr. Renata Kongoli, Dr. Luziana Hoxha
20.00 
Peshk
7.00 
Pesticidet, Ekotoksikologjia dhe Ndikimi ne Mjedis – Prof. Dr. Ferdi Brahushi
12.00 
Pica dhe Fokaçe
7.00 
Pica në Familje
4.00 
Praktikumi i Mikrobiologjise Bujqesore – Prof. Dr. Myzafer Kapidani
8.00 
Probiotiket Produkte Qumeshti te Shëndetshëm – Fatlum Dibra
15.00 
procese te shendetesimit ne industrine ushqimore -aida shkurti
Procese Themelore ne Teknologjine Ushqimore – Prof. Assoc. Dr. Anila Kopali
17.00 
Proceset e Imobilizimit te Enzimave dhe Qelizave -Vlash Mara
Prodhimi i pijeve joalkolike dhe freskuese -Dr.Anisa Peculi
Prodhimi i Veres  se Tavolines ne Kushte Shtepijake – Prof. As. Renata Kongoli
2.00 
Prodhimi i Veres ne Kantinen Familjare – Dod Jaku
6.00 
Prodhimi Shtëpiak I rrushit dhe I verës- Andrea Shundi
12.00 
Projektimi dhe Analizatoret ne Industrine e Qumeshtit – Fatlum Dibra
18.00 
Psikologjia e ushqyerjes- Sazan Guri
12.00 
Pune Praktike ne Fizike – Meteorologji – Prof. Dr. Spiro Grazhdani
14.00 
Receta për  njerëzit që dua- Arbana Osmani
10.00 
reologjia e brumerave dhe prodhimi i majave – dr. alketa shehaj
Risotto, Supa & Minestre
7.00 
Rreziqet  në Ushqime dhe Monitorimi i Tyre – Renata Kongoli, Rozeta Hasalliu, Ariola Morina
20.00 
Salca, Konserva & Likere
7.00 
Sallata
7.00 
Semundjet Ushqimore – Prof. Dr. Kapllan Sulaj
16.00 
Shkenca dhe Teknika e Prodhimit të Verës – Renata Kongoli, Vangjel Zigori
20.00 
Shkenca dhe Teknologjia e Produkteve te Pjekjes – Prof. Dr. Abdyl Sinani
35.00 
Shkenca e Bulmetit dhe Prodhimi i Djathrave Speciale – Prof. As. Dr. Rozeta Hasalliu
15.00 
Shkrimi Akademik – Holger Kachelein
6.00 
Si të Dobësohemi- Anila Kalleshi
10.00 
Si të dobësohemi- Pëllumb Xhuvani
10.00 
Si te gatuajme- Evgjeni Harizi
5.50 
Si të përballojme Krizën- Rita Strakosha
5.00 
Si të Ushqehemi Shëndetshëm- Guri Shyti
6.00 
U shtua në shportë Shiko shportën Kryej blerjen