Pastro filtrat
1000 Receta Gatimi- Evgjeni Harizi
10.00 
222 Receta të Thjeshta- Akademia Barilla
25.00 
3 mollë në ditë, një mundësi për të humbur yndyrnat- Tammi Flynn
5.00 
Antipasta
7.00 
Arti I Kuzhines. Kuzhina e Peshkatarit- Kosta Koçi
7.00 
Arti I Kuzhines. Kuzhina Familjare-  Kosta Koçi
8.00 
Arti i Pasticerisë – Kosta Koçi
10.00 
Bukë
7.00 
Dëshirat e Ëmbla- Sadije Berisha
20.00 
Dieta  1 G-  Rick Gallop
7.00 
Ëmbëlsira
7.00 
ëmbëlsirat- Herman Havari
3.00 
Ëmbëlsirat- Herman Havari
3.00 
Emocionet në Kuzhinë- Erion Fejzaj
13.00 
Gatimi Sot
3.00 
Koleksioni i Majave Industriale Katalogu i Kulturave – Prof. Dr. Rustem Zenelaj, Elvira Caushi
8.00 
Kuzhina Dietike- Kosta Koçi
6.00 
Kuzhina e Gjahtarit- Kosta Koci
7.00 
Kuzhina e Shpejtë
20.00 
Kuzhina Italiane . Receta të Zgjedhura- Academia Barilla
30.00 
Kuzhina Shqiptare e  Tradites1- Kosta Koçi
8.00 
Kuzhina Shqiptare,Embelsira dhe Brumera- Haki Beluli
8.00 
Kuzhina Sot Per Çdo Familje
20.00 
Kuzhinë Mesdhetare – Katerina Gremo
20.00 
Libri i artë i Çokollatës
30.00 
Libri I Dietave
8.00 
Libri I gatimit- Alba Janaqi
6.00 
Manual per Perpunimin e Qumeshtit
30.00 
Mikrobiologjia e Verës – Prof. As. Dr. Kristaq Sini
6.00 
Mirëqenie Globale- Alkeida Topi
6.00 
Në Kuzhinë me Katerinën- Katerina Gremo
15.00 
Njohuri te Hollesishme dhe Bashkekohore per Trajtimin dhe Industrializimin e Qumeshtit – Fatlum Dibra
30.00 
Pasta
7.00 
Peshk
7.00 
Pica dhe Fokaçe
7.00 
Pica në Familje
4.00 
Probiotiket Produkte Qumeshti te Shëndetshëm – Fatlum Dibra
15.00 
Prodhimi i Veres ne Kantinen Familjare – Dod Jaku
6.00 
Prodhimi Shtëpiak I rrushit dhe I verës- Andrea Shundi
12.00 
Projektimi dhe Analizatoret ne Industrine e Qumeshtit – Fatlum Dibra
18.00 
Psikologjia e ushqyerjes- Sazan Guri
12.00 
Receta për  njerëzit që dua- Arbana Osmani
10.00 
Risotto, Supa & Minestre
7.00 
Salca, Konserva & Likere
7.00 
Sallata
7.00 
Si të Dobësohemi- Anila Kalleshi
10.00 
Si të dobësohemi- Pëllumb Xhuvani
10.00 
Si te gatuajme- Evgjeni Harizi
5.50 
Si të përballojme Krizën- Rita Strakosha
5.00 
Si të Ushqehemi Shëndetshëm- Guri Shyti
6.00 
Vera Bio – Gazmend Shehi
5.00 
U shtua në shportë Shiko shportën Kryej blerjen