Pastro filtrat
administrim i karrieres dhe aftesite ne sipermarrje – veli hasameni
administrimi i karrieres & aftesite ne sipermarrje – veli hasanmemi
administrimi i karrieres dhe aftesite nesipermarrje -veli hasanmema
aftesim ne sipermarrje & administrim i karrieres – dr. klotilda marku
analizat e mbetjeve ne ushqime -aida shkurti
analizat e ushqimit -migena hoxha
analizat fizike te ushqimeve -anila kopali
analizat kimike te ushqimeve – ariola devolli, mariola kodra
analizat mikrobiologjike te ushqimeve -rozeta hasalliu, lindita molla
Biokimia e Ushqimit dhe te Ushqyerit e Njeriut -Vlash Mara
cilesia e produkteve blegtorale & siguria e te ushqyerit – prof.dr. myqerem tafaj
enologjia, teknologjia e pijeve alkolike -klotilda marku
Enzimologji Ushqimore -Vlash Mara
Inxhinieria e proceseve biokimike te ushqimeve -Dr.Anisa Peculi
Kimi Analitike – Ariola Devolli, Edlira Shahinasi
Kimi e produkteve natyrore -Prof.Dr.Valentina Arapi
kimia e produkteve natyrore -valentina arapi
kimia fizike e ushqimeve -anila kopali
kimia ushqimore -ilir lloha, sanije zejnelhoxha
kontrolli & gjurmueshmeria e ushqimeve me teknikat e biologjise molekulare – dr. enkeleda berberi
Kontrolli Analitik i Ushqimit – Dr. Migena Hoxha
Kontrolli dhe sigurimi i cilesise ne laboratoret e analizave te ushqimit – Dr. Luziana Hoxha
kontrolli dhe sigurimi i cilesise ne laboratoret e analizave te ushqimit – renata kongoli
kontrolli dhe sigurimi i cilesise ne laboratoret e analizave te ushqimit -renata kongoli
kontrolli i ushqimeve ne zinxhirin e prodhimit -kapllan sulaj
legjislacioni ushqimor -ilir lloha
lendet e para me origjine bimore – endrit kullaj
lendet e para me origjine bimore – prof.as. endrit kullaj
mbetjet ne industrine ushqimore -aida shkurti
mbrojtja produkteve ushqimore -erjon mamoci
metodat instrumentale te analizes kimike -migena hoxha, dhurata feta
metodologjia e kerkimit shkencor -ariola morina, renata kongoli
MIA / analiza sensoriale e ushqimeve – ariola morina
MIA / analiza sensoriale e ushqimeve – ariola morina
procese te shendetesimit ne industrine ushqimore -aida shkurti
Proceset e Imobilizimit te Enzimave dhe Qelizave -Vlash Mara
Prodhimi i pijeve joalkolike dhe freskuese -Dr.Anisa Peculi
reologjia e brumerave dhe prodhimi i majave – dr. alketa shehaj
Sistemet e gjurmueshmerise ne produktet me origjine shtazore – Dr. Luziana Hoxha
teknolodjia e perpunimit te produkteve bujqesore & blektorale – dr. alketa shehaj – agrobiznes
teknologjia e perpunimit te mishit – vilma gurazi
teknologjia e perpunimit te mishit – vilma gurazi
teknologjia e perpunimit te mishit -kapllan sulaj, ilir lloha
teknologjia e perpunimit te produkteve bujqesore & blektorale – dr. klotilda marku
Teknologjia e prodhimit te birres dhe majave industriale -Elton Basha
teknologjia e prodhimit te pijeve alkolike -klotilda marku
teknologjia e prodhimit te produkteve enologjike -klotilda marku
teknologjia e produkteve konditore – dr. alketa shehaj
teknologjia e ruajtjes dhe perpunimit te dritherave -alketa shehaj
Toksikologjia Ushqimore – Prof.Dr. Kapllan Sulaj
ushqimi dhe te ushqyerit e njeriut -ilir lloha, sanije zejnelhoxha
vleresimi sensorial i ushqimeve – ariola morina
U shtua në shportë Shiko shportën Kryej blerjen