Pastro filtrat
Analizat Laboratorike të Drithërave, Miellrave, Brumërave dhe Produkteve të Pjekjes- Abdyl Sinani, Gafur Xhabiri
15.00 
Analizat Laboratorike te Dritherave, Miellrave, Produkteve te Pjekjes e Konditoreve – Prof. Dr. Abdyl Sinani, Dr. Gafurr Xhabiri
15.00 
Analizat Mikrobiologjike te Ushqimeve – Prof. As. Dr. Rozeta Hasalliu
15.00 
Bazat e Transmetimit në Proçeset e Teknologjisë Agroushqimore-  Anila Kopali
12.00 
Biodiversiteti dhe Burimet Natyrore & Ushqimore – Prof. Dr. Spase Shumka
12.00 
Bioteknologjia e Fermentimeve (Mikrobiologjia Industriale) – Prof. Dr. Kristaq Sini
15.00 
Bioteknologjia e Mikroorganizmave me Interes Ushqimor – Prof. Ass. Dr. Rozeta Hasalliu
13.00 
Bioteknologjia Ushqimore – Prof. Dr. Kristaq Sini
15.00 
Drejtimi i Cilesise ne Industrine Agroushqimore – Prof. As. Renata Kongoli
15.00 
English for students of food technology – Elsa Zela, Arjan Shumeli
12.00 
Fizika – Prof. Dr. Spiro Grazhdani
15.00 
Kimi Organike – Prof. As. Dr. Valentina Arapi, Dr. Shpresa Cela
12.00 
Kimia e Pergjithshme dhe Inorganike – Prof. Dr. Vasil Kashuta, Prof. As. Dr. Mira Karajani, S. Karanxha
15.00 
Manual i Praktikave Laboratorike dhe Seminareve ne Biologji – Prof. Dr. Spase Shumka, Prof. Asoc. Dr. Enkeleda Nikleka, Dr. Enkeleda Berberi
8.00 
Mikrobiologjia dhe Bioteknologjia e Veres – Prof. As. Rozeta Hasalliu
15.00 
Mikrobiologjia Ushqimore dhe Higjiena – Prof. Dr. Kristaq Sini
15.00 
Mikroorganizmat e Prishjes se Ushqimeve – Prof. As. Dr. Rozeta Hasalliu
13.00 
Mykotoksinat – Magdalena Cara
6.00 
Perpunimi i Frutave dhe Perimeve – Prof. Dr. Renata Kongoli, Dr. Luziana Hoxha
20.00 
Pesticidet, Ekotoksikologjia dhe Ndikimi ne Mjedis – Prof. Dr. Ferdi Brahushi
12.00 
Praktika dhe Ushtrime te Kimise se Pergjithshme dhe Inorganike – Prof. Dr. Vasil Kashuta, Prof. As. Dr. Mira Karajani
10.00 
Praktikumi i Mikrobiologjise Bujqesore – Prof. Dr. Myzafer Kapidani
8.00 
Procese Themelore ne Teknologjine Ushqimore – Prof. Assoc. Dr. Anila Kopali
17.00 
Prodhimi i Veres  se Tavolines ne Kushte Shtepijake – Prof. As. Renata Kongoli
2.00 
Pune Praktike ne Fizike – Meteorologji – Prof. Dr. Spiro Grazhdani
14.00 
Rreziqet  në Ushqime dhe Monitorimi i Tyre – Renata Kongoli, Rozeta Hasalliu, Ariola Morina
20.00 
Semundjet Ushqimore – Prof. Dr. Kapllan Sulaj
16.00 
Shkenca dhe Teknika e Prodhimit të Verës – Renata Kongoli, Vangjel Zigori
20.00 
Shkenca dhe Teknologjia e Produkteve te Pjekjes – Prof. Dr. Abdyl Sinani
35.00 
Shkenca e Bulmetit dhe Prodhimi i Djathrave Speciale – Prof. As. Dr. Rozeta Hasalliu
15.00 
Shkrimi Akademik – Holger Kachelein
6.00 
Sistemet e Gjurmueshmerise se Ushqimit – Prof. Dr. Kapllan Sulaj, Dr. Luziana Hoxha
20.00 
Teknologjia e Perpunimit te Mishit – Prof. Dr. Kapllan Sulaj, Dr. Vilma Gurazi
16.00 
Teknologjia e Produkteve te Qumeshtit – Dr. Aida M. Shkurti
20.00 
Teknologjia e Ruajtjes dhe Perpunimit te Dritherave – Prof. Dr. Abdyl Sinani
40.00 
U shtua në shportë Shiko shportën Kryej blerjen