Pastro filtrat
Agroteknologji dhe Vecori te Prodhimit Foragjer – Andrea Shundi, Viktor Puka
6.00 
Agrumet – Agr. Dod Jaku
6.00 
Akte ligjore mjedisore ne Shqiperi
10.00 
Almanak I Fermerit Shqiptar – Idriz Xhomara
7.00 
Alternativa te Energjise se Riperteritshme – Prof. Dr. Ilirjan Malollari
12.00 
Arkitektura Mjedisore- Sazan Guri
20.00 
Atlas i Barerave te Keqija – Arben Mehmeti, Enver Sherifi, Adem Demaj, Rainer Waldhardt
14.00 
Bazat e Virusologjise Bimore – Arben Myrta
20.00 
Betejat Civile per Lumenjte e Eger -Sazan Guri
5.00 
Bimë mjekësore dhe aromatike të Shqipërisë e vlerat e tyre- F.Plaku, A.Salillari, Z.Çullhaj
10.00 
Bimet dhe Shqiptaret – Lufter Xhuveli
14.00 
Bimët e Helmëta të Vendit Tonë- Xhafer Qosja
3.00 
Bimet Mjaltore te Shqiperise – Instituti i Kerkimeve Biologjike, Kole Paparisto, Emin Balza
5.00 
Bimet Vajore – Imer Rusinovci, Nikollaq Bardhi, Gjergji Mero
3.00 
Biofizika e Mjedisit – Prof. Dr. Spiro Grazhdani
10.00 
Bioprodhimtaria dhe fotosinteza- Efigjeni Kongjika, Stefo Kongjika
2.50 
Bujqesia Biodinamike – Albert Kopali
5.00 
Bujqesia Biologjike – Enver Isufi
30.00 
Bujqësia dhe Veprimi agronomik në troje shqiptare- Andrea Shundi
5.00 
Bujqesia e Qëndrueshme dhe problemi I saj në Shqipëri- Fran Gjoka
5.00 
Bujqesia ne arberine e shek: XIII-XVII- Spiro Shkurti
3.00 
Cilësitë agrofizike të tokave të Shqipërise dhe rrugët e permirësimit të tyre- Shyqyri Spaho
10.00 
Demtuesit dhe Semundjet e Bimeve Aromatike e Mjekesore – Mihal Shyti, Nikollaq Bardhi
7.00 
Diplomaci Mjedisi- Sazan Guri, Marianthi Guri, Aulent Guri
20.00 
Druri i Bukës dhe i Historisë, Geshtenja – Idriz Xhomara
4.00 
E Drejte Mjedisi- Sazan Guri, Marianthi Guri, Aulent Guri
20.00 
Ekologjia – Prof. Asc. Luan Hasanaj, Prof. Asc. Sazan Guri
30.00 
Energjitika dhe Mjedisi per Zhvillim te Qendrueshem – Akademia e Shkencave dhe e Ateve e Kosoves
18.00 
Etnogastronomia Arbereshe – Prof. Dr. Andrea Shundi
8.00 
Evolimi i bimeve te kultivuara – A. Salillari, N. Bardhi, A. Ibraliu, F. Elezi, A. Sota, M. Hyso
10.00 
Fara dhe Teknologjia e Saj- Adem Salillari, Sami Hoxha, Hiqmet Demiri
9.00 
Fiziologjia Mjedisore (Ekofiziologjia e pemeve) Pjesa e Pergjithshme – Prof. Dr. Endrit Kullaj
10.00 
Flora Ekskursioniste e Shqiperise- Mustafa Demiri
25.00 
Flora Ekskursioniste e Shqiperise – Akademia e Shkencave e Shqiperise, Jani Vangjeli
13.00 
Fluturat e Shqiperise – Prof. Dr. Kastriot Misja
3.50 
Foragjeret në Zonen e Ftohte – Andrea Shundi
8.00 
Fotofizika e Porfirinave te Vlefshme ne Biologji – Marenglen Spiro, Fatbardha Babani, Odeta Cati
2.50 
Gjeografia Fizike e Shqiperise 1 – Grup Autoresh
17.00 
Gjeoteknika ne Teori dhe ne Praktike – Kadri Kamberi
20.00 
Gruri I Forte- Foto Kashta, Vladimir Bano
3.00 
Gruri- Zhaneta Xhomo, Alfred Xhomo
10.00 
Importi i Mbetjeve -Sazan Guri Bej, Kalaja
5.00 
Informacioni dhe Komunikimi në Bujqësi- Ago Nezha
5.00 
Instituti i Misrit dhe i Orizit IMO – Shkoder nje Gjigand i Shkences Shqiptare – Prof. As. Dr. Zef Gjeta
15.00 
Jete Agronomike – Prof. Dr. Andrea Shundi
6.00 
Kerkimi shkencor dhe keshillimi bujqesor shqiptar nder vite – Tatjana Dishnica
10.00 
Kerpudhat Spontane – Prof. As. Dr. Thoma Nasto, Prof. As. Dr. Nikollaq Bardhi
6.00 
Kiwi – Gjovalin Gjeloshi
6.00 
Kiwi(Aktinidia) – Andrea Ceko, Efigjeni Kongjika, Adem Salillari, Stefo Kongjika
5.00 
Koha per Riciklim – Prof. Asc. Sazan Guri, Dr. Proc. Marianthi Guri, Dr. Proc. Aulent Guri, Gledis Guri
10.00 
Krasitja e pemeve frutore – Agr. Dod Jaku
5.00 
Kultivimi i Dredhezes – Prof. Dr. Agim Zajmi, Msc. Kujtim Lepaja, Msc. Lavdim Lepaja
15.00 
Kultivimi I duhanit- Kadri Kyçyku
5.00 
Kultivimi i Kerpudhave – Prof. As. Dr. Nikollaq Bardhi, Prof. As. Dr. Thoma Nasto
7.00 
Kultivimi I Misrit- Adem Salillari, Imer Rusinovci, Zef Gjeta
4.00 
Kultivimi i Mjedres – Agim Zajmi, Kujtim Lepaja, Lavdim Lepaja
15.00 
Kultivimi i Ullirit – Fadil Thomaj, Dhimiter Panajoti
5.00 
Kultura e Ullirit dhe Shtimi i tij – Dr. Rakip Iljazi, Prof. Adem Salillari
12.00 
Kumte nga Kohë të Largëta- Resmi Osmani
3.00 
Lule e Bimë Zbukuruese për Shtëpi, Kopshte e Vila – Ing. Vasil Jani
6.00 
Magjia e Ujit & Liqeni I Tiranes- Sazan Guri, Gledis Guri
7.00 
Manual I Nematologjise Bujqesore- Vangjel Jovani, Natasha Duraj
5.00 
Manuali Vreshtarise – Agr. Dod Jaku
6.00 
Manuali i Produkteve te Mbrojtjes -Adem R. Demaj, Arben Mehmeti
12.00 
Mbi Teorine e Modelimeve Hidraulike te Lumenjeve – Prof. Dr. Pandi Stratoberdha
12.00 
Mbrojtja dhe Rehabilitimi I Ambientit të Dëmtuar nga Shfrytëzimi Minerar- Edmond Hoxha
15.00 
Mbrojtja e Integruar e Bimeve – Dr. Enver Isufi
7.00 
Mbrojtja e Integruar e Bimeve ne Praktike- Enver Isufi
7.00 
Menaxhimi i Cilesise ne Prodhimin e Bimeve Aromatike dhe Mjekesore- Xhevaire Dulja, Andrea Primavera
12.00 
Misri – Prof. Dr. Adem Salillari, Dr. Zef Gjeta
4.00 
Molla – Fadil Thomaj, Hafuz Domi, Telat Spahiu
4.00 
Monitorimi Biologjik Mjedisor – Prof. Aleko Miho
10.00 
Mrekullite e Sheges – Pjerin Preka
7.00 
Nematodat e bimeve dhe kontrolli i tyre – Prof. Dr. Vangjel Jovani
8.00 
Ngrohja Globale dhe Ndryshimet Klimatike -Sazan Guri, Luan Hasanaj, Aulent Guri
50.00 
Njerezit e Mire te Luleve- Tomson Nishani
5.00 
Pasurite Ujore te Shqiperise – Niko Pano
10.00 
Pemet Subtropikale Gjetherenese – Prof. Dr. Resmi Osmani, Dr. Tatjana Koka
4.00 
Pemetaria dhe Vreshtaria ne Shqiperi dhe ne Kosove – Efigjeni Kongjika, Latif Susuri, Agim Zajmi, Arben Myrta
7.00 
Perimekultura e Zbatuar ne Serra dhe Fushe te Hapur – Prof. Dr. Hysen Cobani
18.00 
Plehërimi Inorganik dhe Pjelloria e Tokës- Andrea Vangjeli
3.00 
Praktikumi i Agrometeorologjise – Prof. Dr. Spiro Grazhdani
10.00 
Prodhimi i Fidaneve te Hardhise – Dr. Baki Dervishi, Prof. As. Dr. Stefan Gjoka, Msc. Silvana Dervishi
10.00 
Profesor Ahmet Qosja Mjeshter i Madh 80 vite jete, Pune dhe Krijimtari – Prof. Asc. Dr. Zef Gjeta
20.00 
Pronesia mbi Token dhe Historia e saj – Vangjush Gambeta
3.00 
Punime Shkencore – Ing. Adem Selimi
7.00 
Qendrueshmeria e Kultivareve Autoktone te Ullirit ndaj Syrit te Palloit – Fadil Thomaj
12.00 
Qyteterimi Neolitik dhe Eneolitik ne Shqiperi – Muzafer Korkuti
6.00 
Reduktimi, Riperdorimi, riciklimi -3R-te. Metoda Ekologjike Te Trajtimit te Mbetjeve Urbane-
7.00 
Regjistrimi i tokes – Ndoc Vata
5.00 
Relievi Strukturor i Shqiperise – Gjovalin Gruda
8.00 
Sedimentologjia Dhe Stratigrafia Sizmike ne Upa- Sazan Guri
30.00 
Sfida dhe Perspektiva ne Ekstensionin Bujqesor – Irfan Tarelli
5.00 
Shartimi i Pemëve – Prof. Dr. Agim Zajmi, Msc. Kujtim Lepaja, Msc. Lavdim Lepaja
20.00 
Shega – Historiku, Vetite, Teknologjia e Kultivimit, Vlerat – Prof. As. Dr. Zef Gjeta
10.00 
Shkenca e Mjedisit -Sazan Guri, Marianthi Guri
30.00 
Shkenca e mjedisit, zhvillimi i qendrueshem – Nexhat Daci & Majlinda N. Daci-Ajvazi
20.00 
Sistemet e Informacionit Gjeografik -Ferim Gashi, Pal Nikolli, Murat Meha
15.00 
Sizmiciteti, sizmotektonika dhe vleresimi i rrezikut ne shqiperi-Shyqyri Aliaj, Siasi Kociu, Betim Muco, Eduart Sulstarova
6.00 
Soja – Prof. Dr. Selim Karaj
6.00 
Stratigrafia Sekuenciale- Sazan Guri
30.00 
Toka dhe Erozioni- Mahmud Xhelili
4.00 
Tokat e Shqipërisë- Fran Gjoka
6.00 
Tradita Bujqesore te Shqiptareve – Prof. Dr. Spiro Shkurti
3.00 
Transformimi Gjenetik i Kulturave Bujqesore – Akademia e Shkencave, Instituti i Kerkimeve Biologjike
2.50 
Trashegimia Natyrore e Shqiperise (Vlerat, Rreziqet dhe Menaxhimi) – Prof. Dr. Perikli Qiriazi
10.00 
Ullishtaria Organike – Enver Isufi, Dhimiter Panajoti, Mendim Bacaj
8.00 
Universitetet dhe Shkenca nen Peshen e Mosreformimit – Besnik Gjongecaj
5.00 
Vendgroposja Metode Ekologjike e Trajtimit te Mbetjeve Urbane- Marianthi Guri
7.00 
Vlora dhe R-Ambot- Sazan Guri, Desdemona Stefa, Ardian Klosi, Petrit Levendi
10.00 
Vreshta dhe Kantina Shqiptare – Prof. Dr. Andrea Shundi
12.00 
Vreshtaria per fermerin- Baki Dervishi
5.00 
Wisdom from Vine and Wine- Andrea Shundi, Ahmet Osja
12.00 
Zoohigjiena – Prof. Dr. Xhevat Domi
16.00 
U shtua në shportë Shiko shportën Kryej blerjen