Pastro filtrat
Aktinidia (Kiwi)- Fadil Thomaj
3.00 
Bimet Aromatike e Medicinale me te Perhapura te Rrethit te Beratit dhe Vlerat e tyre – Shkelqim Abduramani
9.00 
Duhani – Dr. Belul Gixhari, M. Shk. Fetah Elezi, Prof. Halit Sulovari
4.00 
Fig Germplasm in Albania – Tatjana Koka
10.00 
Frytet dhe Farat e Drureve dhe Shkurreve te Shqiperise. – Bv. Sh. Ilia Mitrushi, Prof. Dr. Spiro Karadumi, Prof. As. Dr. Hajri Haska
8.00 
George Bernard Shaw Monografi -Hasan Mekuli
8.00 
Karta Jeshile- Sazan Guri
6.00 
Llojet Alloktone ne Ekosistemet Ujore te Republikes se Shqiperise – Rigers Bakiu, Edmond Hala, Elvis Kamberi
7.00 
Mardhëniet Tokë-Ujë     -Besnik Gjongecaj, Avdullah Nishori
5.00 
Non-Market Valuation of Agriculture, Pasture and Forest Lands affected by Public or Private Investments – Majlinda Çakalli
15.00 
Reforma Agrare Demokratike – Teodor Kareco
8.00 
Resurse Gjenetike të Hardhisë- Lush Susaj, Adriatik Çakalli, Elisabeta Susaj
2.50 
Speci- Fatmir Voci
5.00 
Teknika e përshpejtimit të prodhimit të Fidaneve- Baki Dervishi
5.00 
Teknikat  e Infrastrukturës së Gjelbërimit Urban
3.00 
Ujitja me Pika e Pemeve Frutore – Prof. Dr. Fadil Thomaj
5.00 
Ulliri – Hairi Ismaili
12.00 
Virusi dhe Bima- Jordan Grigor Mërkuri
5.00 
U shtua në shportë Shiko shportën Kryej blerjen