Pastro filtrat
100 Menyra per te Motivuar Punonjesit – Steve Chandler, Scot Richardson
7.00 
50 Ide Ekonomike -Edmund Conway
7.00 
50 Ide Menaxhimi – Edward Russel Walling
7.00 
7 Zakonet e Njerëzve të Suksesshëm- Stephen R. Covey
11.00 
9 Genjeshtrat qe mbajne peng biznesin – Steve Chandler
6.00 
Administrim Publik – Dr. Remzi Keco, Dr. Ilir Kapaj
10.00 
Administrimi dhe Menaxhimi Publik – Prof. As. Dr. Remzi Keco, Prof. As. Dr. Ilir Kapaj
15.00 
Administrimi Fiskal – Elona Keci (Fejzaj)
14.00 
Administrimi Publik & Zhvillimi Rajonal – Dr. Diana Shehu
7.00 
algoritmike dhe strukture te dhenash -amelina ahmeti
Amvisimi/Drejtimi Financiar – Ilir Hoti
13.50 
analiza e filieres agroushqimore – prof.as.dr drini imami
Analiza e Investimeve Teori – Prof. Dr. Hidajet Shehu, Dr. Albert Lusha
18.00 
Analiza e Investimeve ushtrime – Prof. Dr. Hidajet Shehu, Dr. Albert Lusha, Dr. Belinda Xarba
18.00 
Analiza e Kostove Teori – Prof. Dr. Hidajet Shehu, Dr. Xhelal Mziu, Dr. Belinda Xarba
15.00 
Analiza e Kostove Ushtrime – Prof. Dr. Hidajet Shehu, Dr. Xhelal Mziu, Dr. Belinda Xarba
13.00 
Analiza Financiare Teori – Prof. Dr. Hidajet Shehu, Dr. Xhelal Mziu
18.00 
Analiza Financiare Ushtrime – Prof. Dr. Hidajet Mziu, Dr. Xhelal Mziu, Dr. Belinda Xarba
16.00 
Analiza Matematike- Islam Alikaj
10.00 
aplikim programesh – blerta moçka
Arbitrazhi dhe Ndermjetesimi – Paul Emmond, Tefta Zaka, Perparim Kalo
25.00 
Arti i Shitjes- Zig Ziglar
5.00 
Asimetrite e Zhvillimit-  Kosta Barjaba
9.00 
asp.net&ch – irida gjermeni
Atdheu ne zemren e Klerikeve Myslimane – Gezim Abdishahi
7.00 
Auditim- Vjollca Karapici
13.00 
Babai i pasur, babai i varfer -Robert T.Kiyosaki dhe Sharon Lehter
10.00 
Banka e Testeve te Auditimit, Auditimi ne Praktike – Qeram Cibaku
20.00 
Bashkimi Europian dhe Terminologjia Bujqësore – Sali Metani
5.00 
Bazat e Biznesit – Prof. Dr. Donika Kercini, Dr. Eda Luga
13.00 
Bazat e Ekonometrise – Hyrije Abazi-Alili
12.00 
Bazat e Ekonomise – Prof. Asoc. Irma Tabaku, Prof. Asoc. Mimoza Koka, Dr. Eglantina Pazaj, Msc. Erdit Nesturi
12.00 
Bazat e Ekonomise (Për Fakultetet jo-ekonomike)- Majlinda Kullaj
15.00 
Bazat e finances – Doc. Dr. Arif S. Murrja
15.00 
Bazat e Financës – Drini Salko
15.00 
Bazat e Financës – Herbert B. Mayo
15.00 
Bazat e Komunikimit Masiv – Lindita Aliu – Tahiri
11.00 
Bazat e Marketingut- Arben Verçuni, Gjokë Uldedaj
15.00 
Bazat e Menaxhimit – Prof. Dr. Izet Zeqiri
12.00 
bazat e pemetarise -bardhosh ferraj
bazat e prodhimit shtazor -ylli bicoku
Bazat e së Drejtës – Doc. Dr. Orkida Totojani
13.00 
Bazat e se drejtes tregtare statuore dhe kontraktore -Vilim Gorenc
12.00 
Bazat e Shkences Politike – Donatella Della Porta
15.00 
Bazat e Sigurimit- Ksenija Klasiq, Ivo Andrijaniq
14.00 
Bazat e te Dhenave – Jona Mulliri, Eris Zeqo
10.00 
Bazat e te Dhenave, Dizajnimi, Implementimi dhe Shfrytezimi – Jaumin E. Ajdari
15.00 
Bazat e Turizmit – Prof. Assoc. Dr. Vita Koja, Doc. Klodiana Gorica
15.00 
Biostatistika 1- Prof. Dr. Kristaq Kume
10.00 
Biznes nderkombetar – Prof. Dr. Bardhyl Ceku
15.00 
Biznesi i Shekullit 21 – Robert T. Kiyosaki & Sharon L. Lechter C.P.A
6.00 
Biznesi nderkombetar – Charles W. L. Hill, G. Tomas M.Hult
25.00 
Biznesi Ndërkombëtar- Ilia Kristo
12.00 
Bota pa kufij – Kenichi Ohmae
10.00 
Cikli i Projektit- Zef Gjeta
15.00 
cmimet e produkteve bujqesore – ledia thoma
Çmondializimi – Jacques Sapir
10.00 
Delegimi & Mbikqyrja- Brian Tracy
6.00 
demografi – dr. alerta basha
Dinastia e Parasë- John Coleman
10.00 
Drejtim Agrobiznesi – Prof. Dr. Bahri Musabelliu, Prof. Asoc. Dr. Ilir Kapaj
11.00 
Drejtim Financiar –  Halit Xhafa
12.00 
Drejtim Financiar 1-  Halit Xhafa
12.00 
Drejtim Financiar 2 – Prof. Dr. Beshir Ciceri, Prof. Dr. Halit Xhafa
10.00 
drejtim financiar i avancuar -fran brahimi
Drejtim i Biznesit Bujqesor – Prof. Dr. Bahri Musabelliu, Prof. As. Dr. Maksim Meco
10.00 
drejtim i qendrueshem i fermave – maksim meqo
drejtim marketingu – arben verçuni
drejtim operacional – denisa pipero
Drejtim Operacional- Denisa Pipera
Drejtim Portofoli Ushtrime – Prof. Dr. Sherif Bundo,Mf. Gerdi Lito, Mba. Perseta Grabova, Mk. Rezart Erindi
8.00 
Drejtim Portofoli- Sherif Bundo
12.00 
Drejtim Risku Financiar – Dori Risilia
Drejtimi Financiar 1-  Halit Xhafa, Beshir Ciceri
12.00 
Drejtimi financiar i avancuar-  Magdalena Bregasi
7.00 
Drejtimi Financiar Ndërkombëtar-  Jeff Madura
14.00 
drejtimi i cilesise -ilir kapaj
Drejtimi i Fermave – Maksim Meco, Gentjan Mehmeti, Arif Murrja, Ilir Tomorri, Sadik Maloku
13.00 
Drejtimi i Institucioneve Financiare – Fiqiri Baholli
Dritherimat e Tokes dhe te Njeriut – Prof. ing. av. Sazan Guri, Ing. Jornis Rina
30.00 
Duajini Punonjesit qe te mos i humbisni – Beverly Kaye, Sharon Jordan-Evans
10.00 
Dyshimi eshte virtyt ne biznes – Christopher Eiben
8.00 
E Drejta Afariste – Faton Z. Shabani
25.00 
E Drejta e Biznesit e Bashkimit Evropian – Cyril Nourissat
20.00 
E drejta e Biznesit- Ardian Nuni
20.00 
E drejta Evropiane dhe Nderkombetare -Sylvie Hennion, Muriel Le Barbier -Le Bris, Marion Del Sol
15.00 
E drejta institucionale e bashkimit evropian- Jean Paul Jacque
15.00 
E Drejta Nderkombetare Private -Daniel Gutman
15.00 
E drejte Biznesi – Prof. Asoc. Orkida Totojani, Dr. Enkela Hoxha
14.00 
Ekonomi Turizmi – Prof. Asoc. Dr. Edmond Kadiu
14.00 
Ekonomia Agroushqimore- Etleva Dashi, Fatmir Guri
ekonomia bujqesore  -stilian apostoli
ekonomia dhe administrimi i ndermarrjeve te akuakultures – prof.as.dr. maksim meco, ilir tomori
Ekonomia dhe Marketingu ne Akuakulture – Dorina Grazhdani
Ekonomia e Burimeve Natyrore dhe Ambjentit – Prof. Dr. Natasha Hodaj, Prof. Dr. Henrieta Themelko
12.00 
Ekonomia e Medias – Gillian Doyle
9.00 
Ekonomia e Prodhimit – Prof. Dr. Henrieta Themelko, Prof. Dr. Natasha Duraj
13.00 
Ekonomia e Prodhimit (Niveli i Dyte) – Prof. Dr. Henrieta Themelko
11.00 
Ekonomia e Punës- Galantina Canco
10.00 
Ekonomia e Turizmit – Vjollca Bakiu
20.00 
Ekonomia Nderkombetare -Skender Berisha
10.00 
Ekonomia Nderkombetare 1 -Paul R. Krugman, Maurice Obstfeld
14.00 
Ekonomia Nderkombetare II -Paul R. Krugman, Maurice Obstfeld
14.00 
Ekonomia ne Hije, Trajtimi Teorik dhe Empirik – Isa Mustafa, Justina Shiroka-Pula, Besnik Krasniqi
10.00 
Ekonomia ne shekullin XXI- Pierre Calame
12.00 
Ekonomia politike globale – Robert Gilipin
12.00 
ekonomiksi i drejtimit -ilir kapaj
Ekonomiksi i Drejtimit- Ilir Kapaj
Ekonomiksi i parase, bankingut, dhe tregjeve financiare – MISHKIN
17.00 
ekonomiksi i zhvillimit – edvin zhllima
Ekonomiksi i Zhvillimit – Michael P. Todaro, Stephen C. Smith, Luljeta Minxhozi, Arben Malaj, Abdylmenaf Bexheti
25.00 
ekonomiksi institucional – edvin zhllima
Ekonomiksi Makroekonomia – N. Gregory Mankiw & Mark P. Taylor
17.00 
Ekonomiksi Mikroekonomia – N. Gregory Mankiw & Mark P. Taylor
17.00 
Ekonomiksi Ndërkombëtar- Rezear Kolaj
Ekonomiksi Publik – Majlinda Cakalli – Kullaj
15.00 
ekoturizmi -xhevaire dulja
Ekstension – Kristaq Pata
15.00 
Enciklopedi Ekonomike – Myslym Osmani
20.00 
English For Business & Finance – Arjan Shumeli, Ariana Nepravishta, Elsa Zela, Enkeleda Jata, Esmeralda Sherko
14.00 
U shtua në shportë Shiko shportën Kryej blerjen