Pastro filtrat
100 Menyra per te Motivuar Punonjesit – Steve Chandler, Scot Richardson
7.00 
50 Ide Ekonomike -Edmund Conway
7.00 
50 Ide Menaxhimi – Edward Russel Walling
7.00 
7 Zakonet e Njerëzve të Suksesshëm- Stephen R. Covey
11.00 
9 Genjeshtrat qe mbajne peng biznesin – Steve Chandler
6.00 
Amvisimi/Drejtimi Financiar – Ilir Hoti
13.50 
Analiza Matematike- Islam Alikaj
10.00 
Arbitrazhi dhe Ndermjetesimi – Paul Emmond, Tefta Zaka, Perparim Kalo
25.00 
Arti i Shitjes- Zig Ziglar
5.00 
Asimetrite e Zhvillimit-  Kosta Barjaba
9.00 
Atdheu ne zemren e Klerikeve Myslimane – Gezim Abdishahi
7.00 
Babai i pasur, babai i varfer -Robert T.Kiyosaki dhe Sharon Lehter
10.00 
Bazat e Ekonomise (Për Fakultetet jo-ekonomike)- Majlinda Kullaj
15.00 
Bazat e finances – Doc. Dr. Arif S. Murrja
15.00 
Bazat e Financës – Herbert B. Mayo
15.00 
Bazat e Komunikimit Masiv – Lindita Aliu – Tahiri
11.00 
Bazat e Menaxhimit – Prof. Dr. Izet Zeqiri
12.00 
Bazat e se drejtes tregtare statuore dhe kontraktore -Vilim Gorenc
12.00 
Bazat e Shkences Politike – Donatella Della Porta
15.00 
Bazat e Sigurimit- Ksenija Klasiq, Ivo Andrijaniq
14.00 
Bazat e te Dhenave, Dizajnimi, Implementimi dhe Shfrytezimi – Jaumin E. Ajdari
15.00 
Biznesi i Shekullit 21 – Robert T. Kiyosaki & Sharon L. Lechter C.P.A
6.00 
Bota pa kufij – Kenichi Ohmae
10.00 
Çmondializimi – Jacques Sapir
10.00 
Delegimi & Mbikqyrja- Brian Tracy
6.00 
Dinastia e Parasë- John Coleman
10.00 
Drejtim Financiar –  Halit Xhafa
12.00 
Drejtimi financiar i avancuar-  Magdalena Bregasi
7.00 
Drejtimi Financiar Ndërkombëtar-  Jeff Madura
14.00 
Dritherimat e Tokes dhe te Njeriut – Prof. ing. av. Sazan Guri, Ing. Jornis Rina
30.00 
Duajini Punonjesit qe te mos i humbisni – Beverly Kaye, Sharon Jordan-Evans
10.00 
Dyshimi eshte virtyt ne biznes – Christopher Eiben
8.00 
E Drejta Afariste – Faton Z. Shabani
25.00 
E Drejta e Biznesit e Bashkimit Evropian – Cyril Nourissat
20.00 
E drejta e Biznesit- Ardian Nuni
20.00 
E drejta Evropiane dhe Nderkombetare -Sylvie Hennion, Muriel Le Barbier -Le Bris, Marion Del Sol
15.00 
E drejta institucionale e bashkimit evropian- Jean Paul Jacque
15.00 
E Drejta Nderkombetare Private -Daniel Gutman
15.00 
Ekonomia e Medias – Gillian Doyle
9.00 
Ekonomia e Turizmit – Vjollca Bakiu
20.00 
Ekonomia Nderkombetare -Skender Berisha
10.00 
Ekonomia Nderkombetare 1 -Paul R. Krugman, Maurice Obstfeld
14.00 
Ekonomia Nderkombetare II -Paul R. Krugman, Maurice Obstfeld
14.00 
Ekonomia ne Hije, Trajtimi Teorik dhe Empirik – Isa Mustafa, Justina Shiroka-Pula, Besnik Krasniqi
10.00 
Ekonomia ne shekullin XXI- Pierre Calame
12.00 
Ekonomia politike globale – Robert Gilipin
12.00 
Etika në Shërbimin Publik për Mijëvjeçarin e Ri- Richard A. Chapman
10.00 
Etika Publike -Ali Pajaziti
20.00 
Europa në mardheniet Ndërkombëtare- Alban Daci
10.00 
Evropa ekonomike dhe e ardhmja e saj
10.00 
Evropa Monetare – Gilles Jacoud
10.00 
Financat lokale dhe qeverisja – Doc. Dr. Arif Murrja, Msc. Belina Bedini, Msc. Daniel Borakaj
16.00 
Financat Publike – Magdalena Bregasi
5.00 
Fjalet e fundit te Falkones dhe Borselinos – Antonela Maskali
9.00 
Fuqia e Instiktit në Biznes – Andy Milligan, Shaun Smith
7.00 
Fuqia e se Tashmes – Eckhart Tolle
11.00 
Gjenikonomia – Steven D. Levitt & Stephen J. Dubner
12.00 
Gjeografia Ekonomike – Sali Zhaku
12.00 
Hartimi i Nje Teme Diplome-  Ferit F. Baca
6.00 
Histori e Ekonomise Boterore – Rondo Cameron, Larry Neal
15.00 
Hyrje ne integrimin evropian- Anton Bebler
7.00 
Hyrje ne Statistike – Rahmije Mustafa – Topxhiu
20.00 
Ide te gjalla nga ekonomiste te vdekur – Todd G. Buchholz
10.00 
Informatika Afariste per Ekonomiste – Zhelko Panian
14.00 
Institucionet e Bashkimit Evropian – Yves Doutriaux, Christian Lequesne
7.00 
Integrimi i Tregut ne Ballkanin Perendimor – Jeton Statovci
10.00 
Investimet 1 – Zvi Bodie, Alex Kane, Alan J. Marcus
18.00 
Investimet 2 – Bodie, Kane, Marcus
18.00 
Inxhineria Softuerike Sistemore – Prof. Dr. Bekim Fetaji
9.00 
Jo cfare thua po cfare ben -Laurence Haughton
8.00 
Ju mund të arrini cdo gjë që dëshironi- Michael Neill
8.00 
Kapitali ne Shekullin e Njezet e Nje – Thomas Piketty
25.00 
Keshilla me e mire mbi pasurite e patundshme -Donald Trump
10.00 
Klasike te mendimit ekonomik – David Henderson
8.00 
Koha dhe paraja – Jack Matthews
5.00 
Komentar mbi Standardet e Kontabilitetit – Thanas Dhimarko
8.00 
Komunikimet afariste- Michael Rouse, Sandra Rouse
10.00 
Konferenca VI e Bankes se Shqiperise
10.00 
Kontabiliteti i Drejtimit- Charles T. Horngren, Srikant M. Datar, Madhav Rajan
30.00 
Kontabiliteti i Informatizuar per Institucionet Buxhetore – Agim Binaj
11.00 
Kontabiliteti i Kostos dhe Drejtimit- Colin Drury
20.00 
Krimet Financiare, Pastrimi i Parave dhe Siguria Kombetare  – Konferenca Shkencore Kombetare
20.00 
Liberalizimi Ekonomik- Adrian Civici, Selami Xhepa
12.00 
Logjistika -David J.Bloomberg, Stephen LeMay, Joe B. Hanna
14.00 
Makroekonomia – Rudiger Dornbusch, Stanley Fischer
12.50 
Manaxhimi I Prodhimit dhe Operacioneve- Qamil Talka
13.00 
Marketing Sipermarres – Prof. Dr. Klodiana Gorica
15.00 
Marketingu 3.0- Philip Kotler
10.00 
Marketingu- Al Ries, Jack Trout
5.00 
Marrja e Vendimeve Manaxheriale- Vasilika Kume
12.00 
Mbi Zhvillimin dhe Mireqenien – Akademik Kosta Bajraba
15.00 
Mbreti Solomon- Steven K. Scott
8.00 
Menaxhimi Ekonomik Mjedisor i Ndermarrjeve -Marianthi Guri, Aulent Guri, Sazan Guri
30.00 
Menaxhimi i Bizneseve Hoteliere – Turistike  – Vjollca Bakiu
20.00 
Menaxhimi i Operacioneve-  Venetike Hakuci, Ariana Cepani, Suzana Panariti, Ira Gjika
12.00 
Menaxhimi ne ekonominee vogel- Duro Horvat, Marinko Hovacic
10.00 
Menaxhmenti dhe Afarizmi Elektronik -Mario Spremiq
15.00 
Menaxhmenti ne ekonomine e vogel -Duro Horvat, Marinko Hovacic
10.00 
Menaxhmenti Strategjik – Prof. Dr. Izet Zeqiri
20.00 
Mendo dhe Behu i Pasur- Napoleon Hill
10.00 
Miti mbi krizat dhe fundin e tregut- Selami Xhepa
5.00 
Modelet dhe Teknikat ne Vendimmarrje – Justina Shiroka-Pula
10.00 
Mos i Gjyko Punonjesit- Steve Chandler
7.00 
Nderhyrja e Kapitalit te Huaj dhe Roli I Saj per Pushtimin e Shqiperise (1936-1939)-  Iljaz Fishta
10.00 
Nderhyrja e shtetit ne ekonomi- Aristotel Pano, Anastas Angjeli
10.00 
Ndërtimi i Biznesit Social- Muhamad Yunus
7.00 
Ne kerkim te mireqenies – Selami Xhepa
10.00 
Ne Kerkim te nje Ideologjie Agrare – Prof. Myslym Osmani, Dr. Adelida Osmani
7.00 
Ngritja dhe Renia e Kombeve – Ruchir Sharma
16.00 
Nje minute menaxher – Kenneth Blachard, Ph.D & Spencer Johson, M.D
6.00 
Një vështrim mbi modelin ekonomik- Kasem Seferi
5.00 
Një vit drejt pasurimit-  Napoleon Hill
7.00 
Njohja e Mallit ne Tregeti – Ivo Andrijaniq, Miljenko Bilen, Tonqi Lazibat
14.00 
Nocione dhe Parime te Administrates Publike – Esat Staliveci
12.00 
Organizatat & Institucionet Nderkombetare – Prof. Dr. Elmas Leci
40.00 
Origjinalet – Adam Grant
14.00 
Orteku- Massimo Gaggi
7.00 
Paraja Bankat dhe Shoqeria Pjesa I – Prof. Dr. Aristotel Pano, Akad. Prof. Dr. Anastas Angjeli
15.00 
Paraja Bankat dhe Shoqeria Pjesa II – Prof. Dr. Aristotel Pano, Akad. Prof. Dr. Anastas Angjeli
15.00 
Parimet e Kërkesës së Llogarisë – Brian Cole Miller
5.00 
U shtua në shportë Shiko shportën Kryej blerjen