Pastro filtrat
algoritmike dhe strukture te dhenash -amelina ahmeti
analiza e filieres agroushqimore – prof.as.dr drini imami
aplikim programesh – blerta moçka
asp.net&ch – irida gjermeni
bazat e pemetarise -bardhosh ferraj
bazat e prodhimit shtazor -ylli bicoku
cmimet e produkteve bujqesore – ledia thoma
demografi – dr. alerta basha
drejtim financiar i avancuar -fran brahimi
drejtim i qendrueshem i fermave – maksim meqo
drejtim marketingu – arben verçuni
drejtim operacional – denisa pipero
Drejtim Operacional- Denisa Pipera
Drejtim Risku Financiar – Dori Risilia
drejtimi i cilesise -ilir kapaj
Drejtimi i Institucioneve Financiare – Fiqiri Baholli
Ekonomia Agroushqimore- Etleva Dashi, Fatmir Guri
ekonomia bujqesore  -stilian apostoli
ekonomia dhe administrimi i ndermarrjeve te akuakultures – prof.as.dr. maksim meco, ilir tomori
Ekonomia dhe Marketingu ne Akuakulture – Dorina Grazhdani
ekonomiksi i drejtimit -ilir kapaj
Ekonomiksi i Drejtimit- Ilir Kapaj
ekonomiksi i zhvillimit – edvin zhllima
ekonomiksi institucional – edvin zhllima
Ekonomiksi Ndërkombëtar- Rezear Kolaj
ekoturizmi -xhevaire dulja
Financa Personale – Magdalena Bregasi
financa rurale – magdalena bregasi
hyrje ne ekonomi bujqesore -stilian apostoli
hyrje ne informatike – dr. brunilda baraku
Hyrje ne prodhimin shtazor -Agim Kumaraku
Informatike e Aplikuar – A. Ahmeti, B. Baraku, J. Mulliri, E. Shahu
informatike e aplikuar – a.ahmeti, b.baraku, j.mulliri, e.shahu
institucionet dhe organizatat rurale -agim mucaj
Integrimi Evropian – Dr. Rezear Kolaj
inxhinieria software – blerta leka (mocka)
kerkim dhe analize tregu – ledia thoma
Komuniteti Rural & Turizmi – Dr. Anila Sulaj
komuniteti rural dhe turizmi – dr. anila sulaj
kontabilitet i avancuar – flutura kalemi, agim binaj
kontabilitet publik -albana jupe
kontabiliteti i ndermarrjeve te agrobiznesit -albana jupe
logjistik agrobiznesi – orion xhoxhi
makroekonomi 1 -anila boshnjaku
menaxhim projektesh – remzi keco, ilir tomorri
Menaxhimi i Cilësisë- Ilir Kapaj
menaxhimi i karrieres – eda luga
menaxhimi i teknologjise se informacionit -irida gjermeni
modelim biznesi – dr. blerina zanaj
modelim biznesi -blerina zanaj
politika bujqesore evropiane – engjell skreli
politika dhe strategjia ne turizem – shpresim domi
politika ushqimore – alban jaupi
Politikat e Tregtisë Ndërkombëtare Bujqësore- Rezear Kolaj
prodhim bimor – endrit kullaj
prodhim shtazor -vilson bozgo
programim -blerta mocka
Programim mobile – Irida Gjermeni
programim ne internet -jona mulliri
pyjet, peisazhet, parqet -aida bani
Raportim financiar – Prof.Asoc.Dr. Diana Lamani, Dr. Albana Gjoni
sisteme shfrytezimi -amelina ahmeti
sistemet e informacionit te drejtimit – blerta moçka
sistemet e informacionit te drejtimit – dr. brunilda baraku
sistemet e mbeshtetjes se vendimarrjes -dr. brunilda baraku
sjellja e konsumatorit -dorina grazhdani
sjellje konsumatore – eda luga
Sociologjia Rurale & Urbane – Dr. Anila Sulaj
Sociologjia Rurale & Urbane – Ermelinda Satka
teknike bankare -fiqiri baholli
teknologjia e perpunimit te produkteve bujqesore -renata kongoli, ariola morina
Tregjet dhe Institucionet Financiare – Dori Risilia
tregti nderkombetare -anila boshnjaku
Tregtia Ndërkombëtare- Rezear Kolaj
Turizmi Rural dhe Marketingu – Dorina Grazhdani
Vendimmarrja Financiare – Magdalena Bregasi
Vlerësim Ndërmarrje- Gerta Gogo
U shtua në shportë Shiko shportën Kryej blerjen