Pastro filtrat
Bashkimi Europian dhe Terminologjia Bujqësore – Sali Metani
5.00 
Kooperativat e Fermereve dhe Organizimi i  tyre – Prof. As. Bahri Musabelliu, Dr. Maksim Meco
3.00 
Ndermjetesimi Financiar Ne Shqiperi – Sherefedin Shehu, Drini Salko, Palok Kolnikaj
7.00 
Ndikimi i Mendësive Fisnore- Elidiana Canaj
8.00 
Pasqyra e flukseve të likuiditetit- Behar Male, Hidajet Shehu, Palok Kolnikaj
6.00 
U shtua në shportë Shiko shportën Kryej blerjen