Pastro filtrat
50 Ide Fetare
7.00 
50 Ide Filozofike -Ben Dupre
7.00 
Agu I Mengjesit Friedrich Nietzsche
8.00 
Antikrishti Mallkimi i Krishterimit -Friedrich Nitzche
5.00 
Aristoteli Marjorie Grene
6.00 
Arratisje nga liria -Erich Fromm
8.00 
Arti I te jetuarit Shopenhauer
3.00 
Arti I te pleqeruarit Ciceroni
3.00 
Baza e moralit -Arthur Schopenhauer
7.00 
Biseda e Konfucit Konfuci
10.00 
Bota si Vullnet dhe Perfaqesim -Artur Shopenhauer
10.00 
Bota si vullnet dhe perfaqesim -Artur Shopenhauer
8.00 
C’kuptim Mund te Kete Jeta Alfred Adler
5.50 
Caste Filozofike Jacqued Derrida
10.00 
Deti i lire dhe prolegomia – Hugo Grotius
5.00 
Detyra e njeriut dhe e qytetarit sipas ligjit natyror – Samuel Pufendorf
8.00 
Dialogje -Seneca
8.00 
Drejtesia si paanshmeri – John Rawls
5.00 
Ekzistencializmi eshte humanizem Jean-Paul Sartre
5.50 
Ese dhe Etyde Filozofiko-Estetike -Alfred UÇI
10.00 
Ese ne Filozofine Historike dhe Politike Immanuel Kant
8.00 
Etika Spinoza
10.00 
Etika e autenticitetit – Charles Taylor
5.00 
Filozofet -Edmund Jacoby
5.00 
Filozofi I paditur Volter
3.00 
Filozofia Arsimore e Akademikut Gjergj Fishta Mark Vuji
8.00 
Filozofia e Artit Taine
6.00 
Filozofia politike bashkekohore Janos Kis
4.00 
Filozofia politike- Raino Malnes, Knut Midgaard
12.00 
Filozofia, Histori & Problemet Samuel Enoch Stumpf
12.00 
Frika prej dijes – Paul Boghossian
5.00 
Fryma e Iluminizmit – Tzvetan Todorov
6.00 
Habia Filozofike Zhane Hersh
7.00 
Historia e Filozofise Hans-George Gadamer
8.00 
Hyrje konceptuale ne filozofi- Akademia e shkencave
18.00 
Kant, Schopenhauer, Nietzesche Will Dorant
6.00 
Kapitalizmi dhe liria – Milton Friedman
5.00 
Keshilla per jeten Arthur Schopenhauer
5.00 
Keshtu Foli Zarathustra -Friederich Nietzsche
8.00 
Koncepti i se drejtes – Herbert L. A. Hart
10.00 
Konservatorizmi, Endrra dhe Realiteti Robert Nisbet
6.00 
Kritika e gjykimit Immanuel Kant
6.20 
Kritika e gjykimit -Immanuel Kant
6.00 
Kritika e mendjes se kulluar -Imanuel Kant
10.00 
Kura e Shopenhauerit Irvin D.Yalom
9.00 
Kushti postmodern – Jean – Froncois Lyotard
5.00 
Liberalizmi – Leonard Hobhouse
5.00 
Liria dhe neurobiologjia – John R. Searle
5.00 
Mbi Dobine dhe demin e historise per jeten Friedrich Nietzsche
7.00 
Mbi te bukuren dhe te madherishmen -Immanuel Kant
5.50 
Mesimet e fshehta te te gjitha koherave -Manly P. Hall
7.00 
Meso te Jetosh Seneka
6.50 
Midis natyralizmit dhe religjionit Jurgen Habermas
8.00 
Miqesia Ciceroni
3.00 
Misioni i Zigmund Frojdit -Erich Fromm
6.00 
Misteret e Komunikimit- Milto Beja
8.00 
Mjelma e zeze – Nassim Nicholas Taleb
15.00 
Mjerimi I historicizmit Karl Popper
6.00 
Nihilizmi dhe emancipimi – Gianni Vattimo
5.00 
Nje Histori e Filozofise Perendimore Bertran Rasell
9.00 
Nje hyrje tek idete -William Raeper & Linda Smith
7.00 
Nje mik Fred Ehlman
4.00 
Njeriu dhe shteti – Jacques Maritain
5.00 
Njeriu irracional – William Barrett
8.00 
Njeriu kunder shtetit – Herbert Spencer
5.00 
Njeriu Njedimensional -Herbert Marcuse
7.00 
Orientalizmi Eduard Said
12.00 
Persona seksuale – Camille Paglia
12.00 
Personalizmi – Emanuel Mounier
5.00 
Pertej se mires dhe se keqes -Friedrich Nietzsche
8.00 
Postmodernizmi – Floresha Dado
7.50 
Princi -Niccolo Machiavelli
5.00 
Publiku dhe problemet e tij – John Dewey
4.00 
Rebelimi Revolucioni Fetaria Osho
7.20 
Republika Platoni
14.00 
Republika -Platoni
15.00 
Seksi I dyte II, Pervoja e jetuar Simone de Beauvoir
8.00 
Shkolla dhe Shoqeria John Dewey
5.00 
Si te sillemi me grate Shopenhauer
3.00 
Sovraniteti – Jean Bodin
5.00 
Te Kuptosh Natyren e Njeriut Alfred Adler
8.00 
Utilitarizmi – John Stuart Mill, Jeremy Bentham
5.00 
Veprimi njerezor – Ludowig von Mises
5.00 
Veshtrim filozofik Arthur Schopenhauer, Christopher Janaway
6.00 
U shtua në shportë Shiko shportën Kryej blerjen