Pastro filtrat
A Dictionary of Law Jonathan Law, Elizabeth A.Martin
17.90 
A Directory of the Social Sciences
20.00 
Akademia e Shkencave e Shqiperise
3.60 
Antologji e Mendimit Shqipetar Ndricim Kulla
10.80 
Antologjia e fjales se mencur Nasho Jorgaqi, Xhevat Lloshi
5.00 
College Dictionary
25.00 
Dictionnaire du Français Primordial – Micro Robert
25.00 
Enciklopedi e Kopshtarise – Vasil Shqahu
35.00 
Enciklopedi e Shkurter e Mekanikes Bujqesore – Xhelal Shkreta
10.00 
Enciklopedi per Vreshtarine dhe Veretarine – Prof. Dr. Andrea Shundi
25.00 
Fjale te Turitme te Gegnishtes Letrare -Ernest Marku
8.00 
Fjalor Anglisht – Italisht – Shqip. Enciklopedik per Banken, Biznesin, Bursen, Ekonomine Ilir Hoti
70.00 
Fjalor Anglisht Shqip Pavli Qesku
10.80 
Fjalor Anglisht-Shqip 70 00 fjale baze e mbi 250 000 referenca Pavli Qesku
25.00 
Fjalor Anglisht-Shqip rreth 120 000 fjale 600 000 shembuj e idioma Pavli Qesku
43.00 
Fjalor Anglisht-Shqip, me 60 000 fjale Ramazan Hysa
25.00 
Fjalor Enciklopedia Shqiptare Enciklopedi
15.00 
Fjalor Enciklopedik i Politikes – Dashnor Kokonozi
15.00 
Fjalor Enciklopedik per Vreshtarine dhe Veretarine – Prof. Dr. Andrea Shundi
12.00 
Fjalor Enciklopedik Shqiptar – Akademia e Shkencave
20.00 
Fjalor Enciklopedik Shqiptar 1 – Akademia e Shkencave te Shqiperise
15.00 
Fjalor Enciklopedik Shqiptar 2 – Akademia e Shkencave te Shqiperise
15.00 
Fjalor Enciklopedik Shqiptar 2- Akademia e Shkencave e Shqiperise
15.00 
Fjalor Frengjisht-Shqip Vedat Kokona
25.00 
Fjalor Gjermanisht-Shqip Zef Simoni
10.00 
Fjalor I Diplomacise
25.00 
Fjalor I Gjuhes se Sotme Shqipe Akademia e Shkencave te Shqiperise
22.00 
Fjalor I madh Shqip-Italisht Abedin Preza, Ervin Preza
22.00 
Fjalor i Pedagogjise – Shefik Osmani
10.00 
Fjalor I Psikologjise Sadik H.Lala
12.00 
Fjalor i Sociologjise – Ali Pajaziti
30.00 
Fjalor i termave te gjeologjise- Akademia e Shkencave
9.40 
Fjalor i Termave Themelore te Bujqesise – Akademia e Shkencave te Shqiperise
15.00 
Fjalor Idiomatik – Agim Mullafetahu
20.00 
Fjalor Italisht-Shqip. Rreth 50 000 fjale Ferdinand Leka, Zef Simoni
17.90 
Fjalor Pamor Trigjuhesh, Shqip-anglisht-italisht Jean-Claude Corbeil, Ariane Archambault
54.00 
Fjalor Politeknik Frengjisht – Shqip – Dhimiter Olldashi
20.00 
Fjalor Politik – Iain McLean, Alistar McMillan
20.00 
Fjalor Shpjegues Fjalet e Huaja qe perdoren ne Shqip Adriana Aliaj, Jonida T.Aliaj
6.00 
Fjalor Shqip-Anglisht 45 500 fjale Pavli Qesku
17.90 
Fjalor Shqip-Anglisht mbi 35 000 fjale Pavli Qesku
7.20 
Fjalor Shqip-Frengjisht Vedat Kokona
22.00 
Fjalor Termash Biznesi, Finance,Dhe Juridiksioni Ekonomik Anglisht-Shqip Luan Kaceli
8.60 
Food And You
25.00 
Histori e Ilustruar e Botes
20.00 
Leksikoni i Shkrimtareve Shqiptare 1501-2001- Hasan Hasani
20.00 
Leksion i sentencave, citateve, sintagmave dhe proverbeve latine- Akademia e Shkencave
14.40 
Manual i Kultures se Pergjithshme – Jean Francois Braunstein, Bernard Phan
12.00 
Meek’s Glossary of Computing Terminology
15.00 
Shqip-Frengjisht Vedat Kokona
10.00 
Shqipja dhe Gjuhet e Ballkanit – Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosoves
15.00 
Si te Shkruajme Shqip
14.40 
Studime Sociologjike dhe Politologjike – Fehmi Agani
30.00 
The American Heritage College
20.00 
Tirana e Vjeter Gazmend A.Bakiu
10.80 
Ultimate Visual Dictionary
30.00 
World Book Dictionary Thorndike Barnhart
47.00 
Worldmark Encyclopedia of the Nations
20.00 
U shtua në shportë Shiko shportën Kryej blerjen