Pastro filtrat
50 Ide Rreth Arkitektures – Philip Wilkinson
7.00 
50 Ide rreth arkitektures -Philip Wilkinson
7.00 
Adoleshenti Edmond Dragoti
10.00 
Arti dhe Mjeshteria e Bukurise- Juha Varto
7.20 
Arti i te shkruarit – Sulejman Mato
6.00 
Astrologjia -Catherine Aubier
8.00 
Bazat e Logjikes -Avni Presheva
15.00 
Bazat e Logjikes -Avni Presheva
15.00 
Bimet Mjekesore dhe Aromatike te Zones Verilindore te Shqiperise – Zyber Gjoni, Adem Salillari
15.00 
Bleta Nder Shqiptare – Ilir Bala
18.00 
Bon Ton, Etiketa, nje menyre jetese e kulturuar- Olesia Leço
5.80 
C’te mbjellesh, do te korresh Gudar Hysni Toto
4.30 
Dibra – Sakip Cami
4.00 
E Nxehte, e Rrafshet dhe e mbipopulluar Thomas L.Friedman
7.20 
E Drejta e nje gruaje ne Shqiperi per Liri, drejtesi dhe Vertetesi
3.60 
Endrrat, Shenjat dhe numrat qe sjellin fat
4.30 
Femijet ne Tryeze Gianfranco Trapani
7.00 
Fjale per Adoleshentet Francoise Dolto, Catherine Dolto, Colette Percheminier
7.00 
Fjalimet Ted -Chris Anderson
8.00 
Fjalimet TED -Chris Anderson
8.00 
Fjalor Muzikor i Komentuar – Ferid Bala
5.00 
Fjalor muzikor i komentuar -Ferid Bala
5.00 
Gjuha Teksti dhe Konteksti -Shefkije Islamaj
15.00 
Gjuha Teksti dhe Konteksti -Shefkije Islamaj
15.00 
Hesht dhe Degjo – Theo Theobald & Cary Cooper
6.00 
Interneti dhe Shoqeria Dritan Thomollari
15.00 
Jashtetokesoret
6.50 
Kanarinat, Papagajte, Gardalinat – Ilir Bala
5.00 
Komunikimi – Kristina Parodi
4.50 
Leximi dhe shkrimi -Zejnullah Rrahmani
10.00 
Leximi dhe Shkrimi -Zejnullah Rrahmani
10.00 
Libri I Bizneseve
4.00 
Manual I Drejtuesit te Mjetit Demir Osmani, Shkelqim Gruda
7.20 
Manual I Specialistit Elektrik Ibrahim Lala
8.60 
Mediamorfoze dhe Metakomunikim – Artan Fuga
20.00 
Mediat dhe Shoqerite –
20.00 
Mediat Shqiptare -Francis Balle
20.00 
Mencuria Popullore Jannis K.Smirniotakis, Jannis Ios.Sifakis
7.20 
Mendime te njerezve te medhenj – Tomorr Cankja
5.60 
Mesuesi, Pedagogu, Personaliteti, Etika e Tyre – Prof. Dr. Musa Kraja
20.00 
Metoda Letrare -Agim Vinca
8.00 
Metoda letrare -Agim Vinca
8.00 
Metode Prerje Per Burra, Gra, Te rinj e femije Amedan Erebara
7.20 
Miresjellja -Mimi G. Llabjani
6.00 
Miresjellja -Mimi G. Llabjani
6.00 
Njeriu eshte cka ai sheh -Stefano Zecchi
3.50 
Njeriu eshte cka sheh -Stefano Zecchi
4.00 
Our Environment Its Relation to us – Harry A. Captenter, George C. Wood
10.00 
Pasojat e Modernitetit Anthony Giddens
6.50 
Pika e ktheses -Malcolm Gladwell
9.00 
Poker, Si te behesh nje Lojtar I mire Fredi Nasi
3.60 
Raportimi dhe shkrimi I lajmeve Missouri Group
14.00 
Sekretet e Ndertuesve Moris Vje
7.00 
Si te luajme ne piano Gyergy Sander
8.00 
Simfonia e Numrave te Thjeshte Marcus Du Sautoy
10.00 
Sistemet e Mbrojtjes Shoqerore – Zhaklina Cuci
16.00 
Sociologjia e Komunikimit dhe e Mediave -Eric Maigret
12.00 
Studime per Artin -Qendra e Studimeve Albanologjike
15.00 
Te shpetojme komunikimin -Dominique Wolton
7.00 
The Solar Greenhouse Book – James C. McCullagh
10.00 
Theniet e Arta per Albanine, Gjuhen Shqipe dhe Shqiptaret – Prof. Ing. Av. Sazan Guri, Fatbardha Demi, Ing. Fred Balaj
6.90 
Tregimet e AIDS-SIDA Flamur Topi
5.00 
Udhetim ne Mbreterine e Shahut – Jurij Averbah, Mihail Bejlin
4.00 
Urtesi Boterore
8.00 
Vetecensura -Ramadan Cipuri
10.00 
Vetecensura -Ramadan Cipuri
10.00 
Zhanret e Gazetarise -Bajram Kosumi
15.00 
Zhanret e Gazetarise -Bajram Kosumi
15.00 
U shtua në shportë Shiko shportën Kryej blerjen