Pastro filtrat
50Ide Psikologjike -Adrian Furnham
7.00 
Analiza sasiore e te dhenave – Donald J. Treiman, Elona Dhëmbo, Erika Bejko, Visar Dizdari
18.00 
Anatomia e destruktivitetit njerezor 1 Erich From
10.00 
Anatomia e destruktivitetit njerezor 2 Erich From
8.00 
Arsyeja dhe Virtyti -Ibrahim Kalin
20.00 
Arti I te dashuruarit Erich From
5.00 
Arti I te Folurit Publik Stephen E.Lucas
15.00 
Aspekte te Mashkullores Karl Gustav Jung
8.00 
Blink – Malcolm Gladwell
12.00 
Burri dhe Gruaja Osho
8.00 
Celesi i Talentit -Daniel Coyle
11.00 
Cili eshte kompleksiteti yt? Pina Gorgoni, Paolo Nuci
7.00 
Dashuria per jeten – Erich Fromm
8.00 
Dekada Percaktuese Meg Jay
9.00 
Depresioni, ankthi, stresi Chiara Libero
7.00 
Dhembja dhe Meditimi Osho
8.00 
Dialogu Social Minella S.Mano
11.00 
Dijet e Fshehta Osho
10.00 
Drejt Enigmave te Psikikes se Njeriut – Prof. Bedri Dedja
7.00 
Drejte Psikologjise se Qenies -Abraham H. Maslow
8.00 
Erosi dhe Qyteterimi Herbert Marcuse
8.00 
Etika Protestante dhe shpirti I kapitalizmit Max Weber
7.00 
Fjalori Shpjegues I Endrrave Gustavus Hindman Miller
5.00 
Forca e Nderdijes 2 Joseph Murphy
5.00 
Forca e Nderdijes 3 Joseph Murphy
7.00 
Format Elementare te jetes fetare Emile Durkheim
8.00 
Frika Zigmund Frojd
5.80 
Fuqia e Mendimit Pozitiv -Norman Vincent Peale
5.00 
Fuqia e mendimit pozitiv -Norman Vincent Peale
5.00 
Fuqia e Mendimit Pozitiv 2 -Norman Vincent Peale
5.00 
Fuqia e shprehise – Charles Duhigg
14.00 
Gjeopolitika e emocioneve Dominique Moisi
8.60 
Gjithcka qe burrat nuk e thone kurre por qe grate duhet ta dine -Bob Berkowitz
10.00 
Gjuha e harruar Erich Fromm
5.80 
Gjuha e Trupit Allan, Barbara Pease
7.20 
Hipnoza ne praktikat klinike Rick Voit, Molly Delaney
6.50 
Intuita Osho
8.60 
Jeta, Dashuria, E Qeshura Osho
7.20 
Keshilla Psikologjike I.S.Larti
4.30 
Komunitete Imagjinare Benedict Anderson
5.00 
Koncepti I ankthit Soren Kierkegaard
3.60 
Krimet Seksuale J.M.Antonian, A.A.Tkacenko
6.00 
Kryesorja eshte te jesh Osho
5.00 
Kujtimet Endrrat Persiatjet Carl Gustav Jung
7.20 
Kuptimi I clirimit nga te vleresuarit ne shkencat sociologjike dhe ekonomike Max Weber
5.00 
Kurajoja per te qene vetvetja dhe ese te tjera Jiddu Krishnamurti
4.30 
L’art de la Conversation – Yvone Lenard, Ralph Hester
10.00 
Leksione Sociologjike Emile Durkheim
4.30 
Ligji I Terheqjes, Sekreti qe fshihet pas sekretit Esther, Jerry Hicks
7.20 
Manual per goca Carol Livoti, Elizabeth Topp
6.50 
Marredheniet Familjare Aleks Luarasi
4.30 
Masa dhe Pushteti vellimi I pare Elias Caneti
8.60 
Masa dhe Pushteti Vellimi Dyte Elias Caneti
8.60 
Mbi edukimin qytetar – Sulejman Abazi-Neshaj, Denis Celcima
5.00 
Mbi femijet Osho
8.60 
Mbi Letersine dhe Artet Zigmund Frojd
7.20 
Me meçur me shpejt me mire -Charles Duhigg
10.00 
Me ty dhe pa ty Osho
8.60 
Menaxhimi I Stresit Mike Clayton
6.50 
Mendesia -Carol S. Dweck
10.00 
Mendimi Pozitiv, Brilant Sue Hadfield
6.50 
Mendimtaret per edukimin Byroja Ndërkombëtare e Edukimit
6.50 
Mendo si nje gjeni – Steven Levitt, Stephen J. Dubner
12.00 
Meshkujt vijne nga Marsi Femrat nga Aferdita Xhon Grej
5.00 
Metodat e Hulumtimit Bob matthews, Liz Ross
14.40 
Misioni I Zigmund Frojdit, Analize e personalitetit dhe e ndikimit te tij Erich Fromm
3.60 
Misteret e Komunikimit- Milto Beja
8.00 
Misteret e Seksit e te Dashurise Osho
5.00 
Mjaft më Alberto Pellai
5.80 
Mjetet Phil Atutz, Barry Michels
6.10 
Mund te jeni te lumtur pavaresisht cdo gjeje -Richard Carlson
6.00 
Nente skica psikologjike Erich From
4.30 
Nga seksi te Superkoshienca Osho
5.80 
Nje Toke e Re -Eckhart Tolle
9.00 
Njeriu dhe simbolet e tij Carl Gustav Jung
7.20 
Njeriu Njedimensional Herbert Marcuse
5.00 
Njeriu Per vete Erich Fromm
5.80 
Njeriu Sociologjik Ralf Dahrendorf
4.30 
Obsesionet fobite dhe paranojat Zigmund Frojd
5.80 
Pas Bukurise -Willy Pasini, Maria Teresa Baldini
5.00 
Per Dashurine Osho
8.60 
Per Jeten dhe per Vdekjen Osho
5.80 
Perfytyrimi Krijues -Shakti Gawain
6.00 
Perse te tjere duam dhe me te tjere martohemi Roza Sjabitova
5.00 
Pertej arsyes -Roger Fisher, Daniel Shapiro
9.00 
Pertej parimit te kenaqesise Zigmund Frojd
7.20 
Pertej Roberise se Iluzioneve Erich Fromm
5.80 
Pika e Ktheses -Malcolm Gladwell
9.00 
Politika si Profesion Shkenca si profesion dhe tre Tipat e Paster te Sundimit Legjitim Max Weber
6.30 
Praktika dhe Teoria e Psikologjise Individuale Alfred Adler
7.20 
Psiko Vampiret Hamid Peseschkian, Connie Voight
5.80 
Psikoanaliza dhe Feja -Erich Fromm
6.00 
Psikoanaliza e Histerise dhe e Ankthit Zigmund Frojd
5.80 
Psikoanaliza seksi dhe karakteri Erich From
5.80 
Psikolog Per Vete – Lumnije Telaku
6.00 
Psikologji Edukimi Anita Woolfolk
14.40 
Psikologjia e popujve dhe e turmave Gustav Le Bon
7.20 
Psikologjia e se pavetedijshmes Carl Gustav Jung
5.80 
Psikologjia e suksesit 1 -Dale Carnegie
8.00 
Psikologjia e suksesit 2 -Dale Carnegie
8.00 
Psikologjia e Suksesit 3 -Dale Carnegie
8.00 
Psikologjia e Turmave Zigmund Frojd
7.20 
Psikologjia e vetebesimit -Lynda Field
4.50 
Psikologjia Sociale Edmond Dragoti
10.80 
Psikologjia, Shkenca e proceseve mendore dhe e sjelljes se njerezve Charles G.Morris, Albert A.Maisto
14.40 
Punonjesit Socilae -Margaret Gibelman
10.00 
Qenia dhe hici Jean-Paul Sartre
14.40 
Respekti per vajzat adoleshente -Courtney Macavinta & Andrea Vander Pluym
6.00 
Revolta e turmave -Jose Ortega y Gasset
6.00 
Rruga e Dashurise Osho
8.60 
Sekreti i Femijeve te Lumtur -Steve Biddulph
4.00 
Seksi qe ne agimet e tij Christopher Ryan, Cacilda Jetha
9.00 
Seksi yne -Leonora Berdun
4.00 
Seksi, perendia dhe martesa – Johann Christoph Arnold
5.60 
Seksi, Rruga Drejt Dashurise dhe Vlerave Morale Osho
8.60 
Shkenca e te jetuarit Alfred Adler
5.00 
Shpirti I Njeriut Erich Fromm
5.80 
Shqisa Jone e Gjashte Charles Richet
4.30 
Si ta ruajme inteligjencen -Alberto Oliverio
5.00 
Si Ndryshojne Shoqerite Daniel Chirot
7.20 
U shtua në shportë Shiko shportën Kryej blerjen