Pastro filtrat
administrimi i biznesit ne industrine e drurit -marsela luarasi
agropylltaria -mirvjena kellezi
Anatomia e Drurit- Entela Lato, Doklea Quku
14.40 
Aplikimi i Autocad 2020 ne Projektimin e Mobilieve – Dr. Sc. Rrahim Sejdiu
25.00 
automatizim prodhimi -alketa grepcka
bazat e silvikultures -vath tabaku
Bekime Shtatores se Dijes – Dr. Selman Meziu
10.00 
Belbezimet e Pyllit – Dr. Selman Meziu
10.00 
Bioklima e Ekozones se Korces – Dr. Hysen Mankolli
5.00 
Biologjia & Mbareshtrimi i Faunes se Gjuetise – Prof. Asoc. Dr. Nehat Collaku
Biologjia dhe Mbareshtrimi i Faunes se Gjuetise – Prof. Dr. Anesti Postoli
30.00 
Biomasa e Pyjeve – Ahmet Mehmeti
5.00 
Biostatistika 1- Prof. Dr. Kristaq Kume
10.00 
Botanika e Pergjithshme – Prof. Dr. Arsen Proko
10.00 
Brenga e Qelbezuar e Kohes – Dr. Selman Meziu
10.00 
Burimet e Riperteritshme te Energjise – Alfred Paloka
12.00 
cilësia e prodhimit -arben bejtja
Dafina ne Hullite e Shekujve – Selman Meziu
10.00 
dendrokronologji -elvin toromani
Dendrologjia – Prof. Dr. Vasil Marku
30.00 
dendrometri -elvin toromani
detale makinash -firdus haveraj
ekonomia e burimeve natyrore -leonidha peri
elektroteknike dhe baza kontrolli -alketa grepcka
entomologji pyjore -ramiz metaliaj
Ergonomia dhe Siguria ne Pune- Vasillaq Mine
22.50 
erozioni dhe sistemimet malore -arben alla
finance kontabilitet -ina vejsiu
Fires: A Risk That Has No Frontiers – Qendra Kerkimore per zhvillim Rajonal
10.00 
fitopatologji pyjore -ramiz metaliaj
Fitopatologjia Pyjore – Inxh. Dhimiter Janco
3.00 
Fizika – Prof. Dr. Spiro Grazhdani
15.00 
fiziologjia e drureve pyjore -vasil marku
Forest Resources In Albania National Forest Invetory- Arsen Proko
5.00 
Gjenetika Pyjore- Fatmir Lacej, Thimaq Lako
15.00 
Gjeobotanika- Arsen Proko, Jani Vangjeli
20.00 
gjeometria deskriptive -denisa hajnaj
gjysem fabrikate -dritan ajdinaj
Glossary of Forestry Terms- Mihallaq Kotro
5.00 
Historia e mobiljeve -Denisa Hajnaj
historia pyjore -vath tabaku
Impiantet e Ftohjes te kondicionimit dhe te Tharjes- Alfred Pema, Gezim Nushaj,Vasillaq Leno
7.00 
Insektet Demtues Kryesore te Pyjeve te Shqiperise- Fatmir Laçej
15.00 
introduksione, ripopullime dhe rritja artificiale e kafsheve te egra -edmond pasho
inventarizimi pyjor dhe remote sensing -elvin toromani
Kalendari Pyjor – Grup Autoresh
4.00 
kimi druri – merita stafasani
Kimi Organike – Prof. As. Dr. Valentina Arapi, Dr. Shpresa Cela
12.00 
Kimia e Pergjithshme dhe Inorganike – Prof. Dr. Vasil Kashuta, Prof. As. Dr. Mira Karajani, S. Karanxha
15.00 
kullota dhe silvopastoralizëm
Kullota intensive dhe silvopastoralizem – Orion Ngjela
Kullotat Intensive – George Angel
5.00 
Kullotja Racionale – Ahmet Mehmeti
3.00 
l’impiego Delle Coltivazioni Arboree a Rapida Crescita per Produrre Energia – Mirvjena Kellezi, Ylli Kortoci
7.00 
Lenda e Sharruar – Dritan Ajdinaj, Pandeli Marku
22.00 
makina me komandim numerik -firdus haveraj
Makinat dhe Instrumentet Preres te Drurit- Sotir Dimoshi
15.00 
Materiale ndihmese -Dr.Holta Çota
materiale ndihmese -holta çota
mbareshtrimi i pyjeve -orion ngjela
mbritshmeria e pyjeve dhe rruget pyjore -hajri hasko
mbrojtje druri -doklea quku
mbrojtje mjedisi ne industrine e drurit -merita stafasani
mbrojtje natyre dhe planifikim territori -nehat collaku
mekanike teorike -alketa grepcka
mekanizim pyjor-vasillaq mine
menaxhimi (mbareshtrimi) i zonave te mbrojtura -fatmir laçej
menaxhimi i burimeve njerezore -marsela luarasi
menaxhimi i karrieres -ina vejsiu
menaxhimi i zonave te mbrojtura -fatmir laçej
Mes Pasionit te Gjuetise dhe Konservimit te habitatit – Dr. Parim Carcani, Qemal Miraka
5.00 
mikroekonomi dhe makroekonomi -marsela luarasi
Mirenjohje per Pylltaret – Daut Kroi
10.00 
Ngjitja e Drurit – Dritan Ajdinaj, Pandeli Marku
22.00 
njohuri per pyllin -doklea quku
njohuri per te drejten -ina vejsiu
Organizimi Pyjor- Glantina Canco, Kole Malaj, Armand Afezolli
8.00 
permirësimi gjenetik i drureve pyjore -fatmir laçej
Perpunimi Siperfaqesor i Drurit – Pandeli Marku, Agron Bajraktari
17.00 
politika pyjore -nehat collaku
prodhime pyjore jo drusore – prof.dr. avram haxhi, dr. edmond pasho, prof.asoc. mirvjena kellezi
prodhime te gatshme druri -leka gedeshi
Prodhimet Pyjore Jodrusore në Shqipëri – Prof. As. Dr. Kristo Qendro, Inxh. Ecc. Arben Petto, Inxh. Gjon Fierza
5.00 
prodhimi i pyjeve -edmond pasho
Prodhimi I Qymyrit të Drurit- Leka Gedeshi
5.00 
Pune Praktike ne Fizike – Meteorologji – Prof. Dr. Spiro Grazhdani
14.00 
Pyjet dhe Energjia e Gjelber – Ahmet Mehmeti
3.00 
Pyjet dhe Shërbimi Pyjor Shqiptar në Vite- Gjon Fierza, Kolë Malaj, Janaq Male
10.00 
Pyjet ne Rrjedhen e nje Shekulli – Irfan Meko, Genci Kacori
10.00 
Pylli dhe Kullotja – Ahmet Mehmeti
3.00 
Pylltaria ne udhekryq – Selman Meziu
10.00 
Pylltaria shqiptare ndermjet te djeshmes dhe te ardhmes – Doc. Bajram Xheko
10.00 
Revolucioni i Gjelbert – Dr. Selman Meziu
10.00 
Rezistence materiale – Hektor Thoma
riparimi i makinave ne industrine e drurit -firdus haveraj
Roli dhe rendesia e pyjeve komunale ne jeten e komunitetit – Ing. Ylber Cami
5.00 
Shfrytezimi i Pyjeve te Ahut te Shqiperise me nje Silvikulture te Qendrueshme – Dr. Ylli Kortoci, Dr. Mirvjena Kellezi
7.00 
shfytezimi ekologjik i pyjeve-hajri hasko
Shkrimi Akademik – Holger Kachelein
6.00 
Siguria ne Pune ne Industrine e Drurit- Leka Gedeshi
20.00 
silvikultura speciale – prof.dr. vath tabaku
silvikulture urbane -hajri hasko
Sistematika e Bimeve Pyjore – Prof. Dr. Arsen Proko
18.00 
statistika dhe eksperimentimi shkencor ne pyje -mirvjena kellezi
Studim druri -Entela Lato
Studim Druri- Entela Lato, Doklea Quku
30.00 
teknikat e punes ne rrallime -vasillaq mine
Teknikat Pyjore Eficiente dhe Miqesore me Mjedisin – Prof. Dr. Arsen Proko
7.00 
Teknologjia e Shfrytezimit Pyjor – Prof. Dr. Avram Haxhi
17.00 
Termoteknika – Angjelin Shtjefni
10.00 
termoteknike -firdus haveraj
Termoteknike Termodinamika Teknike – Prof. Dr. Angjelin Shtjefni
6.00 
Termoteknike, Shtojce Diagramet – Angjelin Shtjefni
4.00 
Testamenti i Pylltarit – Dr. Selman Meziu
10.00 
Tharje druri -Dr.Holta Çota
tharje druri -holta çota
tipologjia pyjore -vasil marku
U shtua në shportë Shiko shportën Kryej blerjen