Pastro filtrat
administrimi i biznesit ne industrine e drurit -marsela luarasi
agropylltaria -mirvjena kellezi
automatizim prodhimi -alketa grepcka
bazat e silvikultures -vath tabaku
Biologjia & Mbareshtrimi i Faunes se Gjuetise – Prof. Asoc. Dr. Nehat Collaku
cilësia e prodhimit -arben bejtja
dendrokronologji -elvin toromani
dendrometri -elvin toromani
detale makinash -firdus haveraj
ekonomia e burimeve natyrore -leonidha peri
elektroteknike dhe baza kontrolli -alketa grepcka
entomologji pyjore -ramiz metaliaj
erozioni dhe sistemimet malore -arben alla
finance kontabilitet -ina vejsiu
fitopatologji pyjore -ramiz metaliaj
fiziologjia e drureve pyjore -vasil marku
gjeometria deskriptive -denisa hajnaj
gjysem fabrikate -dritan ajdinaj
Historia e mobiljeve -Denisa Hajnaj
historia pyjore -vath tabaku
introduksione, ripopullime dhe rritja artificiale e kafsheve te egra -edmond pasho
inventarizimi pyjor dhe remote sensing -elvin toromani
kimi druri – merita stafasani
kullota dhe silvopastoralizëm
Kullota intensive dhe silvopastoralizem – Orion Ngjela
makina me komandim numerik -firdus haveraj
Materiale ndihmese -Dr.Holta Çota
materiale ndihmese -holta çota
mbareshtrimi i pyjeve -orion ngjela
mbritshmeria e pyjeve dhe rruget pyjore -hajri hasko
mbrojtje druri -doklea quku
mbrojtje mjedisi ne industrine e drurit -merita stafasani
mbrojtje natyre dhe planifikim territori -nehat collaku
mekanike teorike -alketa grepcka
mekanizim pyjor-vasillaq mine
menaxhimi (mbareshtrimi) i zonave te mbrojtura -fatmir laçej
menaxhimi i burimeve njerezore -marsela luarasi
menaxhimi i karrieres -ina vejsiu
menaxhimi i zonave te mbrojtura -fatmir laçej
mikroekonomi dhe makroekonomi -marsela luarasi
njohuri per pyllin -doklea quku
njohuri per te drejten -ina vejsiu
permirësimi gjenetik i drureve pyjore -fatmir laçej
politika pyjore -nehat collaku
prodhime pyjore jo drusore – prof.dr. avram haxhi, dr. edmond pasho, prof.asoc. mirvjena kellezi
prodhime te gatshme druri -leka gedeshi
prodhimi i pyjeve -edmond pasho
Rezistence materiale – Hektor Thoma
riparimi i makinave ne industrine e drurit -firdus haveraj
shfytezimi ekologjik i pyjeve-hajri hasko
silvikultura speciale – prof.dr. vath tabaku
silvikulture urbane -hajri hasko
statistika dhe eksperimentimi shkencor ne pyje -mirvjena kellezi
Studim druri -Entela Lato
teknikat e punes ne rrallime -vasillaq mine
termoteknike -firdus haveraj
Tharje druri -Dr.Holta Çota
tharje druri -holta çota
tipologjia pyjore -vasil marku
topografi -ilir myteberi
transport i brendshem –
tregjet dhe marketingu i produkteve pyjore/drusore -leonidha peri
Vizatim teknik -Hektor Thoma
vleresimi i ndikimit ne mjedis -hajri hasko
vleresimi i ndikimit ne mjedis -vasil marku
U shtua në shportë Shiko shportën Kryej blerjen