Pastro filtrat
100 mënyra për të motivuar veten- Steve Chandler
8.00 
Arkipelagu i Diasporave Shqiptare i pare nga Zvicra – Prof. Dr. Hysen Cobani
5.00 
Bazat e Fiziologjise se Pergjithshme te Kafshet dhe Njeriu – Prof. Asoc. Dr. Aurora (Karanxha) Bushati
5.00 
Bazat e menaxhimit – Stephen P. Robbins, Mary Coulter, David A. Decenzo
25.00 
Drejtim Financiar Nderkombetar – Prof. Dr. Halit Xhafa
10.00 
Etnografi e te Folurit te Shqipes – Prof. Dr. Gjovalin Shkurtaj
7.00 
Fjalor i Bimeve Bujqesore, Pyjore dhe Barojave – Latinisht, Shqip, Anglisht, Gjermanisht, Frengjisht dhe Italisht – Latif R. Susuri
25.00 
Historiku Peshkimit Shqiptar – Avni Tushe
10.00 
Karakterizimi i Disa Specieve te Flores Shqiptare me Metoda Citologjike dhe Molekulare – Akademia e Shkencave e Shqiperise
8.00 
Kriza Mjedisore Ndermjet Sfidave dhe Zgjidhjeve – Haki Kola
7.00 
Levizje Migruese te Shqiptareve – Mark Tirta
7.00 
Mish
5.00 
Misioni i Unazes – Klevis Balliu
7.00 
Ne Mbresa e Kujtime – Haki Kola
7.00 
Permbledhese Legjislacioni per Urbanistiken dhe Ndertimet
20.00 
Praktika te Mira ne Bletari – Prenge Pepa
9.00 
Semundjet e Pemeve Frutore – Latif R. Susuri, Andrea Shundi
15.00 
Sistemimet Bujqësore- Tatjana Dishnica
Standardet Kombetare te Kontabilitetit – Keshilli Kombetar i Kontabilitetit
10.00 
Teknologjia Pasvjeljes- Tokli Thomaj
Teorite e Mbivleres I – Karl Maks
40.00 
Trendafili- Nexhat Balaj, Gjoke Vuksani
3.60 
Virgjerat e Perbetuara – Anton Kole Berishaj
15.00 
U shtua në shportë Shiko shportën Kryej blerjen