Pastro filtrat
Albidea, e para shtepi gjenetike per derrat ne shqiperi- Kujtim Tamo
3.00 
Anatomia e Kafsheve 1( Sceletologia dhe Myologia) – Prof. As. Sokol Duro, Prof. As. Dr. Pellumb Zalla,Prof. As. Dr. Fatgzim Latifi
17.00 
Anatomia e Kafsheve per Degen Menaxhim Veterinar – Prof. Asoc. Dr. Sokol Duro
15.00 
Anatomia Topografike (Splanchnologia) – Prof. Asoc. Sokol Duro
8.00 
Atlas i Anatomise se Kafsheve – Luljeta Dhaskali, Paulin Shoshi
20.00 
Atlas i Histologjise – Kand. Shken Xhavit Resnja, Kand. Shkenc Selim Luku
5.00 
Bakteriologjia – Mykologjia Veterinare 2 – Prof. Pranvera Cabeli Kusi
15.00 
Bazat e Fizioterapise se Kafsheve – Dr. Emilian Shabani, Prof. Dr. Dhimiter Rapti, Prof. Dr. Rezart Postoli
15.00 
Bazat e Veterinarise – Prof. Asc. Ilirjan Bakiasi
10.00 
Biokimi (Moduli Fiziologji dhe Biokimi Kafshesh) -Enkeleda Ozuni
Biokimia – Prof. Bujar Mane, Prof. Asoc. Doriana Beqiraj
15.00 
Blegtoria ne Syrin e Zooteknikut – Hamit H. Kamberi
5.00 
Bleta- Mirela Saqellari
3.00 
Dentisteri Veterinare -Haxhi Allmuca
Diagnoza Kliniko – Anatomopatollogjike ne Semundjet e Kafsheve dhe Shpendeve 1 – Prof. Dr. Kristaq Petro Berxholi, Msc.Andon Tili Cuko
10.00 
Diagnoza laboratorike veterinare – Prof. Asoc. Elenica Dimco, Dr. Jetmira Abeshi
20.00 
Diagnoze Laboratorike -Elenica Dimco
Dietika e Kafsheve te Shoqerimit -Haxhi Allmuca
Ditari i Bletarit – Abdyl Arifaj
10.00 
Elektrokardiografia (ECG) Veterinare – Dr. Emilian Shabani, Prof. Assoc. Ilir Kusi, Dr. Dardan Shehdula, Prof. Assoc. Dr. Avni Robaj
7.00 
English For Veterinary Medicine – Doc. Dr. Esmeralda Sherko, Doc. Dr. Ariana Nepravishta
12.00 
Epidemiologji Veterinare -Ruzhdi Keçi
Etologji (Moduli Mireqenie Kafshesh) -Doriana Beqiraj
Farmakologjia me Bazat e Farmakologjise Klinike Veterinare – Prof. Assoc. Fejzo Selami
20.00 
Farmakologjia Veterinare – Prof. Dr. Nefail Biba
20.00 
Fizika – Prof. Dr. Spiro Grazhdani
15.00 
Fiziologjia e Kafsheve -Albana Munga
Fiziologjia e Kafsheve -Lefter Klimi, Albana Munga
Fjalor  Anglisht- Shqip- Agim Prodani, Shpresa Minxhozi
4.00 
Fjalori & Termat ne Bletari – Abdyl Arifaj
4.00 
Flora dhe Fauna Detare ne Pullen Shqiptare ne 104 vite, 5 maj 1913 – 5 maj 2017 – Hysen S. Dizdari
10.00 
Gjenetika dhe Përmirësimi Racor i Dhenve- Rexhai Fishta
3.00 
Gjuhe Latine ne Mjekesine Veterinare – Prof. As. Dr. Leonard Xhamani
10.00 
Gramatike e Gjuhes Latine – Dr. Leonard Xhamani
9.00 
Gripi i Shpendëve- Kristaq Berxholi ,Andon Cuko , Kastriot , Korro , Bejo Bizhga
5.00 
Hematologjia Veterinare- Selim Luku
3.00 
Higjena e Ushqimeve me Origjine Shtazore – Bizena Bijo
15.00 
Higjiena e Kafsheve – Prof. Natalia Shoshi Vllamasi
8.00 
Higjiena e Kafsheve Bujqesore- N.Misiri P.Dushari Th.Adhami
3.00 
Higjiena e Mishit dhe Thertoreve – Bizena Bijo
16.00 
Higjiena e Mishit dhe Thertoreve – Bizena Bijo
17.00 
Higjiena e Ushqimeve me Origjine Shtazore –  Bizena Bijo
15.00 
Higjiena Veterinare – Prof. Natalia Vllamasi Shoshi
15.00 
Histologji – Prof. Dr. Vasilika Dini
Histologji & Embriologji – Dr. Kastriot Belegu
Histologjia dhe Embriologjia- Selim Luku , Luljeta Dhaskali
10.00 
Historia e Mjekesise Veterinare – Prof. Gani Moka
10.00 
Hyrje ne Mikrobiologjine Veterinare – Prof. Dr. Pranvera Cabeli
7.00 
Hyrje ne Prodhim Shtazor – Fidel Gjurgji
7.00 
Hyrje ne Virologji – Prof. Dr. Kristaq Petro Berxholi
10.00 
Iktiofauna e Shqiperise – Prof. Dr. Ndoc Rakaj
8.00 
Infeksionet Anaerobike ne Kafshet Bujqesore- Zef Kakarriqi
3.00 
Jeta Ime- Zaçe Malaj
10.00 
Kalendari i Bletarit – Abdyl Arifaj
1.50 
Kali dhe Kalerimi- Qamil Gjonbibaj
15.00 
Kimi Organike – Prof. As. Dr. Valentina Arapi, Dr. Shpresa Cela
12.00 
Kirurgjia Veterinare – Paskal Gjino
Kokcidiozat e Kafsheve Shtepiake- Xhavit Resnja, Aristidh Leka
5.00 
Komunikim Veterinar -Haxhi Allmuca
Manual i Bletareve – Hile Hila
8.00 
Manual i Semundjeve Infektive – Prof. Dr. Xhelil Koleci, Prof. Asoc. Ruzhdi Keci
5.00 
Manual per Bletarine – Prenge Pepa
8.00 
Manual per Bletarine – Prenge Pepa
8.00 
Manual per Mbareshtimin e Derrit – Mcs. Alma Daija, Mcs. Luan Hajno
4.00 
Manual për menaxhimin e rritjes dhe prodhimit të brojlerëve – Zace Malaj, Ruzhdi Keci,Xhelil Koleci, Edi Fero, Armand Llolli
5.00 
Marredheniet Nderkombetare ne Fushen e Veterinarise dhe Kontrolli e Inspektimit Kufitar –  Zace Malaj, Ruzhdi Keci,Xhelil Koleci, Xhemal Brahelika
3.00 
Matematika – Arben Boçari
14.00 
Mbareshtimi dhe Patologjite e Kafsheve te Laboratorit -Jetmira Abeshi
Menaxhimi i ushqimeve blegtorale dhe te ushqyerit e shpendeve- Niazi Tahiraj
13.00 
Metodika e Kontrollit Te Mishit te Kafsheve dhe te Shpendeve – Prof. As. Bizena Bijo, Prof. As. Zaçe Malaj
15.00 
Mikrobiologjia e Pergjithshme 1 – Prof. Pranvera Cabeli Kusi
15.00 
Mireqenia e Kafsheve – Prof. Dr. Gani Moka
mjekesi ligjore veterinare – prof.as.dr. ilir kusi
Moduli i Mbareshtimit te Derrit -Alma Llambiri
Morfologjia e Bimëve Helmuese për Kafshët Shtëpiake – Dr. Sc. Enver Sherifi, Dr. Agr. Arben Mehmeti
10.00 
nekropsia – prof.as.dr. ilir kusi
Parazitologjia Veterinare – Bejo Bizhga
30.00 
Parimet e Ekonomise Bujqesore -Stilian Apostoli
Pastori Gjerman, Qeni i Kufirit- Kujtim Tamo
4.00 
Patologjia e pergjithshme veterinare – Prof. Myzafer Çela, Prof. Luljeta Dhaskali
Patologjia e vecante veterinare – Prof. Myzafer Çela, Prof. Luljeta Dhaskali
Patologjia Veterinare -Luljeta Dhaskali
Perkujdesja per Kafshet ne Familje- Avni Robaj, Emilian Shabani
10.00 
Përzgjedhja me Bazat  Gjenetikës- Genc Vinçani , Vigan Dervishi
3.00 
Praktikum Fiziologjia e Bimeve -Lefter Klimi
Praktikum i Propedeutikes per Kafshet e Shoqerimit – Dr. Dhimiter Rapti, Dr. Vangjel Ceroni
10.00 
Praktikum per Propedeutiken e Kafsheve ripertypese – Prof. asoc. Dr. Ilirjan Bakiasi, Dr. Alfred Gjata
10.00 
Praktikumi i Bletarit – Abdyl Arifaj, Mark Mjekaj
3.00 
Projektimi i Stallave Për Lopët- Emilian Shabani, Ervin Mezini, Avni Robaj, Ened Kalenja, Nexhat Mazreku
10.00 
Propedeutika per Kafshet Ripertypese – Prof. Vangjel Ceroni
20.00 
Psikologjia e Qenit- Sazan guri
12.00 
Pune Praktike ne Fizike – Meteorologji – Prof. Dr. Spiro Grazhdani
14.00 
Qeni kjo kafshe fisnike
3.00 
Racat e Maceve më të përhapura në botë- Emilian Shabani , Jani Mavromati , Dhimiter Rapti ,Dritan Laçi
8.00 
riprodhim kafshesh – prof. luigj turmalaj
Riprodhimi i derrit- Luan Hajno, Xhevdet Bashllari, Fidel gjurgji
3.00 
Rritja e Gjelit Të Detit “Zadrima”- Pal Nika
10.00 
Rritja e Lepujve- Selami Torro
3.00 
Semundjet e Derrave- Tonin Shala
15.00 
Semundjet e Kafsheve Bujqesore
5.00 
Semundjet e Kafsheve Ripertypese – Prof. Petrit Berberi, Prof. Vangjel Ceroni, Prof. Anastas Munguli, Prof. Paskal Gjino, Prof. Nefail Biba
25.00 
Semundjet e Kafsheve te Egra – Prof. Asoc. Dr. Kastriot Korro
13.00 
Semundjet e Kafsheve te Shoqerimit – Prof. As. Dr. Dhimiter Rapti
Semundjet e Njethundrakeve -Caci Munguli, Rezart Postoli, Ilir Dova
Semundjet e Shpendeve – Msc. Rushan Pellumb Vrapi, Prof. Dr. Ilirjan Kristaq Kumbe
20.00 
Semundjet e Shpendeve – Tana Shtylla
Semundjet e Vicave-  Vangjel Ceroni, Petrit berberi
15.00 
semundjet emergjente & nderkufitare te kafsheve (SNK) – prof. xhelil koleci
Semundjet Infektive dhe Mjekesi Veterinare Parandaluese – Prof. Dr. Xhelil Koleci, Prof. Asoc. Ruzhdi Keci
15.00 
Shendeti Publik Veterinar ne Kendveshtrimin e Organizatave Nderkombetare – Dr. Ruzhdi Keci, Prof. Dr. Zace Malaj, Prof. Asc. Dr. Xhelil Koleci
5.00 
Shkrimi Akademik – Holger Kachelein
6.00 
Shpendet dhe Gjitaret e Shqiperise – Taulant Bino, Haki Zoto, Ferdinand Bego
10.00 
Shpendet ne Pullat Shqiptare ne Vitet 1913-2018 – Hysen S. Dizdari
12.00 
Shtimi dhe Rritja e Drejtuar e Peshqeve Permiresues Biologjik – Prof. Dr. Ndoc Rakaj
5.00 
Si te perkujdesemi per Qenin e Shtepise- Endri Haxhiraj, Vinela Refugjati
3.00 
Siguria Ushqimore dhe Shendeti Publik -Bizena Bijo, Natalia Shoshi, Fatmira Shehu
Studime ne fushen e zooteknise dhe te ekstensionit- Sotiraq Frasheri
10.00 
Të njohim dhinë-  Vangjel Broka
6.00 
U shtua në shportë Shiko shportën Kryej blerjen