Pastro filtrat
Atlas i Histologjise – Kand. Shken Xhavit Resnja, Kand. Shkenc Selim Luku
5.00 
Blegtoria ne Syrin e Zooteknikut – Hamit H. Kamberi
5.00 
Fjalori & Termat ne Bletari – Abdyl Arifaj
4.00 
Gjenetika dhe Përmirësimi Racor i Dhenve- Rexhai Fishta
3.00 
Gripi i Shpendëve- Kristaq Berxholi ,Andon Cuko , Kastriot , Korro , Bejo Bizhga
5.00 
Hematologjia Veterinare- Selim Luku
3.00 
Higjiena e Kafsheve Bujqesore- N.Misiri P.Dushari Th.Adhami
3.00 
Hyrje ne Prodhim Shtazor – Fidel Gjurgji
7.00 
Iktiofauna e Shqiperise – Prof. Dr. Ndoc Rakaj
8.00 
Infeksionet Anaerobike ne Kafshet Bujqesore- Zef Kakarriqi
3.00 
Jeta Ime- Zaçe Malaj
10.00 
Kalendari i Bletarit – Abdyl Arifaj
1.50 
Kali dhe Kalerimi- Qamil Gjonbibaj
15.00 
Manual i Bletareve – Hile Hila
8.00 
Manual per Bletarine – Prenge Pepa
8.00 
Manual per Bletarine – Prenge Pepa
8.00 
Manual per Mbareshtimin e Derrit – Mcs. Alma Daija, Mcs. Luan Hajno
4.00 
Manual për menaxhimin e rritjes dhe prodhimit të brojlerëve – Zace Malaj, Ruzhdi Keci,Xhelil Koleci, Edi Fero, Armand Llolli
5.00 
Marredheniet Nderkombetare ne Fushen e Veterinarise dhe Kontrolli e Inspektimit Kufitar –  Zace Malaj, Ruzhdi Keci,Xhelil Koleci, Xhemal Brahelika
3.00 
Menaxhimi i ushqimeve blegtorale dhe te ushqyerit e shpendeve- Niazi Tahiraj
13.00 
Morfologjia e Bimëve Helmuese për Kafshët Shtëpiake – Dr. Sc. Enver Sherifi, Dr. Agr. Arben Mehmeti
10.00 
Pastori Gjerman, Qeni i Kufirit- Kujtim Tamo
4.00 
Perkujdesja per Kafshet ne Familje- Avni Robaj, Emilian Shabani
10.00 
Përzgjedhja me Bazat  Gjenetikës- Genc Vinçani , Vigan Dervishi
3.00 
Praktikumi i Bletarit – Abdyl Arifaj, Mark Mjekaj
3.00 
Psikologjia e Qenit- Sazan guri
12.00 
Racat e Maceve më të përhapura në botë- Emilian Shabani , Jani Mavromati , Dhimiter Rapti ,Dritan Laçi
8.00 
Rritja e Gjelit Të Detit “Zadrima”- Pal Nika
10.00 
Rritja e Lepujve- Selami Torro
3.00 
Semundjet e Derrave- Tonin Shala
15.00 
Semundjet e Kafsheve Bujqesore
5.00 
Shpendet dhe Gjitaret e Shqiperise – Taulant Bino, Haki Zoto, Ferdinand Bego
10.00 
Shpendet ne Pullat Shqiptare ne Vitet 1913-2018 – Hysen S. Dizdari
12.00 
Shtimi dhe Rritja e Drejtuar e Peshqeve Permiresues Biologjik – Prof. Dr. Ndoc Rakaj
5.00 
Si te perkujdesemi per Qenin e Shtepise- Endri Haxhiraj, Vinela Refugjati
3.00 
Studime ne fushen e zooteknise dhe te ekstensionit- Sotiraq Frasheri
10.00 
Të njohim dhinë-  Vangjel Broka
6.00 
Teknikat e Mbareshtimit te Derrit ne Maternitet- Tonin Shala, Sokol Duro
5.00 
Virusologjia Veterinare- Lazer Mirdita
6.00 
U shtua në shportë Shiko shportën Kryej blerjen