Pastro filtrat
Biokimi (Moduli Fiziologji dhe Biokimi Kafshesh) -Enkeleda Ozuni
Dentisteri Veterinare -Haxhi Allmuca
Diagnoze Laboratorike -Elenica Dimco
Dietika e Kafsheve te Shoqerimit -Haxhi Allmuca
Epidemiologji Veterinare -Ruzhdi Keçi
Etologji (Moduli Mireqenie Kafshesh) -Doriana Beqiraj
Fiziologjia e Kafsheve -Albana Munga
Fiziologjia e Kafsheve -Lefter Klimi, Albana Munga
Histologji – Prof. Dr. Vasilika Dini
Histologji & Embriologji – Dr. Kastriot Belegu
Kirurgjia Veterinare – Paskal Gjino
Komunikim Veterinar -Haxhi Allmuca
Mbareshtimi dhe Patologjite e Kafsheve te Laboratorit -Jetmira Abeshi
Mireqenia e Kafsheve – Prof. Dr. Gani Moka
mjekesi ligjore veterinare – prof.as.dr. ilir kusi
Moduli i Mbareshtimit te Derrit -Alma Llambiri
nekropsia – prof.as.dr. ilir kusi
Parimet e Ekonomise Bujqesore -Stilian Apostoli
Patologjia e pergjithshme veterinare – Prof. Myzafer Çela, Prof. Luljeta Dhaskali
Patologjia e vecante veterinare – Prof. Myzafer Çela, Prof. Luljeta Dhaskali
Patologjia Veterinare -Luljeta Dhaskali
Praktikum Fiziologjia e Bimeve -Lefter Klimi
riprodhim kafshesh – prof. luigj turmalaj
Semundjet e Kafsheve te Shoqerimit – Prof. As. Dr. Dhimiter Rapti
Semundjet e Njethundrakeve -Caci Munguli, Rezart Postoli, Ilir Dova
Semundjet e Shpendeve – Tana Shtylla
semundjet emergjente & nderkufitare te kafsheve (SNK) – prof. xhelil koleci
Siguria Ushqimore dhe Shendeti Publik -Bizena Bijo, Natalia Shoshi, Fatmira Shehu
Te ushqyerit dhe dietika – Prof.Dr.Enkelejda Sallaku, Prof.Dr. Myqerem Tafaj
Te Ushqyerit dhe Dietika -enkeleda sallaku, myqerem tafaj
Te Ushqyerit dhe Dietika e Kafsheve -Etleva Delia
Zootekni – Agim Kumaraku
U shtua në shportë Shiko shportën Kryej blerjen