Pastro filtrat
Anatomia e Kafsheve 1( Sceletologia dhe Myologia) – Prof. As. Sokol Duro, Prof. As. Dr. Pellumb Zalla,Prof. As. Dr. Fatgzim Latifi
17.00 
Anatomia e Kafsheve per Degen Menaxhim Veterinar – Prof. Asoc. Dr. Sokol Duro
15.00 
Anatomia Topografike (Splanchnologia) – Prof. Asoc. Sokol Duro
8.00 
Atlas i Anatomise se Kafsheve – Luljeta Dhaskali, Paulin Shoshi
20.00 
Bakteriologjia – Mykologjia Veterinare 2 – Prof. Pranvera Cabeli Kusi
15.00 
Bazat e Veterinarise – Prof. Asc. Ilirjan Bakiasi
10.00 
Biokimia – Prof. Bujar Mane, Prof. Asoc. Doriana Beqiraj
15.00 
Diagnoza Kliniko – Anatomopatollogjike ne Semundjet e Kafsheve dhe Shpendeve 1 – Prof. Dr. Kristaq Petro Berxholi, Msc.Andon Tili Cuko
10.00 
Diagnoza laboratorike veterinare – Prof. Asoc. Elenica Dimco, Dr. Jetmira Abeshi
20.00 
Elektrokardiografia (ECG) Veterinare – Dr. Emilian Shabani, Prof. Assoc. Ilir Kusi, Dr. Dardan Shehdula, Prof. Assoc. Dr. Avni Robaj
7.00 
English For Veterinary Medicine – Doc. Dr. Esmeralda Sherko, Doc. Dr. Ariana Nepravishta
12.00 
Farmakologjia me Bazat e Farmakologjise Klinike Veterinare – Prof. Assoc. Fejzo Selami
20.00 
Farmakologjia Veterinare – Prof. Dr. Nefail Biba
20.00 
Fizika – Prof. Dr. Spiro Grazhdani
15.00 
Flora dhe Fauna Detare ne Pullen Shqiptare ne 104 vite, 5 maj 1913 – 5 maj 2017 – Hysen S. Dizdari
10.00 
Gjuhe Latine ne Mjekesine Veterinare – Prof. As. Dr. Leonard Xhamani
10.00 
Gramatike e Gjuhes Latine – Dr. Leonard Xhamani
9.00 
Higjena e Ushqimeve me Origjine Shtazore – Bizena Bijo
15.00 
Higjiena e Kafsheve – Prof. Natalia Shoshi Vllamasi
8.00 
Higjiena e Mishit dhe Thertoreve – Bizena Bijo
17.00 
Higjiena e Mishit dhe Thertoreve – Bizena Bijo
16.00 
Higjiena e Ushqimeve me Origjine Shtazore –  Bizena Bijo
15.00 
Higjiena Veterinare – Prof. Natalia Vllamasi Shoshi
15.00 
Histologjia dhe Embriologjia- Selim Luku , Luljeta Dhaskali
10.00 
Historia e Mjekesise Veterinare – Prof. Gani Moka
10.00 
Hyrje ne Mikrobiologjine Veterinare – Prof. Dr. Pranvera Cabeli
7.00 
Hyrje ne Virologji – Prof. Dr. Kristaq Petro Berxholi
10.00 
Kimi Organike – Prof. As. Dr. Valentina Arapi, Dr. Shpresa Cela
12.00 
Manual i Semundjeve Infektive – Prof. Dr. Xhelil Koleci, Prof. Asoc. Ruzhdi Keci
5.00 
Matematika – Arben Boçari
14.00 
Metodika e Kontrollit Te Mishit te Kafsheve dhe te Shpendeve – Prof. As. Bizena Bijo, Prof. As. Zaçe Malaj
15.00 
Mikrobiologjia e Pergjithshme 1 – Prof. Pranvera Cabeli Kusi
15.00 
Parazitologjia Veterinare – Bejo Bizhga
30.00 
Praktikum i Propedeutikes per Kafshet e Shoqerimit – Dr. Dhimiter Rapti, Dr. Vangjel Ceroni
10.00 
Praktikum per Propedeutiken e Kafsheve ripertypese – Prof. asoc. Dr. Ilirjan Bakiasi, Dr. Alfred Gjata
10.00 
Propedeutika per Kafshet Ripertypese – Prof. Vangjel Ceroni
20.00 
Pune Praktike ne Fizike – Meteorologji – Prof. Dr. Spiro Grazhdani
14.00 
Semundjet e Kafsheve Ripertypese – Prof. Petrit Berberi, Prof. Vangjel Ceroni, Prof. Anastas Munguli, Prof. Paskal Gjino, Prof. Nefail Biba
25.00 
Semundjet e Kafsheve te Egra – Prof. Asoc. Dr. Kastriot Korro
13.00 
Semundjet e Shpendeve – Msc. Rushan Pellumb Vrapi, Prof. Dr. Ilirjan Kristaq Kumbe
20.00 
Semundjet Infektive dhe Mjekesi Veterinare Parandaluese – Prof. Dr. Xhelil Koleci, Prof. Asoc. Ruzhdi Keci
15.00 
Shkrimi Akademik – Holger Kachelein
6.00 
Toksikologjia Veterinare – Prof. Asoc. Jani Mavromati, Prof. Nefail Biba
20.00 
Virologjia Veterinare – Prof. Dr. Kristaq Berxholi, Prof. Dr. Ludwig Hass
20.00 
Zoonozat – Prof. Kristaq P. Berxholi
15.00 
Zoonozat Virale, Bakteriale dhe Parazitare – Prof. Dr. Kristaq Berxholi, Dr. Albana A. Cuko
20.00 
U shtua në shportë Shiko shportën Kryej blerjen