Jeta e fakultetit është ëndrra më e bukur që ti ke parë ndonjëherë dhe s’do ta shikosh më kurrë.

U shtua në shportë Shiko shportën Kryej blerjen

Bazat e Financës Drini Salko

Tekst Universitar

– Autor: Drini Salko
– Shtëpia Botuese: “Pegi”
– Viti i Botimit: 2015
– ISBN: 978-9928-175-69-4
– Volumi me: 385 faqe
– Brendësia e librit: black
– Kopertina: fleksibel
– Formati i librit: (24×16)cm
– Pesha: 0.550 kg
– Çmimi: 1200 Lekë

Peshë 0.550 g/kg
Përmasa 24 × 16 cm

Çmimi: 15.00 

**SHËNIM: Për blerjet online çmimi në euro përmbledh çmimin e librit, shpenzimet e paketimit dhe koston e transaksionit në PayPal. (Shembull – Libri në Librari kushton 1200 lek, Online 12 euro)

Libri Bazat e Financës synon që të japë njohur bazë të shkencës së financës të cilat gjithnjë e më shumë po behën sa të domosdoshme dhe aq të rëndësishme jo vetëm për studentet e fakulteteve të ekonomisë, por edhe për kategori të tjera të shoqërisë, si biznesmenë, juristë apo edhe më gjerë. Në tërësinë e botimeve të ngjashme të bëra gjatë dy dekadave të kaluara njohuritë e marra në ketë libër behën plotësues të atyre te botuara deri tani. Libri synon që krahas njohurive të financës të shprehura sa më qartë dhe thjeshtë të  reflektoje edhe eksperiencën e deritanishme të ekonomisë shqiptare në këndvështrimin e objektit të tij. Libri trajton  tre nocionet baze te financës; vlerën ne kohe te parasë, riskun/ kthimin  dhe vlerësimin e aktiveve financiare. Gjithashtu krahas trajtimit te komponentëve te Sistemit Financiar( instrumenteve, tregjeve dhe institucioneve financiare),merren njohuri baze te financave publike dhe financave te ndërmarrjes.

Ky libër shërben si tekst i plote për studentët e gjithë degëve me orientim ekonomik në përputhje me programin e lendes Bazat e Financës  e cila është e përfshire në pothuajse të gjitha programet të sistemit te studimeve Bachelor në ekonomi të universiteteve në vendin tonë.

Share mediat sociale:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Koleksioni i Librave Librarinë Universitare UBT

Libra Artistikë
Libra Artistikë
605 products
Bujqësi & Mjedis
Bujqësi & Mjedis
526 products
Ekonomi & Agrobiznes
Ekonomi & Agrobiznes
414 products
Histori & Politikë
Histori & Politikë
197 products
Psikologji & Sociologji
Psikologji & Sociologji
158 products
Bioteknologji & Ushqimi
Bioteknologji & Ushqimi
139 products
Veterinari
Veterinari
130 products
Pyje
Pyje
129 products
Personalitete & Autobiografi
Personalitete & Autobiografi
126 products
Filozofi
Filozofi
84 products
Drejtësi
Drejtësi
75 products
Libra të tjerë
Libra të tjerë
69 products
Nga Mjekësia
Nga Mjekësia
65 products
Fjalorë & Enciklopedi
Fjalorë & Enciklopedi
60 products
Ismail Kadare
Ismail Kadare
58 products
Edicione në Anglisht
Edicione në Anglisht
42 products
Universitete të Tjera
Universitete të Tjera
32 products
Art & Kulturë
Art & Kulturë
3 products
Libraria Universitare UBT