Jeta e fakultetit është ëndrra më e bukur që ti ke parë ndonjëherë dhe s’do ta shikosh më kurrë.

 


James Patterson

 

 

Shkrimtari James Patterson

84 milionë USD

Ka lindur: 22 Mars 1947

Kombësia: Amerikan

Mosha: (68 vjec).

Zhanri: Romance, Triller, Komedi…

I martuar, ka nje femije.

Website: www.jamespatterson.com


 

janet

 

Shkrimtarja Janet Evanovich

22 milionë USD

Ka lindur ne  22 Prille 1943

Mosha: 71 Vjeç

Kombësia: Amerikane

Profesioni: Noveliste

Filloi te shkruante ne moshen 44 vjecare.

Zhanri: Romance, Mister…

Website: www.evanovich.com

 


danielle

 

Shkrimtarja Danielle Steel

35 milionë USD

Ka lindur: 14 gusht 1947

Mosha: 67 Vjeç

Kombësia: Amerikane

Profesioni: Noveliste

Filloi te shkruante ne moshen 31 vjecare

Zhanri: Romance

E martuar 4 here dhe ka 6 femije.

Website: http://www.daniellesteel.com/


 

10325537_499632353499509_7977326833857605373_n

 

Shkrimtarja Stephenie Meyer

21 milionë USD

Ka lindur : 24 dhjetor 1973 ne SHBA (40 vjec)

Mosha: 41 Vjeç

Kombësia: Amerikane

Profesioni: Noveliste

Zhanri: Fantashkence

E martuar, ka tre femije.

Website: http://stepheniemeyer.com/


 

stephen king

 

Shkrimtari Stephen King

28 milionë USD

Ka lindur: 21 Shtator 1947

Kombesia: Amerikan

Mosha: 67 Vjeç

Profesioni: Noveliste, Aktor, Producent, muzikant

Filloi te shkruante ne moshen 20 vjecare.

Zhanri: Fantashkence

I martuar, ka tre femije.

Website: http://stephenking.com/


 

 

 

Leave a comment

Libraria Universitare UBT