Jeta e fakultetit është ëndrra më e bukur që ti ke parë ndonjëherë dhe s’do ta shikosh më kurrë.

Mirësevini në faqen e librarisë universitare UBT

Prurjet e Fundit Librarinë UBT

Libra nga fusha ndryshme

Faqja Zyrtare e ubt

Vizitoni faqen zyrtare të Universitetit Bujqësor të Tiranës: www.ubt.edu.al.

Për më shumë

Kliko këtu

ubgreen.al

Portali UBgreen.al është një iniciativë e Universitetit Bujqësor të Tiranës (UBT).

Për më shumë

Kliko këtu

UBT në Facebook

Faqja zyrtare e Universitetit Bujqësor të Tiranës në median sociale Facebook.

Për më shumë

Kliko këtu

Forumi sebashku.al

Ky forum është konceptuar për një pjesëmarrje të gjerë të faktorëve që operojnë në fushat e bujqësisë, duke synuar një treg të madh (virtual) për shkëmbimin e informacioneve. ideve dhe mendimeve.

Për më shumë

Kliko këtu

forumi tregubujqesor

Forumi tregubujqesor.com është ndërtuar duke patur parasysh nevojën e përgjithshme nga profesionistët dhe jo vetëm, për një hapësirë virtuale tregtimi në fushën e Bujqësisë dhe Blegtorisë.

Për më shumë

Kliko këtu

Hapësira e edukimit virtual

Këtu do të gjeni hapësirat edukuese më prestigjoze të edukimit në distancë.

Për më shumë

Kliko këtu

Koleksioni i Librave Librarinë Universitare UBT

Libra Artistikë
Libra Artistikë
605 products
Bujqësi & Mjedis
Bujqësi & Mjedis
527 products
Ekonomi & Agrobiznes
Ekonomi & Agrobiznes
413 products
Histori & Politikë
Histori & Politikë
197 products
Psikologji & Sociologji
Psikologji & Sociologji
158 products
Bioteknologji & Ushqimi
Bioteknologji & Ushqimi
139 products
Veterinari
Veterinari
130 products
Pyje
Pyje
129 products
Personalitete & Autobiografi
Personalitete & Autobiografi
126 products
Filozofi
Filozofi
84 products
Drejtësi
Drejtësi
75 products
Libra të tjerë
Libra të tjerë
69 products
Nga Mjekësia
Nga Mjekësia
65 products
Fjalorë & Enciklopedi
Fjalorë & Enciklopedi
60 products
Ismail Kadare
Ismail Kadare
58 products
Edicione në Anglisht
Edicione në Anglisht
42 products
Universitete të Tjera
Universitete të Tjera
32 products
Art & Kulturë
Art & Kulturë
3 products
Libraria Universitare UBT