Jeta e fakultetit është ëndrra më e bukur që ti ke parë ndonjëherë dhe s’do ta shikosh më kurrë.

Blogu i librarisË ubt

Mirësevini blogun e Librarisë UBT

Është një hapësirë virtuale që vihet në dispozicion të studentëve, stafit të UBT-së, e të gjithë atyre që kanë mbaruar ndër vite studimet në UBT, dashamirësve dhe pasionantëve të natyrës, sipermarrësve në fushat e bujqësisë dhe ushqimit, veterinarisë, pyjeve, turizmit, kulturës, historisë, etj.

Jemi përpjekur që me rubrikat e blogut të krijojmë një kornizë me spektër të gjerë dhe të larmishëm për të përmbushur dëshirën e individëve mbi postimin dhe publikimin e gjetjeve,  punimeve dhe pasioneve me karakter personal, shoqëror dhe natyror në interes të një publiku sa më të gjerë, duke promovuar veten, vlerat shoqërore, sipërmarrjen, bukuritë natyrore, bujqësinë etj, qe individi mendon se përbën interes apo vlerë për veten e tij dhe në të njëjtën kohë për vizitorët e faqes.

 • All
 • Art & Letërsi
 • Bioteknologjia & Ushqimi
 • Bujqësi & Mjedis
 • Chillout (Relaksohu)
 • Ekonomi & Agrobiznes
 • Historia
 • Kultura
 • Nga Fermat
 • Nga Natyra
 • Nga UBT
 • Pyjet
 • Të tjera
 • Vende Bregdetare
 • Vende Historike
 • Vende Malore
 • Vende Pelegrinazhi
 • Veterinaria

PlotËso formularin

Libraria Universitare UBT