Jeta e fakultetit është ëndrra më e bukur që ti ke parë ndonjëherë dhe s’do ta shikosh më kurrë.


 

Zvërnec is a community in Vlorë County. At the 2015 local government reform it became part of the municipality Vlorë. It is situated northwest of the city of Vlorë. Zvërnec, together with nearby Nartë, is a Greek-speaking pocket in the area north of Vlorë. The surrounding region is full of salt marshes. Narta Lagoon, which hosts a unique ecosystem, lies north of the village. Near the village lies the island that bears the same name, and a Byzantine monastery dedicated to Virgin Mary.

Leave a comment

Libraria Universitare UBT