Jeta e fakultetit është ëndrra më e bukur që ti ke parë ndonjëherë dhe s’do ta shikosh më kurrë.

U shtua në shportë Shiko shportën Kryej blerjen

Zbatime disa Metodave Matematikës dhe Informatikës Shkencat Pyjore- Pashk Lekaj

Autor:Pashk Lekaj
Shtepia Botuese : “Kristalina – KH ”
Viti i Botimit: 2008
Volum me 213 faqe
Botimi i pare
ISBN 978-99956-728-7-4
Cmimi: 1500 leke

Peshë 0.36 g/kg

Çmimi: 15.00 

**SHËNIM: Për blerjet online çmimi në euro përmbledh çmimin e librit, shpenzimet e paketimit dhe koston e transaksionit në PayPal. (Shembull – Libri në Librari kushton 1200 lek, Online 12 euro)

Në fillim trajtohen disa njohuri bazë teorike të programimit linear. Pastaj shtrohen e zgjidhen në Ms. Excel disa probleme konkrete të programimit linear në tërësi dhe në veçanti ai transportit, programimit binar etj. nga fushat e shfrytëzimit e transportit të lëndës së drusore.
Më tej shtrohen e zgjidhen disa probleme konkrete statistikore në fushën e pyjeve duke përdorur metoden e analizes së variancës të korrelacionit e regresionit.
Këtu modelohen për herë parë në formë matematike e informatike tabelat e kubimit sipas serive të lartësive për pishën e ahun.
Në vijim ndërtohen një sërë modelesh informatike të llogaritjeve në prodhimin e pyjeve, ndërtimin e pritave malore, në përmasimin e teleferikve pyjorë.
Libri u sherben gjithë specialistëve të pyjeve dhe në veçanti studjuesve në fusha të ndryshme të shkencave pyjore.

Share mediat sociale:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Koleksioni i Librave Librarinë Universitare UBT

Libra Artistikë
Libra Artistikë
605 products
Bujqësi & Mjedis
Bujqësi & Mjedis
518 products
Ekonomi & Agrobiznes
Ekonomi & Agrobiznes
396 products
Histori & Politikë
Histori & Politikë
196 products
Psikologji & Sociologji
Psikologji & Sociologji
155 products
Bioteknologji & Ushqimi
Bioteknologji & Ushqimi
139 products
Veterinari
Veterinari
130 products
Pyje
Pyje
129 products
Personalitete & Autobiografi
Personalitete & Autobiografi
126 products
Filozofi
Filozofi
83 products
Drejtësi
Drejtësi
70 products
Libra të tjerë
Libra të tjerë
69 products
Nga Mjekësia
Nga Mjekësia
64 products
Ismail Kadare
Ismail Kadare
58 products
Fjalorë & Enciklopedi
Fjalorë & Enciklopedi
58 products
Edicione në Anglisht
Edicione në Anglisht
42 products
Universitete të Tjera
Universitete të Tjera
32 products
Art & Kulturë
Art & Kulturë
2 products
Libraria Universitare UBT