Jeta e fakultetit është ëndrra më e bukur që ti ke parë ndonjëherë dhe s’do ta shikosh më kurrë.

U shtua në shportë Shiko shportën Kryej blerjen

Administrim Publik Dr. Remzi Keco, Dr. Ilir Kapaj

Tekst Universitar

– Autor: Dr. Remzi Keco, Dr. Ilir Kapaj
– Shtëpia Botuese: “Bledi”
– Viti i Botimit: 2012
– Volumi me: 280 faqe
– Brendësia e librit: black
– Kopertina: fleksibel
– Formati i librit: (24×17)cm
– Pesha: 370 kg
– Çmimi: 1000 Lekë

Peshë 0.370 g/kg
Përmasa 24 × 17 cm

Çmimi: 10.00 

**SHËNIM: Për blerjet online çmimi në euro përmbledh çmimin e librit, shpenzimet e paketimit dhe koston e transaksionit në PayPal. (Shembull – Libri në Librari kushton 1200 lek, Online 12 euro)

Modelet, praktikat dhe politikat e zbatuara në administrimin e sektorit publik kanë qenë të ndryshem në vende të ndryshme dhe në periudha të ndryshme. Ato kanë reflektuar në masë të madhe doktrinat ekonomike dhe kanë udhëhequr zhvillimin e shteteve moderne. Në këtë kontekst dijet dhë njohuritë mbi to janë interes i një numuri të gjerë aktorësh dhe faktorësh dhe në mënyrë të veçantë i profesionistëve të rinj.

Administrimi publik është një prej disiplinave që ze një vend të dukshëm në të gjitha  programet e studimit të fushës ekonomike në tërrësi duke ofruar njohuri mbi administrimin dhe menaxhimin e sektorit publik.

Ky modul do ti shërbejë studentëve por edhe një numuri më të gjerë lexuesish të interesuar mbi administrimin e sektorit publik. Moduli synon që:

  • Studenti të jetë në gjendje të interpretojë natyrën e administrimit publik, kontekstin e studimit, të njohë dhe shpjegojë arsyet e krijimit të oragnizatave publike.
  • Studenti të jetë në gjendje të njohë dimensionet e administrimit publik dhe njohë dhe argumentoje ofertën e institucioneve publike dhe kërkesën për institucione publike.
  • Studenti të jetë në gjendje të njohë parimet e administimit publik, shkollat e drejtimit dhe specifikat e secilës prej tyre.
  • Në rolin e drejtuesit të një organizate publike, të aftësohet studenti në drejtim të procesit të marrjes së vendimeve për të gjitha problemet me të cilat mund të përballet ajo.
  • Studenti të njohë në teori dhe të mund të zbatojë në praktikë funksionet e drejtimit të organizatave publike.

Share mediat sociale:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Koleksioni i Librave Librarinë Universitare UBT

Libra Artistikë
Libra Artistikë
605 products
Bujqësi & Mjedis
Bujqësi & Mjedis
518 products
Ekonomi & Agrobiznes
Ekonomi & Agrobiznes
396 products
Histori & Politikë
Histori & Politikë
196 products
Psikologji & Sociologji
Psikologji & Sociologji
155 products
Bioteknologji & Ushqimi
Bioteknologji & Ushqimi
139 products
Veterinari
Veterinari
130 products
Pyje
Pyje
129 products
Personalitete & Autobiografi
Personalitete & Autobiografi
126 products
Filozofi
Filozofi
83 products
Drejtësi
Drejtësi
70 products
Libra të tjerë
Libra të tjerë
69 products
Nga Mjekësia
Nga Mjekësia
64 products
Ismail Kadare
Ismail Kadare
58 products
Fjalorë & Enciklopedi
Fjalorë & Enciklopedi
58 products
Edicione në Anglisht
Edicione në Anglisht
42 products
Universitete të Tjera
Universitete të Tjera
32 products
Art & Kulturë
Art & Kulturë
2 products
Libraria Universitare UBT