Pastro filtrat
100 Menyra per te Motivuar Punonjesit – Steve Chandler, Scot Richardson
7.00 
100 mënyra për të motivuar veten- Steve Chandler
8.00 
100 poezi – Lucian Blaga
100 Shkencetaret qe ndryshuan boten -Jon Balchin
14.00 
100 Vitet e Ardhshme George Friedman
12.00 
100 Vjet Blendi Fevziu
10.00 
1000 Receta Gatimi- Evgjeni Harizi
10.00 
102 Minuta – Jim Dwyer & Kevin Flynn
14 Tregime dashurie Autore te medhenj Boterore
5.80 
19 Minuta Jodi Picoult
8.60 
20 e Ca, 20 e Gjithçka Christine Hassler
6.50 
222 Receta të Thjeshta- Akademia Barilla
25.00 
3 mollë në ditë, një mundësi për të humbur yndyrnat- Tammi Flynn
5.00 
300 receta te mjekesise se lashte popullore – Jimnasisos Llariotis
2.50 
310 receta per 60 semundje – Hysni Dankshi
6.00 
42 atentate kunder Hitlerit Vil Bertold
12.00 
44 Presidentet e Shteteve te Bashkuara te Amerikes
6.50 
44 probleme shendetesore me te zakonshme te femijet e moshes 0-14 vjec Keti Anastasi
1.00 
5 vitet e para Anne Geddes
7.20 
50 Ciftet – Barbara Sichtermann
10.00 
50 Ide Ekonomike -Edmund Conway
7.00 
50 Ide Fetare
7.00 
50 Ide Filozofike -Ben Dupre
7.00 
50 Ide Menaxhimi – Edward Russel Walling
7.00 
50 ide politike -Ben Dupre
7.00 
50 Ide Rreth Arkitektures – Philip Wilkinson
7.00 
50 Ide rreth arkitektures -Philip Wilkinson
7.00 
50 Udheheqesit Ushtarake William Weir
10.00 
50Ide Psikologjike -Adrian Furnham
7.00 
60 vjet Diplomaci ne Lindjen e Mesme Trita Parsi
12.50 
7 Zakonet e Njerëzve të Suksesshëm- Stephen R. Covey
11.00 
9 Genjeshtrat qe mbajne peng biznesin – Steve Chandler
6.00 
A Dictionary of Law Jonathan Law, Elizabeth A.Martin
17.90 
A Directory of the Social Sciences
20.00 
A do te jesh aty? Guillaume Musso
7.20 
A ka nevoje Amerika per nje politike te jashtme -Henry Kissinger
12.00 
Abatja e kastros Stendal
4.30 
Administrim & Menaxhim i Tokes Bujqesore – Fatbardh Sallaku, Ilir Kristo
10.00 
administrim i karrieres dhe aftesite ne sipermarrje – veli hasameni
Administrim Publik – Dr. Remzi Keco, Dr. Ilir Kapaj
10.00 
Administrimi dhe Menaxhimi Publik – Prof. As. Dr. Remzi Keco, Prof. As. Dr. Ilir Kapaj
15.00 
Administrimi Fiskal – Elona Keci (Fejzaj)
14.00 
administrimi i biznesit ne industrine e drurit -marsela luarasi
administrimi i karrieres & aftesite ne sipermarrje – veli hasanmemi
administrimi i karrieres dhe aftesite nesipermarrje -veli hasanmema
administrimi i tokes per zhvillim te qendrueshem- fatbardh sallaku
Administrimi Publik & Zhvillimi Rajonal – Dr. Diana Shehu
7.00 
Adoleshentet Henrik Sienkievic
2.20 
Adoleshenti Edmond Dragoti
10.00 
Adventures in American Literature
23.00 
aftesim ne sipermarrje & administrim i karrieres – dr. klotilda marku
Agribusiness Supply Chain Management- N.Chandrasekaran, G.Raghuram
59.40 
Agroekologjia – Albert Kopali, Adrian Doko
Agroekologjia – Velesin Peçuli, Albert Kopali, Adrian Doko
15.00 
Agronomia e Pergjithshme – Pellumb Harizaj
10.00 
agropylltaria -mirvjena kellezi
Agroteknologji dhe Vecori te Prodhimit Foragjer – Andrea Shundi, Viktor Puka
6.00 
Agrumet – Agr. Dod Jaku
6.00 
Agrumet – Fadil Thomaj
15.00 
Agu I Mengjesit Friedrich Nietzsche
8.00 
Ahmet Zogu “politikan apo ushtarak”? Novruz Zejnati
15.00 
Aishja ( Gruaja me e dashur e Muhametit) Kurt Frishler
7.20 
Akademia e Shkencave e Shqiperise
3.60 
Akaro Nematologjia Bujqesore – Rexhep Uka
akarologji dhe nematologji -natasha duraj
Akarologjia Bujqesore – Natasha Haka (Duraj)
6.00 
Aksident naten – Patrick Modiano
Aksidenti Ismail Kadare
5.80 
Akte ligjore mjedisore ne Shqiperi
10.00 
Aktinidia (Kiwi)- Fadil Thomaj
3.00 
Akuariologjia dhe Teknikat e Prodhimit te Planktonit – Edmond Hala
akuariologjia dhe teknikat e prodhimit te planktonit -edmomd hala
Albanian Journal of Agricultural Science- Agricultural University of Tirana
Out of stock
Albanian Journal of Agricultural Science- Agricultural University of Tirana
Albanian Journal of Agricultural Science- Agricultural University of Tirana
Out of stock
Albidea, e para shtepi gjenetike per derrat ne shqiperi- Kujtim Tamo
3.00 
Album Albanologjik – Prof. Ing. av. Sazan Guri
99.00 
Albumi i familjes -Renate Dorrestein
7.00 
Aleksander Moisiu – Vangjel Moisiu
10.00 
Aleksandri I Madh Artur Vajgal
8.00 
Alergjite – Anne Calatin
6.00 
Alergjite -Anne Calatin
6.00 
algoritmike dhe strukture te dhenash -amelina ahmeti
Ali Pasha Krime Famekeqe Alexandre Dumas
8.00 
Ali Pashe Tepelena Sabri Godo
12.00 
Aliu Midis Historise dhe Legjendes – Akademia e Shkencave e Shqiperise, Petrika Thengjilli
15.00 
Alkimisti Paulo Coelho
5.00 
Alkoli, Kafeja, Caji Polizoi L. Shqina
3.60 
Almanak I Fermerit Shqiptar – Idriz Xhomara
7.00 
Alternativa te Energjise – Akademia e Shkencave e Shqiperise, Ilirjan Malollari dhe grup autoresh
12.00 
Ambasadori i Melkizedekut- Veton Surroi
9.00 
Ampelografia Praktike – Prof. As. Dr. Lush Susaj
10.00 
Amvisimi/Drejtimi Financiar – Ilir Hoti
13.50 
Ana Karenina Vellimi I L.N.Tolstoj
4.30 
Ana Karenina Vellimi II L.N.Tolstoj
4.30 
analiza e filieres agroushqimore – prof.as.dr drini imami
Analiza e Investimeve Teori – Prof. Dr. Hidajet Shehu, Dr. Albert Lusha
18.00 
Analiza e Investimeve ushtrime – Prof. Dr. Hidajet Shehu, Dr. Albert Lusha, Dr. Belinda Xarba
18.00 
Analiza e Kostove Teori – Prof. Dr. Hidajet Shehu, Dr. Xhelal Mziu, Dr. Belinda Xarba
15.00 
Analiza e Kostove Ushtrime – Prof. Dr. Hidajet Shehu, Dr. Xhelal Mziu, Dr. Belinda Xarba
13.00 
Analiza Financiare Teori – Prof. Dr. Hidajet Shehu, Dr. Xhelal Mziu
18.00 
Analiza Financiare Ushtrime – Prof. Dr. Hidajet Mziu, Dr. Xhelal Mziu, Dr. Belinda Xarba
16.00 
Analiza Matematike- Islam Alikaj
10.00 
Analiza sasiore e te dhenave – Donald J. Treiman, Elona Dhëmbo, Erika Bejko, Visar Dizdari
18.00 
analizat e mbetjeve ne ushqime -aida shkurti
analizat e ushqimit -migena hoxha
analizat fizike te ushqimeve -anila kopali
analizat kimike te ushqimeve – ariola devolli, mariola kodra
Analizat Laboratorike të Drithërave, Miellrave, Brumërave dhe Produkteve të Pjekjes- Abdyl Sinani, Gafur Xhabiri
15.00 
Analizat Laboratorike te Dritherave, Miellrave, Produkteve te Pjekjes e Konditoreve – Prof. Dr. Abdyl Sinani, Dr. Gafurr Xhabiri
15.00 
Analizat Mikrobiologjike te Ushqimeve – Prof. As. Dr. Rozeta Hasalliu
15.00 
analizat mikrobiologjike te ushqimeve -rozeta hasalliu, lindita molla
analize dhe menaxhim rrisku mjedisor – seit shallari
Anatomia e destruktivitetit njerezor 1 Erich From
10.00 
Anatomia e destruktivitetit njerezor 2 Erich From
8.00 
Anatomia e Drurit- Entela Lato, Doklea Quku
14.40 
Anatomia e Kafsheve 1( Sceletologia dhe Myologia) – Prof. As. Sokol Duro, Prof. As. Dr. Pellumb Zalla,Prof. As. Dr. Fatgzim Latifi
17.00 
Anatomia e Kafsheve per Degen Menaxhim Veterinar – Prof. Asoc. Dr. Sokol Duro
15.00 
Anatomia Topografike (Splanchnologia) – Prof. Asoc. Sokol Duro
8.00 
Anestezi lokale Gynter Gras
5.80 
U shtua në shportë Shiko shportën Kryej blerjen