Jeta e fakultetit është ëndrra më e bukur që ti ke parë ndonjëherë dhe s’do ta shikosh më kurrë.

U shtua në shportë Shiko shportën Kryej blerjen

Aplikime Kompjuteri Microsoft Excel Prof. As. Dr. Pashk Lekaj, Msc. Brunilda Gjini, Msc. Edmira Ozuni, Msc. Jona Mulliri, Dr. Silvana Mustafa, Msc. Amelia Ahmeti

Tekst Universitar

– Autor: Prof. As. Dr. Pashk Lekaj, Msc. Brunilda Gjini, Msc. Edmira Ozuni, Msc. Jona Mulliri, Dr. Silvana Mustafa, Msc. Amelia Ahmeti
– Shtëpia Botuese: –
– Viti i Botimit: 2014
– ISBN: 978-9928-07-296-2
– Volumi me: 234  faqe
– Brendësia e librit: black
– Kopertina: fleksibel
– Formati i librit: (24×17)cm
– Pesha: 0.400 kg
– Çmimi: 1000 Lekë

Peshë 0.400 g/kg
Përmasa 24 × 17 cm

Çmimi: 10.00 

**SHËNIM: Për blerjet online çmimi në euro përmbledh çmimin e librit, shpenzimet e paketimit dhe koston e transaksionit në PayPal. (Shembull – Libri në Librari kushton 1200 lek, Online 12 euro)

– Libri fillimisht është konceptuar për realizimin e programit të informatikës për studentët e fakultetit të Shkencave Pyjore, të Mjekësisë Veterinare dhe në ndihmë të fakulteteve të tjera.
– Trajtimet që janë bërë në të i kalojnë kufinjët e një teksti mësimor. Ai shërben dhe ndihmon në punën e përditshme ekonomistët, inxhinierët, specialistët e bujqësisë dhe pyjeve dhe studiuesit e fushave të tjera, që në punën e tyre përdorin matematikën, statistikën, informatikën, bazën e të dhënave etj.
– Në fillim, në libër, jepen disa disa koncepte bazë për Ms. Excel 2010, që është bazë dhe për versione të tjera më të larta.
– Më tej tregohet si llogaritën vlerat e një serë funksionesh matematike, statistike, inxhinierike, financiare, llogjike si dhe zbatimet praktike të tyre, si ndërtimi i listëpagesave, preventivave, problemet qe dalin në marrjen e kredive, ndërtimi i grafikëve të lloje të ndryshme etj.
– Në vazhdim jepet zgjidhja e ekuacioneve me një e dy ndryshore, të gradës parë, dytë e tretë, zgjidhja e sistemit të ekuacioneve duke përdorur matricat, ndërtimi i tabelave të gatshme për llogaritje vlerash të funksioneve të ndryshme matematike.
– Për të gjithë ata që në punën e tyre të përditshme u duhet të përdorin një bazë të dhënash (database) të thjeshtë u vjen një ndihmë një kapitull i veçantë i trajtuar në libër.
– Zgjidhja e problemeve të programimit linear me shembuj konkret, zgjidhja e sistemit të ekuacioneve, inekuacioneve, gjetja e ekstremumeve, trajtohen gjërsisht në një kapitull të këtij libri.

Share mediat sociale:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Koleksioni i Librave Librarinë Universitare UBT

Libra Artistikë
Libra Artistikë
605 products
Bujqësi & Mjedis
Bujqësi & Mjedis
518 products
Ekonomi & Agrobiznes
Ekonomi & Agrobiznes
396 products
Histori & Politikë
Histori & Politikë
196 products
Psikologji & Sociologji
Psikologji & Sociologji
155 products
Bioteknologji & Ushqimi
Bioteknologji & Ushqimi
139 products
Veterinari
Veterinari
130 products
Pyje
Pyje
129 products
Personalitete & Autobiografi
Personalitete & Autobiografi
126 products
Filozofi
Filozofi
83 products
Drejtësi
Drejtësi
70 products
Libra të tjerë
Libra të tjerë
69 products
Nga Mjekësia
Nga Mjekësia
64 products
Ismail Kadare
Ismail Kadare
58 products
Fjalorë & Enciklopedi
Fjalorë & Enciklopedi
58 products
Edicione në Anglisht
Edicione në Anglisht
42 products
Universitete të Tjera
Universitete të Tjera
32 products
Art & Kulturë
Art & Kulturë
2 products
Libraria Universitare UBT