Jeta e fakultetit është ëndrra më e bukur që ti ke parë ndonjëherë dhe s’do ta shikosh më kurrë.

U shtua në shportë Shiko shportën Kryej blerjen

Biologjia dhe Fiziologjia e Hardhise- Fadil Thomaj

Tekst Universitar

– Autor: Fadil Thomaj
– Shtëpia Botuese: “Pegi”
– Viti i Botimit: 2005
– ISBN: 99943-839-0-6
– Volumi me: 199 faqe
– Brendësia e librit: black
– Kopertina: fleksibel
– Formati i librit: (24×17)cm
– Pesha: 0.350 kg
– Çmimi: 600 Lekë

Peshë 0.350 g/kg
Përmasa 24 × 17 cm

Çmimi: 6.00 

**SHËNIM: Për blerjet online çmimi në euro përmbledh çmimin e librit, shpenzimet e paketimit dhe koston e transaksionit në PayPal. (Shembull – Libri në Librari kushton 1200 lek, Online 12 euro)

Është një libër që fillimisht u konceptua si material për studentët, por më tej u zgjerua dhe sqaron efektet e shërbimeve kryesore mbi biologjinë dhe fiziologjine e hardhisë. Në libër sqarohen efektet e krasitjes, punimeve, plehërimit, t’harrjeve etj mbi rritjen dhe frutifikimin e hardhisë. Leximi i tij të orienton në përzgjedhjen e teknikave më të mira që duhen zbatuar në vreshta.

Share mediat sociale:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Koleksioni i Librave Librarinë Universitare UBT

Libra Artistikë
Libra Artistikë
605 products
Bujqësi & Mjedis
Bujqësi & Mjedis
518 products
Ekonomi & Agrobiznes
Ekonomi & Agrobiznes
396 products
Histori & Politikë
Histori & Politikë
196 products
Psikologji & Sociologji
Psikologji & Sociologji
155 products
Bioteknologji & Ushqimi
Bioteknologji & Ushqimi
139 products
Veterinari
Veterinari
130 products
Pyje
Pyje
129 products
Personalitete & Autobiografi
Personalitete & Autobiografi
126 products
Filozofi
Filozofi
83 products
Drejtësi
Drejtësi
70 products
Libra të tjerë
Libra të tjerë
69 products
Nga Mjekësia
Nga Mjekësia
64 products
Ismail Kadare
Ismail Kadare
58 products
Fjalorë & Enciklopedi
Fjalorë & Enciklopedi
58 products
Edicione në Anglisht
Edicione në Anglisht
42 products
Universitete të Tjera
Universitete të Tjera
32 products
Art & Kulturë
Art & Kulturë
2 products
Libraria Universitare UBT