Jeta e fakultetit është ëndrra më e bukur që ti ke parë ndonjëherë dhe s’do ta shikosh më kurrë.

U shtua në shportë Shiko shportën Kryej blerjen

Biologjia e Bimëve Hortikulturore Prof. Dr. Dionis Cakalli, Dr. Endrit Kullaj

Tekst Universitar

– Autor: Prof. Dr. Dionis Cakalli, Dr. Endrit Kullaj
– Shtëpia Botuese: “Triptik”
– Viti i Botimit: 2007
– ISBN: 978-99943-958-2-8
– Volumi me: 510 faqe
– Brendësia e librit: black
– Kopertina: fleksibel
– Formati i librit: (24×16)cm
– Pesha: 0.850 kg
– Çmimi: 1000 Lekë

Peshë 0.850 g/kg
Përmasa 24 × 16 cm

Çmimi: 10.00 

**SHËNIM: Për blerjet online çmimi në euro përmbledh çmimin e librit, shpenzimet e paketimit dhe koston e transaksionit në PayPal. (Shembull – Libri në Librari kushton 1200 lek, Online 12 euro)

Ky tekst nuk është i tipit manual. Ne kemi synuar të përfshijmë në të parimet që qëndrojnë prapa metodave dhe udhëzimeve që përmbajnë libra të tipit manual. Duke mësuar parimet shumë prej metodave që përmbledh hortikultura duhet të bëhen llogjike dhe si të tilla, të lehta për t’u mbajtur mend. Prandaj, besojmë se ky tekst do të jetë mjaft i dobishëm për studentët e nivelit të parë, Bachelor si dhe për fermerë me përvojë apo specialistë të cilët dëshirojnë të mësojnë më tepër lidhur me ngazëllimin e hortikulturës.

Duke patur parasysh natyrën komplekse dhe nivelin e informacionit që përmban ky tekst, jemi përpjekur ta lehtësojmë përvetësimin e tij duke i mveshur tipare pedagogjike. Të tilla tipare janë, për shembull, numri i madh i ilustrimeve, të zgjedhura me kujdes për nga pikëpamja e konceptimit e të plotësuara me diçitura të hollësishme. Ato jo vetëm ndihmojnë studentin të kuptojë pjesën përshkruese por janë mjaft të vlefshme edhe për punë laboratorike. Për herë të parë, ky libër përmban një tregues gjithëpërfshirës të emërtimeve të përdorura në tekst si dhe një fjalor të emërtimeve kryesore biologjike me përkufizimin përkatës dhe ekuivalentin në anglisht.

Share mediat sociale:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Koleksioni i Librave Librarinë Universitare UBT

Libra Artistikë
Libra Artistikë
605 products
Bujqësi & Mjedis
Bujqësi & Mjedis
518 products
Ekonomi & Agrobiznes
Ekonomi & Agrobiznes
396 products
Histori & Politikë
Histori & Politikë
196 products
Psikologji & Sociologji
Psikologji & Sociologji
155 products
Bioteknologji & Ushqimi
Bioteknologji & Ushqimi
139 products
Veterinari
Veterinari
130 products
Pyje
Pyje
129 products
Personalitete & Autobiografi
Personalitete & Autobiografi
126 products
Filozofi
Filozofi
83 products
Drejtësi
Drejtësi
70 products
Libra të tjerë
Libra të tjerë
69 products
Nga Mjekësia
Nga Mjekësia
64 products
Ismail Kadare
Ismail Kadare
58 products
Fjalorë & Enciklopedi
Fjalorë & Enciklopedi
58 products
Edicione në Anglisht
Edicione në Anglisht
42 products
Universitete të Tjera
Universitete të Tjera
32 products
Art & Kulturë
Art & Kulturë
2 products
Libraria Universitare UBT