Jeta e fakultetit është ëndrra më e bukur që ti ke parë ndonjëherë dhe s’do ta shikosh më kurrë.

U shtua në shportë Shiko shportën Kryej blerjen

Ekonomi Turizmi Prof. Asoc. Dr. Edmond Kadiu

Tekst Universitar

– Autor: Prof. Asoc. Dr. Edmond Kadiu
– Shtëpia Botuese: “Maluka”
– Viti i Botimit: 2013 (ribotim)
– ISBN: 99956-17-94-3
– Volumi me: 338 faqe
– Brendësia e librit: black
– Kopertina: fleksibel
– Formati i librit: (23×16)cm
– Pesha: 0.400 kg
– Çmimi: 1400 Lekë

Peshë 0.400 g/kg
Përmasa 23 × 16 cm

Çmimi: 14.00 

**SHËNIM: Për blerjet online çmimi në euro përmbledh çmimin e librit, shpenzimet e paketimit dhe koston e transaksionit në PayPal. (Shembull – Libri në Librari kushton 1200 lek, Online 12 euro)

Turizmi është një ndër aktivitetet më të rëndësishme botërore, i cili përfshin miliona njerëz, një gamë të madhe parash dhe gjeneron punësim në vendet në zhvillim dhe të industrializuara. Gjithsesi shumë aspekte të turizmit janë injoruar. Ky tekst jep një kontribut të shtuar nga këndvështrimi ekonomik për kuptimin e turizmit. Duke ekzaminuar çështje të tilla si: kërkesa për turizëm, se si firmat turistike veprojnë në kontekstet kombëtare dhe globale dhe efektet e turizmit në zonat e destinuara, teksti mundohet të shpjegoje se si teknikat dhe konceptet ekonomike mund të aplikohen ndaj subjektit në fjalë. Vëmendje e veçante i kushtohet rëndësisë së dështimit të tregut, duke iu referuar identifikimit dhe implikimeve mjedisore dhe komunitare të turizmit dhe kuptimit të ndjekjes së thelbit të turizmit dhe burimeve nga të cilat ai varet. Ekonomia e turizmit paraqet kuptime të reja ndaj ndërlikimeve të kërkesës, firmave dhe tregjeve të turizmit, lidhjeve të tyre globale dhe kontributit thelbësor të aktiviteteve mjedisore të turizmit, për të ofruar një analizë mbi fushat e ndryshme ndikuese të turizmit dhe efekteve ekonomike të tij

Share mediat sociale:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Koleksioni i Librave Librarinë Universitare UBT

Libra Artistikë
Libra Artistikë
605 products
Bujqësi & Mjedis
Bujqësi & Mjedis
527 products
Ekonomi & Agrobiznes
Ekonomi & Agrobiznes
413 products
Histori & Politikë
Histori & Politikë
197 products
Psikologji & Sociologji
Psikologji & Sociologji
158 products
Bioteknologji & Ushqimi
Bioteknologji & Ushqimi
139 products
Veterinari
Veterinari
130 products
Pyje
Pyje
129 products
Personalitete & Autobiografi
Personalitete & Autobiografi
126 products
Filozofi
Filozofi
84 products
Drejtësi
Drejtësi
75 products
Libra të tjerë
Libra të tjerë
69 products
Nga Mjekësia
Nga Mjekësia
65 products
Fjalorë & Enciklopedi
Fjalorë & Enciklopedi
60 products
Ismail Kadare
Ismail Kadare
58 products
Edicione në Anglisht
Edicione në Anglisht
42 products
Universitete të Tjera
Universitete të Tjera
32 products
Art & Kulturë
Art & Kulturë
3 products
Libraria Universitare UBT