Jeta e fakultetit është ëndrra më e bukur që ti ke parë ndonjëherë dhe s’do ta shikosh më kurrë.

U shtua në shportë Shiko shportën Kryej blerjen

Ekonomia e Burimeve Natyrore dhe Ambjentit Prof. Dr. Natasha Hodaj, Prof. Dr. Henrieta Themelko

Tekst Universitar

– Autor: Prof. Dr. Natasha Hodaj, Prof. Dr. Henrieta Themelko
– Shtëpia Botuese: “Dorena Publishing”
– Viti i Botimit: 2009
– ISBN: 978-99956-14-48-5
– Volumi me: 320 faqe
– Brendësia e librit: black
– Kopertina: fleksibel
– Formati i librit: (24×16.5)cm
– Pesha: 0.460 kg
– Çmimi: 1200 Lekë

Peshë 0.460 g/kg
Përmasa 24 × 16.5 cm

Çmimi: 12.00 

**SHËNIM: Për blerjet online çmimi në euro përmbledh çmimin e librit, shpenzimet e paketimit dhe koston e transaksionit në PayPal. (Shembull – Libri në Librari kushton 1200 lek, Online 12 euro)

Libri “Ekonomia e Burimeve Natyrore dhe Ambientit” Jep informacionin e nvojshem per nje mumer problemesh qe lidhen me: Marrdheniet Njeri – Ambjent. Vlerësimi i pasuris së natyrës. Kriteret për marrjen e mendimeve per perdorimin me efektivitet te burimeve natyrore. Të drejtat e prones dhe shpërndarjet eficente të tregut. Struktura eficente e të drejtës së pronës. Faktorët e jashtëm si burim i dështimit të tregut. Sisteme të së drejtës së pronësisë që nuk janë përcaktuar mire. Metodat e vlerësimit te fitimeve kostove dhe trajtimi i risku dëmet nga ndotja dhe perfitimet nga kontrolli i ndotjes. Roli efektiv i qeverisë.
Permes ketij libri behet e mundur qe studenti të zotërojë kompetencat e nevojshme në lidhje me priciptet ekonomike per menaxhimin e burimeve natyrore dhe ambjentit., vleresimin e efektivitetit te perdorimit te burimeve natyrore dhe impaktin e tyre ne ambjent Me njohuri rreth ambjentit dhe zhvillimit ekonomi mudesohet vleresimi i politikave publike per perdorimin e burimeve natyrore.

Share mediat sociale:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Koleksioni i Librave Librarinë Universitare UBT

Libra Artistikë
Libra Artistikë
605 products
Bujqësi & Mjedis
Bujqësi & Mjedis
518 products
Ekonomi & Agrobiznes
Ekonomi & Agrobiznes
396 products
Histori & Politikë
Histori & Politikë
196 products
Psikologji & Sociologji
Psikologji & Sociologji
155 products
Bioteknologji & Ushqimi
Bioteknologji & Ushqimi
139 products
Veterinari
Veterinari
130 products
Pyje
Pyje
129 products
Personalitete & Autobiografi
Personalitete & Autobiografi
126 products
Filozofi
Filozofi
83 products
Drejtësi
Drejtësi
70 products
Libra të tjerë
Libra të tjerë
69 products
Nga Mjekësia
Nga Mjekësia
64 products
Ismail Kadare
Ismail Kadare
58 products
Fjalorë & Enciklopedi
Fjalorë & Enciklopedi
58 products
Edicione në Anglisht
Edicione në Anglisht
42 products
Universitete të Tjera
Universitete të Tjera
32 products
Art & Kulturë
Art & Kulturë
2 products
Libraria Universitare UBT