Jeta e fakultetit është ëndrra më e bukur që ti ke parë ndonjëherë dhe s’do ta shikosh më kurrë.

U shtua në shportë Shiko shportën Kryej blerjen

Fjalor i Pemetarise Agim Zajmi, Lavdim Lepeja, Endrit Kullaj, Kujtim Lepeja, Efigjeni Kongjika, Ilir Çiçi, Vjollca Ibro, Arben Myrta, Vahid Avdiu, Naim Krasniqi

– Autor: Agim Zajmi, Lavdim Lepeja, Endrit Kullaj, Kujtim Lepeja, Efigjeni Kongjika, Ilir Çiçi, Vjollca Ibro, Arben Myrta, Vahid Avdiu, Naim Krasniqi
– Shtëpia Botuese: “Dija”
– Viti i Botimit: 2024
– ISBN: 978-9951-782-86-9
– Volumi me: 212 faqe
– Brendësia e librit: black
– Kopertina: e fortë
– Formati i librit: (23.5×17.5)cm
– Pesha: 0.600 kg
– Çmimi: 1200 Lekë

Peshë 0.600 g/kg
Përmasa 23.5 × 17.5 cm

Çmimi: 12.00 

**SHËNIM: Për blerjet online çmimi në euro përmbledh çmimin e librit, shpenzimet e paketimit dhe koston e transaksionit në PayPal. (Shembull – Libri në Librari kushton 1200 lek, Online 12 euro)

Share mediat sociale:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Koleksioni i Librave Librarinë Universitare UBT

Libra Artistikë
Libra Artistikë
605 products
Bujqësi & Mjedis
Bujqësi & Mjedis
527 products
Ekonomi & Agrobiznes
Ekonomi & Agrobiznes
413 products
Histori & Politikë
Histori & Politikë
197 products
Psikologji & Sociologji
Psikologji & Sociologji
158 products
Bioteknologji & Ushqimi
Bioteknologji & Ushqimi
139 products
Veterinari
Veterinari
130 products
Pyje
Pyje
129 products
Personalitete & Autobiografi
Personalitete & Autobiografi
126 products
Filozofi
Filozofi
84 products
Drejtësi
Drejtësi
75 products
Libra të tjerë
Libra të tjerë
69 products
Nga Mjekësia
Nga Mjekësia
65 products
Fjalorë & Enciklopedi
Fjalorë & Enciklopedi
60 products
Ismail Kadare
Ismail Kadare
58 products
Edicione në Anglisht
Edicione në Anglisht
42 products
Universitete të Tjera
Universitete të Tjera
32 products
Art & Kulturë
Art & Kulturë
3 products
Libraria Universitare UBT