Jeta e fakultetit është ëndrra më e bukur që ti ke parë ndonjëherë dhe s’do ta shikosh më kurrë.

U shtua në shportë Shiko shportën Kryej blerjen

Higjiena e Mishit dhe Thertoreve Bizena Bijo

Tekst Universitar

– Autor: Bizena Bijo
– Shtëpia Botuese: “Ilar”
– Viti i Botimit: 2007
– ISBN: 978-9928-920-2-5
– Volumi me: 248 faqe
– Brendësia e librit: pjesërisht color
– Kopertina: fleksibel
– Formati i librit: (29×21)cm
– Pesha: 0.700 kg
– Çmimi: 1600 Lekë

Peshë 0.700 g/kg
Përmasa 29 × 21 cm

Çmimi: 16.00 

**SHËNIM: Për blerjet online çmimi në euro përmbledh çmimin e librit, shpenzimet e paketimit dhe koston e transaksionit në PayPal. (Shembull – Libri në Librari kushton 1200 lek, Online 12 euro)

Teksti : Higjiena e Mishit dhe Thertoreve,
Materiali që ju ofrohet mund të konsiderohet si guida juaj që do t’ju ndihmojë në konsolidimin e koncepteve teorike dhe praktike të fushës së higjienës së mishit dhe thertoreve. Ne të 13 kapitujt e tij, jemi munduar të përmbledhim materialin më të domosdoshëm që do t’u vlente specialistëve në fushën e inspektimit të mishit të kafshëve dhe shpendëve, të respektimit të rregullave në thertore, trajtimit të mjediseve të punës, trajtimit të nënprodukteve të mishit, etj. Në këtë paraqitje kemi synuar drejt integrimit konceptual, i cili mendojmë se bën njësim të plotë të librit, ku cdo koncept shkencor i përdorur thjeshtëzohet nga përfshirja e aspekteve praktike të përdorimit.

Share mediat sociale:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Koleksioni i Librave Librarinë Universitare UBT

Libra Artistikë
Libra Artistikë
605 products
Bujqësi & Mjedis
Bujqësi & Mjedis
527 products
Ekonomi & Agrobiznes
Ekonomi & Agrobiznes
413 products
Histori & Politikë
Histori & Politikë
197 products
Psikologji & Sociologji
Psikologji & Sociologji
158 products
Bioteknologji & Ushqimi
Bioteknologji & Ushqimi
139 products
Veterinari
Veterinari
130 products
Pyje
Pyje
129 products
Personalitete & Autobiografi
Personalitete & Autobiografi
126 products
Filozofi
Filozofi
84 products
Drejtësi
Drejtësi
75 products
Libra të tjerë
Libra të tjerë
69 products
Nga Mjekësia
Nga Mjekësia
65 products
Fjalorë & Enciklopedi
Fjalorë & Enciklopedi
60 products
Ismail Kadare
Ismail Kadare
58 products
Edicione në Anglisht
Edicione në Anglisht
42 products
Universitete të Tjera
Universitete të Tjera
32 products
Art & Kulturë
Art & Kulturë
3 products
Libraria Universitare UBT