Jeta e fakultetit është ëndrra më e bukur që ti ke parë ndonjëherë dhe s’do ta shikosh më kurrë.

U shtua në shportë Shiko shportën Kryej blerjen

Higjiena e Ushqimeve me Origjine Shtazore Bizena Bijo

Tekst Universitar

– Autor: Bizena Bijo
– Shtëpia Botuese: “AlbShop”
– Viti i Botimit: 2012 (ribotim)
– ISBN: 978-9928-4063-3-0
– Volumi me: 407 faqe
– Brendësia e librit: black
– Kopertina: fleksibel
– Formati i librit: (24×17)cm
– Pesha: 0.800 kg
– Çmimi: 1500 Lekë

Peshë 0.800 g/kg
Përmasa 24 × 17 cm

Çmimi: 15.00 

**SHËNIM: Për blerjet online çmimi në euro përmbledh çmimin e librit, shpenzimet e paketimit dhe koston e transaksionit në PayPal. (Shembull – Libri në Librari kushton 1200 lek, Online 12 euro)

Teksti : Higjiena e Ushqimeve me Origjinë Shtazore
për problematikën që mbart dhe për mënyrën ndërdisiplinore të trajtimit, mendojmë se është një orientues i mirë për të gjithë lexuesit e tij, mbasi ofron një informacion të plotë për produkte me vlera të larta ushqimore si qumësht, peshk, produkte peshkimi, mish i përpunur, vezë dhe mjaltë. Informacioni i vjen lexuesit në mënyrë shumë të thjeshtëzuar dhe kompletohet hap pas hapi duke u pasuruar edhe me transformimet e ketyre ushqimeve në industri, mënyrën e magazinimit, transportit, etj. Në vëmnedjen e lexusit nuk duhet të shmangen edhe Rregulloret kryesore për këto produkte , që janë pjesë integrale e tij. Jam e bindur se cdo kapitull i tij është një informacion më shumë për dijet që ju keni marrë, por që në mënyrë të herë pas hershme duhet ti kompletoni.

Share mediat sociale:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Koleksioni i Librave Librarinë Universitare UBT

Libra Artistikë
Libra Artistikë
605 products
Bujqësi & Mjedis
Bujqësi & Mjedis
526 products
Ekonomi & Agrobiznes
Ekonomi & Agrobiznes
414 products
Histori & Politikë
Histori & Politikë
197 products
Psikologji & Sociologji
Psikologji & Sociologji
158 products
Bioteknologji & Ushqimi
Bioteknologji & Ushqimi
139 products
Veterinari
Veterinari
130 products
Pyje
Pyje
129 products
Personalitete & Autobiografi
Personalitete & Autobiografi
126 products
Filozofi
Filozofi
84 products
Drejtësi
Drejtësi
75 products
Libra të tjerë
Libra të tjerë
69 products
Nga Mjekësia
Nga Mjekësia
65 products
Fjalorë & Enciklopedi
Fjalorë & Enciklopedi
60 products
Ismail Kadare
Ismail Kadare
58 products
Edicione në Anglisht
Edicione në Anglisht
42 products
Universitete të Tjera
Universitete të Tjera
32 products
Art & Kulturë
Art & Kulturë
3 products
Libraria Universitare UBT