Jeta e fakultetit është ëndrra më e bukur që ti ke parë ndonjëherë dhe s’do ta shikosh më kurrë.

U shtua në shportë Shiko shportën Kryej blerjen

Kooperimi dhe Integrimi Bujqësi Prof. Dr. Bahri Musabelliu, Prof. As. Dr. Palok Kolnikaj

Tekst Universitar

– Autor: Prof. Dr. Bahri Musabelliu, Prof. As. Dr. Palok Kolnikaj
– Shtëpia Botuese: “Dita 2000”
– Viti i Botimit: 2006
– ISBN: 99943-727-9-3
– Volumi me: 275 faqe
– Brendësia e librit: black
– Kopertina: fleksibel
– Formati i librit: (23×16)cm
– Pesha: 0.380 kg
– Çmimi: 800 Lekë

Peshë 0.380 g/kg
Përmasa 23 × 16 cm

Çmimi: 8.00 

**SHËNIM: Për blerjet online çmimi në euro përmbledh çmimin e librit, shpenzimet e paketimit dhe koston e transaksionit në PayPal. (Shembull – Libri në Librari kushton 1200 lek, Online 12 euro)

Teksti Kooperimi dhe Integrimi në Bujqësi është hartuar në përputhje me programin e modulit që zhvillohet me studentët e Dep. Drejtim Agrobiznesi, si dhe Dep. Ek. & Politikate Zhvillimit Rural, te FEA_s, ne ciklin e dyte te studimeve Master Profesional. Kooperimi në bujqësi përbën aktualisht një nevojë imperative në veprimtarinë e fermave, në funksion të shtimit të prodhimit, rritjes së partneritetit në tregje dhe mbi të gjitha, rritjen e nivelit të integrimit të fermave në këto tregje. Ai ofron trajtime të rëndësishme teorike në fushën e kooperimit të bujqësisë, të cilat janë gërshetuar me ato metodike dhe praktike. Teksti është strukturuar në trembëdhjetë kapituj, brenda të cilëve lexuesi do të gjejë informacionin e nevojshëm për njohje dhe për thellim të njohurive të tij për një varg problemesh, ndër të cilat mund të përmenden: Ç’është kooperimi dhe ç’janë kooperativat e fermerëve në bujqësi; vlerësimi i potencialeve kooperuese në bujqësinë shqiptare; teoritë ekonomike të kooperativave dhe dallimet e tyre nga teoritë e firmave; llojet e kooperativave, mënyrat e organizimit dhe të funksionimit të tyre, duke u ndalur veçanërisht tek kooperativat e prodhimit, furnizimit, marketingut, kreditit etj; marketingu i kooperativave; ekipet dhe funksionet e drejtimit të veprimtarisë së kooperativave; burimet e sigurimit të pasurisë, llogaritja dhe shpërndarja e rezultatit të veprimtarisë; si të organizohet dhe të vihet në funksionim një kooperativë të fermerëve, statuti i kooperativës etj.

Share mediat sociale:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Koleksioni i Librave Librarinë Universitare UBT

Libra Artistikë
Libra Artistikë
605 products
Bujqësi & Mjedis
Bujqësi & Mjedis
518 products
Ekonomi & Agrobiznes
Ekonomi & Agrobiznes
396 products
Histori & Politikë
Histori & Politikë
196 products
Psikologji & Sociologji
Psikologji & Sociologji
155 products
Bioteknologji & Ushqimi
Bioteknologji & Ushqimi
139 products
Veterinari
Veterinari
130 products
Pyje
Pyje
129 products
Personalitete & Autobiografi
Personalitete & Autobiografi
126 products
Filozofi
Filozofi
83 products
Drejtësi
Drejtësi
70 products
Libra të tjerë
Libra të tjerë
69 products
Nga Mjekësia
Nga Mjekësia
64 products
Ismail Kadare
Ismail Kadare
58 products
Fjalorë & Enciklopedi
Fjalorë & Enciklopedi
58 products
Edicione në Anglisht
Edicione në Anglisht
42 products
Universitete të Tjera
Universitete të Tjera
32 products
Art & Kulturë
Art & Kulturë
2 products
Libraria Universitare UBT