Jeta e fakultetit është ëndrra më e bukur që ti ke parë ndonjëherë dhe s’do ta shikosh më kurrë.

U shtua në shportë Shiko shportën Kryej blerjen

Matematika e Zbatuar Parashqevi Rrapo, Majlinda Belegu

Tekst Universitar

– Autor: P. Rrapo, M. Belegu
– Viti i Botimit: 2014
– ISBN: 978-9928-137-97-5
– Volumi me: 212 faqe
– Brendësia e librit: black
– Kopertina: fleksibel
– Formati i librit: (24×17)cm
– Pesha: 0.350 kg
– Çmimi: 1000 Lekë

Peshë 0.350 g/kg
Përmasa 24 × 17 cm

Çmimi: 10.00 

**SHËNIM: Për blerjet online çmimi në euro përmbledh çmimin e librit, shpenzimet e paketimit dhe koston e transaksionit në PayPal. (Shembull – Libri në Librari kushton 1200 lek, Online 12 euro)

Teksti Matematikë e Aplikuar përmban konceptet bazë të metodave sasiore në marrjen e vendimit duke vënë theksin në zbatimin e një shumëllojshmërie teknikash sasiore në zgjidhjen e problemeve të biznesit dhe ekonomisë. Këto teknika përfshijnë : programimin linear, modelin e transportit, optimizime në rrjeta dhe disa modele stohastike të kërkimeve operacionale.
Teksti Matematikë e Aplikuar përbëhet nga 7 pjesë: 1. Ekstremumet e funksioneve me n- variabla, 2. Programimi linear, 3. Teoria e dualitetit dhe analiza e ndjeshmërisë, 4. Tipe të veçanta problemesh të programimit linear, 5. Optimizime në rrjeta, 6. Metoda e rrugës kritike, 7. Njohuri të teorisë së rradhëve dhe të rezervave.
Në këtë tekst studentët gjejnë informacionin e nevojshëm për një numër problemesh që lidhen me koncepte si: ekstremumet e pakushtezuara te funksioneve me n- variabla, ekstremumet e kushtezuara me kushte barazime, funksioni me n-variabla dhe m-kufizime, interpretimi ekonomik i shumezuesit te Lagrange, programimi linear, formulimi i problemit, zgjidhja grafike

Share mediat sociale:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Koleksioni i Librave Librarinë Universitare UBT

Libra Artistikë
Libra Artistikë
605 products
Bujqësi & Mjedis
Bujqësi & Mjedis
526 products
Ekonomi & Agrobiznes
Ekonomi & Agrobiznes
414 products
Histori & Politikë
Histori & Politikë
197 products
Psikologji & Sociologji
Psikologji & Sociologji
158 products
Bioteknologji & Ushqimi
Bioteknologji & Ushqimi
139 products
Veterinari
Veterinari
130 products
Pyje
Pyje
129 products
Personalitete & Autobiografi
Personalitete & Autobiografi
126 products
Filozofi
Filozofi
84 products
Drejtësi
Drejtësi
75 products
Libra të tjerë
Libra të tjerë
69 products
Nga Mjekësia
Nga Mjekësia
65 products
Fjalorë & Enciklopedi
Fjalorë & Enciklopedi
60 products
Ismail Kadare
Ismail Kadare
58 products
Edicione në Anglisht
Edicione në Anglisht
42 products
Universitete të Tjera
Universitete të Tjera
32 products
Art & Kulturë
Art & Kulturë
3 products
Libraria Universitare UBT