Jeta e fakultetit është ëndrra më e bukur që ti ke parë ndonjëherë dhe s’do ta shikosh më kurrë.

U shtua në shportë Shiko shportën Kryej blerjen

Matematika- Parashqevi Rrapo, Majlinda Belegu

Tekst Universitar

– Autor: Parashqevi Rrapo
– Shtepia Botuese: “Julvin 2”
– Viti i Botimit: 2009
– Botimi i trete
– Volum me 235 faqe
– Cmimi: 1000 Leke

Peshë 0.35 g/kg

Çmimi: 10.00 

**SHËNIM: Për blerjet online çmimi në euro përmbledh çmimin e librit, shpenzimet e paketimit dhe koston e transaksionit në PayPal. (Shembull – Libri në Librari kushton 1200 lek, Online 12 euro)

Matematika është tekst bazë për modulin Matematika, kryesisht për studentët e Fakultetit të Ekonomisë dhe të Agrobiznesit.
Teksti Matematika përbëhet nga 7 pjesë: 1. Numrat realë, 2. Vargu numerik, 3. Funksioni, 4. Limiti dhe vazhdueshmëria, 5. Njehsimi diferencial, 6. Njehsimi intergral, 7. Ekuacionet diferencialë dhe 7. seritë .
Në këtë tekst studentët gjejnë informacionin e nevojshëm për një numër problemesh që lidhen me koncepte si: bashkësitë, vlera absolute e një numri dhe shprehje numerike, vetitë e vlerës absolute vargu numerik, limiti i vargut numerik dhe teoremat përkatëse, funksioni, limiti i funksionit dhe vetitë e tij, vazhdueshmëria e funksionit dhe vetitë e funksioneve të vazhdueshëm në segment, derivati i funksionit në një pikë dhe kuptimi gjeometrik i tij, diferenciali i funksionit, integrali i pacaktuar, koncepti i primitivës, vetitë kryesore të integralit të pacaktuar, metodat e integrimit, integrali i caktuar, interpretimi gjeometrik i integralit të caktuar dhe teoremat përkatëse, integralet jo të zakonshëm, ekuacionet diferencialë të rendit të parë dhe seritë numerike, seritë me terma çfarëdo dhe seritë alternative.

Share mediat sociale:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Koleksioni i Librave Librarinë Universitare UBT

Libra Artistikë
Libra Artistikë
605 products
Bujqësi & Mjedis
Bujqësi & Mjedis
518 products
Ekonomi & Agrobiznes
Ekonomi & Agrobiznes
396 products
Histori & Politikë
Histori & Politikë
196 products
Psikologji & Sociologji
Psikologji & Sociologji
155 products
Bioteknologji & Ushqimi
Bioteknologji & Ushqimi
139 products
Veterinari
Veterinari
130 products
Pyje
Pyje
129 products
Personalitete & Autobiografi
Personalitete & Autobiografi
126 products
Filozofi
Filozofi
83 products
Drejtësi
Drejtësi
70 products
Libra të tjerë
Libra të tjerë
69 products
Nga Mjekësia
Nga Mjekësia
64 products
Ismail Kadare
Ismail Kadare
58 products
Fjalorë & Enciklopedi
Fjalorë & Enciklopedi
58 products
Edicione në Anglisht
Edicione në Anglisht
42 products
Universitete të Tjera
Universitete të Tjera
32 products
Art & Kulturë
Art & Kulturë
2 products
Libraria Universitare UBT