Jeta e fakultetit është ëndrra më e bukur që ti ke parë ndonjëherë dhe s’do ta shikosh më kurrë.

U shtua në shportë Shiko shportën Kryej blerjen

Menaxhimi Strategjik Bahri Musabelliu, Donika Kercini, Alketa Bejko

Tekst Universitar

– Autor: Bahri Musabelliu, Donika Kercini, Alketa Bejko
– Shtëpia Botuese: “Maluka”
– Viti i Botimit: 2016
– ISBN: 978-9928-134-74-5
– Volumi me: 494 faqe
– Brendësia e librit: black
– Kopertina: fleksibel
– Formati i librit: (23.5×16)cm
– Pesha: 0.680 kg
– Çmimi: 1400 Lekë

Peshë 0.680 g/kg
Përmasa 23.5 × 16 cm

Çmimi: 14.00 

**SHËNIM: Për blerjet online çmimi në euro përmbledh çmimin e librit, shpenzimet e paketimit dhe koston e transaksionit në PayPal. (Shembull – Libri në Librari kushton 1200 lek, Online 12 euro)

Teksti Menaxhimi Strategjik është hartuar në përputhje me programin e modulit që zhvillohet me studentët e Dep. Drejtim Agrobiznesit, ne ciklin e dyte te studimeve Master Shkencor.

Problematika e trajtuar ne kete tekst eshte fokusuar ne tre probleme kryesore.

I. Inputet Strategjike: Menaxhimi strategjik dhe konkurrenca strategjike. Mjedisi i jashtëm: mundësitë, kërcënimet. Konkurrenca në industri dhe analiza e konkurrentit. Mjedisi i përgjithshëm, mjedisi i industrisë dhe mjedisi konkurrues. Organizimi i brëndshem, burimet, mundësitë, kopetencat bazë dhe avantazhet konkurruese.

II. Formulimi Strategjisë: Strategjitë e kompanive në nivel biznesi. Strategjia e integrimit vertikal. Strategjitë klaster. Rrivaliteti konkurues dhe dinamika konkuruese. Strategjia në nivel kompanie/ korporate. Strategjia e diversifikimit. Strategjitë e blerjes dhe ristrukturimittë kompanive. Strategjia ndërkombëtare. Strategjite kooperuese.

III. Implementimi Strategjisë: Qeverisja e kompanive. Rroli i strukturës organizative &kontrollit në performancën e kompanisë. Strukturat qeverisëse. Lidershipi strategjik. Sipermarrja strategjike.

 

Ne menyre te permbledhur, lutem, shih më poshtë:

 

Struktura

Share mediat sociale:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Koleksioni i Librave Librarinë Universitare UBT

Libra Artistikë
Libra Artistikë
605 products
Bujqësi & Mjedis
Bujqësi & Mjedis
518 products
Ekonomi & Agrobiznes
Ekonomi & Agrobiznes
396 products
Histori & Politikë
Histori & Politikë
196 products
Psikologji & Sociologji
Psikologji & Sociologji
155 products
Bioteknologji & Ushqimi
Bioteknologji & Ushqimi
139 products
Veterinari
Veterinari
130 products
Pyje
Pyje
129 products
Personalitete & Autobiografi
Personalitete & Autobiografi
126 products
Filozofi
Filozofi
83 products
Drejtësi
Drejtësi
70 products
Libra të tjerë
Libra të tjerë
69 products
Nga Mjekësia
Nga Mjekësia
64 products
Ismail Kadare
Ismail Kadare
58 products
Fjalorë & Enciklopedi
Fjalorë & Enciklopedi
58 products
Edicione në Anglisht
Edicione në Anglisht
42 products
Universitete të Tjera
Universitete të Tjera
32 products
Art & Kulturë
Art & Kulturë
2 products
Libraria Universitare UBT