Jeta e fakultetit është ëndrra më e bukur që ti ke parë ndonjëherë dhe s’do ta shikosh më kurrë.

U shtua në shportë Shiko shportën Kryej blerjen

Metodat e Ekonometrise- Myslym Osmani

Tekst Universitar

– Autor: Prof. Myslym Osmani
– Shtëpia Botuese: “Pegi”
– Viti i Botimit: 2017
– ISBN: 978-9928-248-34-3
– Volumi me: 543 faqe
– Brendësia e librit: black
– Kopertina: fleksibel
– Formati i librit: (24×17)cm
– Pesha: 0.850 kg
– Çmimi: 1000 Lekë

Peshë 0.850 g/kg
Përmasa 24 × 17 cm

Çmimi: 10.00 

**SHËNIM: Për blerjet online çmimi në euro përmbledh çmimin e librit, shpenzimet e paketimit dhe koston e transaksionit në PayPal. (Shembull – Libri në Librari kushton 1200 lek, Online 12 euro)

Libri Metodat e Ekonometrise (Me Eviews), botim i vitit 2013 eshte nje nga botimet e rralla ne gjuhen shqipe mbi ekonometrine. Permes nje qasje klasike dhe praktike, libri sjell nje game te gjere te metodave ekonometrike te zbatueshme ne fushen e ekonomise ne pergjithesi, dhe ate te zhvillimit rural dhe financave ne vecanti. Ketu vecojme modelet ekonometrike klasike, modelet ekonometrike me variabla nominale, modelet panel, modelet ekonometrike sistemore, modelet dinamike, modelet ARMA, etj. Ky liber eshte i vlefshem per studentet e fushes ekonomike si dhe per kerkues te kesaj fushe. Ndertimi i modeleve ekonometrike ilustrohet me anen e softit Eviews, qe eshte softi kryesor qe perdoret ne analizen ekonometrike ne mbare boten. Kjo ndihmon aftesimin e studenteve ne perdorimin e kompjuterit dhe perdorimit te sfteve ekonometrike ne ndertimin e modeleve ekonometrike sa me te mira. Aftesimi praktik dhe pervehtesimi i qendrueshem e metodave te ekonometrise lehtesohet permes zhvillimit ose shtjellimit te nje numri te konsiderueshem problemesh komplekse (rreth 60) dhe mbi 300 ushtrimeve ne dispozicion te studenteve ose kerkuesve. Libri eshte i paisur edhe me indeks termash, per te lehtesuar gjetjen e termave me interes dhe perdorimin e librit.

Share mediat sociale:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Koleksioni i Librave Librarinë Universitare UBT

Libra Artistikë
Libra Artistikë
605 products
Bujqësi & Mjedis
Bujqësi & Mjedis
518 products
Ekonomi & Agrobiznes
Ekonomi & Agrobiznes
396 products
Histori & Politikë
Histori & Politikë
196 products
Psikologji & Sociologji
Psikologji & Sociologji
155 products
Bioteknologji & Ushqimi
Bioteknologji & Ushqimi
139 products
Veterinari
Veterinari
130 products
Pyje
Pyje
129 products
Personalitete & Autobiografi
Personalitete & Autobiografi
126 products
Filozofi
Filozofi
83 products
Drejtësi
Drejtësi
70 products
Libra të tjerë
Libra të tjerë
69 products
Nga Mjekësia
Nga Mjekësia
64 products
Ismail Kadare
Ismail Kadare
58 products
Fjalorë & Enciklopedi
Fjalorë & Enciklopedi
58 products
Edicione në Anglisht
Edicione në Anglisht
42 products
Universitete të Tjera
Universitete të Tjera
32 products
Art & Kulturë
Art & Kulturë
2 products
Libraria Universitare UBT