Jeta e fakultetit është ëndrra më e bukur që ti ke parë ndonjëherë dhe s’do ta shikosh më kurrë.

U shtua në shportë Shiko shportën Kryej blerjen

Metodat e Statistikes Myslym Osmani

Tekst Universitar

– Autor: Myslym Osmani
– Shtëpia Botuese: “Pegi”
– Viti i Botimit: 2015
– ISBN: 978-9928-175-57-1
– Volumi me: 668 faqe
– Brendësia e librit: black
– Kopertina: e fortë
– Formati i librit: (24.5×17)cm
– Pesha: 1.190 kg
– Çmimi: 1000 Lekë

Peshë 1.190 g/kg
Përmasa 24.5 × 17 cm

Çmimi: 10.00 

**SHËNIM: Për blerjet online çmimi në euro përmbledh çmimin e librit, shpenzimet e paketimit dhe koston e transaksionit në PayPal. (Shembull – Libri në Librari kushton 1200 lek, Online 12 euro)

Libri Metodat e Statistikes (Per Ekonomistet), botim i vitit 2015 eshte nje botim lider mbi statistiken ne mbare hapesiren shqiptare. Ai ka nivel te larte shkencor dhe metodik, dhe permban njohuri te gjera rreth metodave te statistikes dhe aplikimit te tyre ne fushen e ekonomise ne pergjithesi, ate te zhvillimit rural dhe financave ne vecanti. Ketu vecojme metodat e grupimit te te dhenave, analizen e vaiances, metodat e regresit dhe korrelacionit, metoden e indekseve si dhe metodat e kontrollit te cilesise se produkteve apo sherbimeve, Ky liber eshte i vlefshem per studentet por edhe per kerkuesit, kryesisht ne fushen e ekonomise, por jo vetem. Libri eshte kryesisht nje metodologji statistikore, ka karakter praktik dhe permban mbi 200 shembuj te zhvilluar dhe mbi 700 ushtrime, qe ndihmojne per te praktikuar dhe pervehtesuar ne menyre te qendrueshme aplikimin e metodave statistikore ne ekonomi. Libri eshte I paisur edhe me indeks termash, per te lehtesuar gjetjen e termave me interes dhe perdorimin e librit.

Share mediat sociale:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Koleksioni i Librave Librarinë Universitare UBT

Libra Artistikë
Libra Artistikë
605 products
Bujqësi & Mjedis
Bujqësi & Mjedis
527 products
Ekonomi & Agrobiznes
Ekonomi & Agrobiznes
410 products
Histori & Politikë
Histori & Politikë
197 products
Psikologji & Sociologji
Psikologji & Sociologji
156 products
Bioteknologji & Ushqimi
Bioteknologji & Ushqimi
139 products
Veterinari
Veterinari
130 products
Pyje
Pyje
129 products
Personalitete & Autobiografi
Personalitete & Autobiografi
126 products
Filozofi
Filozofi
84 products
Drejtësi
Drejtësi
73 products
Libra të tjerë
Libra të tjerë
69 products
Nga Mjekësia
Nga Mjekësia
64 products
Ismail Kadare
Ismail Kadare
58 products
Fjalorë & Enciklopedi
Fjalorë & Enciklopedi
58 products
Edicione në Anglisht
Edicione në Anglisht
42 products
Universitete të Tjera
Universitete të Tjera
32 products
Art & Kulturë
Art & Kulturë
3 products
Libraria Universitare UBT