Jeta e fakultetit është ëndrra më e bukur që ti ke parë ndonjëherë dhe s’do ta shikosh më kurrë.

U shtua në shportë Shiko shportën Kryej blerjen

Paraja dhe Bankat Drini Salko, Orfea Dhuci, Fiqiri Baholli

Tekst Universitar

– Autor: Prof. Dr. Drini Salko, Prof. Asoc. Orfea Dhuci, Msc. Fiqiri Baholli
– Viti i Botimit: 2013 (ribotim)
– ISBN: 99927-649-8-8
– Volumi me: 257 faqe
– Brendësia e librit: black
– Kopertina: fleksibel
– Formati i librit: (24×16.5)cm
– Pesha: 0.470 kg
– Çmimi: 1200 Lekë

Peshë 0.470 g/kg
Përmasa 24 × 16.5 cm

Çmimi: 12.00 

**SHËNIM: Për blerjet online çmimi në euro përmbledh çmimin e librit, shpenzimet e paketimit dhe koston e transaksionit në PayPal. (Shembull – Libri në Librari kushton 1200 lek, Online 12 euro)

Ky liber erdhi edhe si rrjedhim i një pune studimore dhe praktike disavjeçare. Në të trajtohen çështje që kanë të bëjnë me paranë, ofertën dhe kontrollin e saj si dhe rolin e Bankës Qendrore ne hartimin dhe zbatimin e politikës monetare. Një vend të rëndësishëm në këtë libër gjen trajtimi i institucioneve financiare dhe mjedisi ekonomik në të cilin ato operojnë. Në libër gjejnë trajtim te plote produktet bankare ne kuadër te industrisë bankare qe tashme eshte ne një faze te larte zhvillimi..

Libri Paraja dhe Bankat, do u shërbejë në radhë të parë studentëve të Fakulteteve Ekonomike  dhe sidomos atyre qe vazhdojnë programet Bachelor ne  Finance, Kontabilitet dhe Banke. Ky tekst u shërben dhe specialistëve që punojnë në institucionet financiare bankare dhe në të gjitha ato shoqëri tregtare që ushtrojnë veprimtari para bankarë. Gjithashtu, libri i shërben edhe çdo lexuesi që është i interesuar të njohë ekonominë e parasë dhe operimin e institucioneve financiare bankare.

Share mediat sociale:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Koleksioni i Librave Librarinë Universitare UBT

Libra Artistikë
Libra Artistikë
605 products
Bujqësi & Mjedis
Bujqësi & Mjedis
518 products
Ekonomi & Agrobiznes
Ekonomi & Agrobiznes
396 products
Histori & Politikë
Histori & Politikë
196 products
Psikologji & Sociologji
Psikologji & Sociologji
155 products
Bioteknologji & Ushqimi
Bioteknologji & Ushqimi
139 products
Veterinari
Veterinari
130 products
Pyje
Pyje
129 products
Personalitete & Autobiografi
Personalitete & Autobiografi
126 products
Filozofi
Filozofi
83 products
Drejtësi
Drejtësi
70 products
Libra të tjerë
Libra të tjerë
69 products
Nga Mjekësia
Nga Mjekësia
64 products
Ismail Kadare
Ismail Kadare
58 products
Fjalorë & Enciklopedi
Fjalorë & Enciklopedi
58 products
Edicione në Anglisht
Edicione në Anglisht
42 products
Universitete të Tjera
Universitete të Tjera
32 products
Art & Kulturë
Art & Kulturë
2 products
Libraria Universitare UBT