Jeta e fakultetit është ëndrra më e bukur që ti ke parë ndonjëherë dhe s’do ta shikosh më kurrë.

U shtua në shportë Shiko shportën Kryej blerjen

Statistika 1 Jurisan Vathi, Ana Mane, Ina Pagria

Tekst Universitar

– Autor: Ina Pagria, Jurisan Vathi, Ana Kapaj
– Shtëpia Botuese: “Ngjyrat e Kohes”
– Viti i Botimit: 2018 (ribotim)
– ISBN: 978-99943-902-9-8
– Volumi me: 300 faqe
– Brendësia e librit: black
– Kopertina: fleksibel
– Formati i librit: (24×16)cm
– Pesha: 0.430 kg
– Çmimi: 1500 Lekë

Peshë 0.430 g/kg
Përmasa 24 × 16 cm

Çmimi: 15.00 

**SHËNIM: Për blerjet online çmimi në euro përmbledh çmimin e librit, shpenzimet e paketimit dhe koston e transaksionit në PayPal. (Shembull – Libri në Librari kushton 1200 lek, Online 12 euro)

Teksti Statistika 1 me bashkëautore Prof. Dr. Jurisan VATHI, Prof. Asoc. Ana KAPAJ (MANE), Prof. Asoc. Ina PAGRIA është i vetmi tekst mesimor i reçensuar dhe miratuar që nga Janari 2009 nga Departamenti i Politikave Agrare, Fakulteti i Ekonomisë dhe Agrobiznesit për studentët e kursit të parë Bachelor. Teksti mësimor Statistika 1 materializon përpjekjet e autorëve për ta paraqitur Statistiken në mënyrë të kuptueshme, sistematike, shkencore dhe praktike Duke qenë se statistika është një fushë universale metodat e saj janë mjaft të domosdoshme jo vetëm në fushën e ekonomisë por edhe në shumë fusha të tjera kryesisht ato të vendimmarrjes. Për këtë arsye teksti është i përdorshëm jo vetem si material didaktik nga studentët por edhe nga specialistë të fushave të ndryshme. Në këtë tekst lexuesi do të njihet me shkencën e statistikës dhe nocionet kryesore të saj, grupimin dhe teknikat e grupimit, pasqyrat dhe grafikët statistikore, raportet, treguesit e lokalizimit dhe variacionit, shpërndarjet, analizën e serive vendore dhe vrojtimin me zgjedhje. Libri eshte i pasur me raste studimore shpjegues te cilet i vijne ne ndihme lexuesit.

Share mediat sociale:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Koleksioni i Librave Librarinë Universitare UBT

Libra Artistikë
Libra Artistikë
605 products
Bujqësi & Mjedis
Bujqësi & Mjedis
527 products
Ekonomi & Agrobiznes
Ekonomi & Agrobiznes
413 products
Histori & Politikë
Histori & Politikë
197 products
Psikologji & Sociologji
Psikologji & Sociologji
158 products
Bioteknologji & Ushqimi
Bioteknologji & Ushqimi
139 products
Veterinari
Veterinari
130 products
Pyje
Pyje
129 products
Personalitete & Autobiografi
Personalitete & Autobiografi
126 products
Filozofi
Filozofi
84 products
Drejtësi
Drejtësi
75 products
Libra të tjerë
Libra të tjerë
69 products
Nga Mjekësia
Nga Mjekësia
65 products
Fjalorë & Enciklopedi
Fjalorë & Enciklopedi
60 products
Ismail Kadare
Ismail Kadare
58 products
Edicione në Anglisht
Edicione në Anglisht
42 products
Universitete të Tjera
Universitete të Tjera
32 products
Art & Kulturë
Art & Kulturë
3 products
Libraria Universitare UBT